κόψανε το όνειρο του Ποτσέπη για να μπει αυτός
ειμαι σοκαρισμενος
Δεν έχει μπει ο Ποτσέπης ρε; Έχει μπει νομίζω.
Νομιζω μπηκε και τον εδιωξαν! δεν βαζω και το χερι μου στην φωτια ομως
Μην το βάζεις, είχε φάει πειθαρχική ποινή, αλλά επανήλθε
https://www.instagram.com/p/Coxrt7NsYV-/
ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ Ο ΚΑΛΟΣ ΜΑΣ ΘΕΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΜΙΑ & ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ & ΠΡΑΤΤΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ & ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ & ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΣ ΔΙΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 18 ΜΗΝΕΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΕΧΩ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΓΕΡΑ & ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΝΗΣΟΣ ΧΙΟΣ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ & ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΩ & ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΩ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΩΣ ΚΟΜΜΑΝΤΟΣ ΠΑΛΙΚΑΡΟΣ ΜΑΧΗΜΟΣ ΣΥΝΟΡΙΑΚΟΣ ΦΥΛΑΚΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΤΣΕΠΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΠΑΡΩΝ
Δεν έχει λήξει γιατί έφαγε επίθεση από τον Άδωνι.
Αυτό δείχνει ότι τον φοβούνται, Στέφανε μη μασάς, η κομμουνιστική Εκάλη είναι στο πλευρό σου.
Και τη Λιάνα Κανέλλη φοβούνται, ο Άδωνις κομμουνίστρια της Εκάλης την αποκαλεί.
Στα πλαίσια του Συριζα όμως, και όχι του ΚΚΕ, πως θα το εκρινες μαν ?
Να σου πω τη γνώμη μου αύριο; Θέλω να γράψω αναλυτικά και τώρα δεν έχω χρόνο
Για τον κ. Κασσελάκη μίλησε και ο Γιάννης Πρετεντέρης στο δελτίο του Mega. Οπως μεταδίδει το instanews.gr γνωστός δημοσιογράφος σημείωσε ότι του είναι συμπαθέστατος και ότι δεν έχει καμία σχέση με στέλεχος του Σύριζα. Μάλιστα εξιστόρησε και ένα περιστατικό που συνέβη την βραδιά των εκλογών όταν ο Γιάννης Πρετεντέρης είδε για πρώτη φορά τον Στέφανο Κασσελάκη:
«Καταρχήν είναι συμπαθέστατος. Και πέρα από συμπαθέστατος, είναι και εντελώς διαφορετικός. Δεν έχει καμία σχέση με στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Κασσελάκης. Τον θυμάμαι το βράδυ των εκλογών που είχε έρθει στο στούντιο. Είχε έρθει συμπαθέστατος, αργά το βράδυ, αν θυμάμαι καλά και δεν κάνω λάθος, στη 1 παρά τέταρτο και δεν ξέραμε ποιος είναι.
Και μάλιστα μίλαγε με έναν τρόπο που εγώ δεν είχα καταλάβει από ποιο κόμμα είναι. Γιατί δεν τον ήξερα τον άνθρωπο. Και ρώταγα απεγνωσμένα στο κοντρόλ: “Για πέστε μου, από ποιο κόμμα είναι αυτός;” Μου απαντήσανε τελικά, στο τέλος, όταν είχε φύγει ο άνθρωπος. Είναι ένας συμπαθέστατος άνθρωπος που προφανώς έχει δικαίωμα να θέσει υποψηφιότητα για όποια θέση θέλει και μήπως έχουμε κι άλλους που θα ακολουθήσουν, γιατί αρχίζει πια και ανοίγει το παιχνίδι εκεί πέρα και αποκτά ενδιαφέρον».
ο συριζα ειναι η ζωντανή (?) απόδειξη ότι η κατάντια είναι ανερμάτιστη, υπό τις “κατάλληλες συνθήκες”
Έβλεπα σήμερα δελτίο ειδήσεων Mega. Όταν άκουγα τον Πρετεντέρη να λέει «εμένα μου αρέσει ο Κασσελάκης» απορούσα κι εγώ όπως η Ράνια.
Γιατί
Έχει παίξει και πανάθα η παικτούρα.
Την αποθέωσε όλο το ίντερνετ σήμερα, respect!
Setting the (obvious) comic-ridiculous elements aside, η υποψηφιοτητα αυτη (στο λιγο που εκοψα κινηση, πρωτη μερα πισω στη δουλεια γαρ) εχει πιο σημαντικες προεκτασεις (wider implications που θα ελεγε και ο αριστος στα αγγλικα Kasselakis). Εδώ δεν έχουμε ένα “απλό” golden boy. He comes highly recommended.
