Όντως μοιάζουν πολύ λολ! Βέβαια το να φοράς μια μπλούζα δεν σε κάνει και σχετικό με το συγκρότημα.
Είμαι σίγουρος ότι η Ουρανία αν έβλεπε μια μπλούζα Soulfly θα νόμιζε ότι είναι μάρκα.
Τεσπα…
Back to the Primitive
Fuck all your politics
Όντως μοιάζουν πολύ λολ! Βέβαια το να φοράς μια μπλούζα δεν σε κάνει και σχετικό με το συγκρότημα.
Είμαι σίγουρος ότι η Ουρανία αν έβλεπε μια μπλούζα Soulfly θα νόμιζε ότι είναι μάρκα.
Τεσπα…
Back to the Primitive
Fuck all your politics
καλά έτσι και αλλιώς οι soulfly αποτελούν μία “US kindergarten” version των seps σε όλα τα επίπεδα
σοβαρότης μηδέν
real political art is not “κονσομασιόν για τσιχλόφουσκες”
ή όπως λένε οι MECANO
Spitted out by the cumbersome beast
called fairy-like majority
outside, I celebrated its last whim
The survivor’s me, the minority
who searches for social comrades
to rebuild this society
after a model of soviets
on-topic, ο “εξάδελφος” με ένα super-pomp μπουρδολόγιο εγκαλεί τους “θιασώτες της αριστεροσύνης” του συριζα (oddly how he thinks this “species” exists, anyway - προφανώς βαφτίζει έτσι όσους δεν προσκυνούν τον Kasselakis), μπας και είχε κανείς (?) απορία για το τι πιστεύει και ο άλλος “εξάδελφος” που καμώνεται τον σιωπηλό Βούδα (κατά τα βήματα του Καραμανλέως Β΄, που “εκτιμά προσωπικα” άλλωστε - makes sense, honey)
o τίτλος είναι εύγλωττος και επαληθεύει το success story με έναν τρόπο που ταυτίζεται και επαληθεύει πλήρως την νεοδημοκρατική “αριστεία”.
omagad successful immigrant, hard-working, Yas Queen, hawt
Μάλιστα Διασκεδαστική αν μη τι άλλο η προσπάθεια του Τσιπραίικου να σπρώξει/αβαντάρει Stefanos όσο πιο διακριτικά μπορούσε.
Ειδικά αυτό με τις “δευτερεύουσες” ιδεολογικές αποκλίσεις με πέθανε.
Εγώ -με το να μην καταλαβαίνω το φαινόμενο Κασσελάκη- καταλαβαίνω πως τα πράγματα έχουν αλλάξει και οι πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα καθορίζονται σε μεγάλο βαθμό από διαδικασίες ξένες προς εμένα.
Παλιά καταλάβαινα: μια καλή τακτική για να κερδίσεις εκλογές στην Ελλάδα ήταν να τάζεις λεφτά (χρηματιστήριο, διορισμούς, λεφτά υπάρχουν, νέα δάνεια, Ρωσία και γερμανικές αποζημιώσεις, πετρέλαια, μένουμε ευρώπη, φεύγουμε ευρώπη, κ.α.). Πλέον και δεδομένου πως η ψήφος δεν είναι υποχρεωτική, δε μπορείς να κερδίσεις αν δεν κινητοποιήσεις κόσμο για να πάει στο εκλογικό κέντρο να ψηφίσει.Πλέον μια καλή τακτική είναι να τάζεις λεφτά όπως παλιά αλλά παράλληλα να φανατίζεις τον κόσμο ή να είσαι viral και στη μόδα. Οι Σπαρτιάτες/ΧΑ και οι χριστιανοταλιμπάν φανατίζουν τον κόσμο τους και εκλέγονται από το 2010. Το δημοψήφισμα του 15 ήταν ταυτοχρονώς το πιο πολωμένο κλίμα και με τη μεγαλύτερη συμμετοχή (ακόμη είναι πολωμένο το κλίμα). Ο Λεβέντης μπήκε στη Βουλή γιατί ήταν viral. Στον Τσίπρα έγινε κριτική πως έχασε από τον Μητσοτάκη στο Tik Tok, ενώ ο Κουτσούμπας παροτρύνει το Luben που τον κάνει viral.
Ο Κασσελάκης τώρα καταλαβαίνω πως τάζει λεφτά όταν ζητάει την ψήφο γιατί είναι “αυτοδημιούργητος εφοπλιστής” (δεν ξέρουμε κάτι άλλο για αυτόν). Φαίνεται και πως πείθει τον κόσμο να πάει να ψηφίσει με το να είναι τόσο viral. Εγώ δεν έχω καταλάβει πού είναι viral και γιατί. Λένε πάλι στο Tik Tok που δεν έχω. Έχω αρχίσει να φοβάμαι πως είμαι αποκομμένος από κάτι βασικό που χρησιμοποιεί η υπόλοιπη Ελλάδα. Δε γίνεται τόσοι να βλέπουν κάτι που εγώ δεν παρατηρώ πουθενά.
Oχι μην πειτε στα νεα παιδια να φευγουν εξω , και χασουν αυτο το υπεροχο κρατος και αυτους τους υπεροχους ανθρωπους… Περιττο να σχολιασω ποσο χαοτικη διαφορα υπαρχει εδω Τσεχια σε παρομοια περιστατικα , και γενικοτερα στην βοηθεια και ελευθερια που υπαρχει στους ανθρωπους με αμαξιδια…
Γαμώ τα σπίτια τους, ωραία και νοικοκυρεμένα!
Καταπληκτική ποιότητα ζωής που έλεγε μια ψυχή…
Come on mate, οι γερμανικές αποζημιώσεις αποτελούν ιστορικό επίδικο για τα αίσχη των ναζιστικών σκουπιδιών στην χώρα μας. Καλό είναι λοιπόν να μην μπαίνουν “τουρλου” στο ίδιο μενου με… χρηματιστήρια και διορισμούς, αν μη τι άλλο στην μνήμη των ιστορικών γεγονότων.
Στα πιο (α-?)σοβαρα της επικαιρότητας, το “φαινόμενο” Kasselakis είναι ένα fast-track semi-finished import (λίγο στο “πόδι” το προτζεκτ, μάλλον έκλειναν τα deadlines και βγήκε πρόχειρο το deliverable) από τα πιο φαιδρά συρτάρια του glossy politics του Δημοκρατικού Κόμματος των ΗΠΑ. Δεν χρειάζεται λοιπόν γνώση και αντίληψη της ελληνικής πραγματικότητας για το “τι” (η γνώση και η αντίληψη αφορούν στο “γιατί”). Don’t tell me you haven’t had a glimpse of US/Democrat politics since 2008!
Βέβαια αν νομίζουμε ότι η πολιτική (έστω η εκλογική) ατζέντα στην Ελλάδα καθορίζεται από “τάξιμο χρημάτων” ή (έστω πλέον) “τάξιμο χρημάτων και φανατισμό και ολίγον social media” τότε πολύ φοβάμαι ότι δεν έχουμε γνώση και αντίληψη για τις πολιτικές (έστω τις εκλογικές) διεργασίες στην Ελλάδα διαχρονικότερα. Sorry, don’t wanna be Michelle Visage-kinda-shady, but hey!
Η τελευταία φορά που “οι καλύτερες μέρες” ήταν στην ατζέντα (και επίσημα) προεκλογικής μάχης ήταν το 1985. Έκτοτε υπήρξαν δύο εκλογές που κάποιος έταξε κάτι: το 2004 που ο Καραμανλής Β’ έταξε διορισμούς (με αποτέλεσμα ένα τσούρμο συμβασιούχοι να έχουν κατασκηνώσει στα προαύλια του Παυλόπουλου που κρυβόταν), και το 2015 που ο Τσίπρας έταξε σκίσιμο μνημονίων πριν υπογράψει το τρίτο και μακρύτερο (αφού πρώτα έκανε ΠτΔ τον προαναφερθέντα Παυλόπουλο). Σε όλα τα υπόλοιπα, πέραν των γνωστών “να φύγει αυτός να έρθω εγώ”, μόνο “σφίξιμο του ζωναριού” και αυτο-μαστιγωτικές παραινέσεις χριστιανο-μεσσιανικών παραισθήσεων επιφυλλάσσουν οι “ηγέτες” στο “πόπολο”. Νηστεία για τον εργαζόμενο, να χλαπακιάζει ο αφέντης. “Dark wings, dark words”
Και εάν εν πάσει περιπτώσει οι “ηγέτες” (συμπεριλαμβανομένου του “αυτοδημιούργητου” που καταβάλλει μία εύλογη προσπάθεια να συγκεράσει το Democratic Party sensationalism με ολίγον από ΤσιπροΠολακική βερσιον της εγχώριας υποτέλειας στα βίτσια των κεφαλαιοκρατών και αφεντικών), αντιμετωπίζουν τον εργαζόμενο και άνεργο κόσμο, την νεολαία και τους συνταξιούχους ως ζωντόβολα (εντός ή/και εκτός σοσιαλ χλαμήντια), δεν είναι ανάγκη να κάνουμε και εμείς άθελά μας το ίδιο.