Οι αντιδράσεις δε γνωστών και μη εξαιρετέων κολαούζων και κατ’ επάγγελμα συριζαίων, κομματικών στελεχών, παπαγάλων και λοιπών “ενδιαφερόμενων” δείχνουν ότι το πράμα προετοιμαζόταν καιρό. Ενώ η χώρα καιγόταν (και καίγεται), οι διεργασίες έτρεχαν. First things first, για να μην αναρωτιόμαστε γιατί δεν υπήρχε αξιωματική αντιπολίτευση όλο αυτό το διάστημα. Είχαν δουλειές οι άνθρωποι— φλέγουσες.
Στις 14/7/2023 ο Κασσελάκης εξήρε τον Κυριακό Μητσοτάκη. Εδώ πια δεν χρειάζεται, μεις οι “παλαιοημερολογίτες” να επιχειρηματολογούμε για την ταυτόσημη πολιτική συριζα-νδ και λοιπών πτωχών συγγενών του αστικού τουρλουμπουκίου. Εδώ υπάρχει a marriage of heaven and hell, με τις ευλογίες του “θείου Σαμ”. Μας ενημερώνει ο Stefanos:
In April, I became a candidate for Parliament on the SYRIZA party’s state ballot, in an honorary spot representing expats. This was not a no-brainer decision: From 2012 on, I had developed an excellent rapport with Kyriakos Mitsotakis while he was an MP, then a cabinet minister, and finally the head of the New Democracy party. In fact, I penned an endorsement for him in the National Herald while he was competing for the party leadership. I had – and still have – a lot of respect for him personally.
(source: Will the real Greek Dems please stand up? | eKathimerini.com)
(ohmagad, what a fabulous article TITLE, gurl)
Αυτά, λίγους μήνες μετά τα Τέμπη και ενώ ο συριζα είχε ζητήσει δις ψήφο για να φύγει η “επάρατος” (με ακραιφνή μάλιστα “αντι-δεξιά” διλήμματα παλαιο-πασοκικής κοπής, με ύβρεις και λάσπες εναντίον όσων τολμούσαν να σκεφτούν/ψηφίσουν κάτι άλλο…φευ!). Δούλεμα δηλαδή σε υπερθετικό βαθμό.
Αλλά δεν πρόκειται καν για αυτό, αλλά για την πρώτη σοβαρή απόπειρα “αμερικανοποίησης” της πολιτικής ατζέντας, δηλαδή για την απόπειρα θανάτου της πολιτικής, με την συμβατική έννοια των τελευταίων 2-3 αιώνων. Ο Stefanos το λέει ανοικτά:
SYRIZA should just copy the US formula as soon as possible. Unequivocally embrace the political center as well; make clear that prudent fiscal management is non-negotiable;
Με την βασική ατζέντα των αφεντικών να είναι non-negotiable (μμμ δεν ακούγεται και πολύ liberal…oh wait, it SO does), τι απομένει? ένα glossy gossip περίβλημα “τσακωμού” για σαχλαμάρες/όψεις του εποικοδομήματος.
Στοιχηματίζω πρόεδρο Stefanos και vice-president Έφη, κατά το Δημοκρατικό μοντέλο Barrack-Hillary/Joe-Kamala. It is so obvious it makes perfect sense. Who cares αν εξαφανίστηκε η φύση στον Έβρο. Stefanos is like Hansel: so hot right now.
Είναι αναγκαίο να γελάμε – το χιούμορ είναι λύτρωση απέναντι στο γκροτέσκο. So yea, the comic aspect of it is highly hilarious. I am all in for αυτοδημιούργητη φάρσα.
But this isn’t just a spectacle από τα ξένα, σαν την θεία από το Σικάγο που μας έμαθε τις στάμνες.
It is the hideous, glossy face of the dystopian nightmare waiting to happen.
Πηγα να πω οτι αυτο σου το ποστ εχει ισως το υψηλοτερο ratio Ελληνικων προς Αγγλικων λεξεων στην ιστορια σου σε αυτο το φορουμ (εξαιρωντας τα αποσπασματα απο αρθρα), αλλα you had the last word στις τελευταιες 4-5 παραγραφους σου, αφου εσκασε plot twist απο το πουθενα και you made up for your mistakes. It ain’t over until the fat lady sings απο οτι φαινεται, οποτε την επομενη φορα θα μαθω να hold my horses.
Ναι αλλά δεν έβαλε το φιλότιμο στα αγγλικά, γιατί δεν υπάρχει αντίστοιχη μετάφραση!!!111!!ΕΝΑ!!