Ο κοσμάκης στην Ελλάδα, στο Τιμπουκτού, στην Νότια Κορέα και στην Βόρεια Αλάσκα θέλει παντού και πάντα το ίδιο - να ζήσει την ζωή του. Μετά μυρίων βασάνων και δουλειάς - μισοδουλειάς - αφραγκιάς- ανεργίας - βάλε/βγάλε εδώ και εκεί, να βγει η μέρα, η χρονιά, η δεκαετία, η ζωή. Οι γελοιωδέστατοι νάνοι που καμώνονται το σύγχρονο υπηρετικό προσωπικό της αστικής τάξης έχουν κάθε λόγο να μετατρέπουν την πολυ-διάστατη ύπαρξη κάθε μίας και κάθε ενός από εμάς σε μονοδιάστατο (ή αδιάστατο) καρτούν-βιομάζα. Ή στο τσακίρ κέφι βάζουν τα παπαγαλάκια τους να μας “πληροφορήσουν” ότι όλοι είμαστε (δυνητικά πάντα) Dahmers, ψυχοπαθείς, κακοποιητές, πολύ εγωιστές, πολύ ταπεινοί, πολύ ψηλοί, πολύ κοντοί, πολύ λεπτοί, πολύ χοντροί κλπ, μπας και ντραπούμε να σηκώσουμε ανάστημα και να διεκδικήσουμε τις ζωές μας, έστω με τα χάλια που έχουμε.
Καλό ΣαββατόΒραδο σε όλες και όλους, bitchez, στην Ελλάδα -2.0 ή όπου αλλού βρίσκεστε.
Bathe in glitter, love your curves and Fight For a Living, Fighting the World.
Όταν πολιτικοί τις ευτελίζουν και τις χρησιμοποιούν όμοια με τα χρηματιστήρια και τους διορισμούς, τότε μπαίνουν “τουρλού” στο ίδιο μενού και ταυτόχρονα γίνεται ιστορικό γεγονός που πρέπει ως πολίτες να θυμόμαστε και να σχολιάζουμε.
Ναι παιδια, η χωρα που οχι μονο δεν τιμωρησε τους δωσιλογους αλλα τους εβαλε και να τη διαφεντεψουν, θα ζητησει και θα παρει πολεμοκες αποζημιωσεις απο τη Γερμανια 80+ χρονια μετα. Σιγουρα…
Πάντως, η Πολωνία και κατά κάποιο τρόπο και η Ιταλία, προσπαθούν ώστε να αποζημιωθούν τα θύματα των ναζί από την περιουσία γερμανικών περιουσιών σε αυτές τις χώρες. Εγώ ξέρω την περίπτωση των θυμάτων του Διστόμου που είχαν κερδίσει στον Άρειο Πάγο πριν 20 χρόνια αλλά το ελληνικό κράτος δεν επέτρεψε τις κατασχέσεις ως σήμερα. Το 2015, ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ έβαζαν το κατοχικό δάνειο ως σημαντικό κομμάτι της προεκλογικής ατζέντας τους αλλά όχι την αποζημίωση των θυμάτων των ναζί*. Αυτό το έκαναν για να δημιουργηθεί η ψευδαίσθηση πως το κατοχικό δάνειο ήταν ένα ισχυρό διαπραγματευτικό χαρτί στις συζητήσεις με τη Γερμανία όπου αυτοί θα το χρησιμοποιούσαν για να πιέσουν την Μέρκελ και τον Σόιμπλε. Στην 4ετία τους δε βοήθησαν τα θύματα του Διστόμου ή των άλλων ανοικτών υποθέσεων παρά το ότι τυπικά και αυτά είναι “γερμανικές αποζημιώσεις”. Καμία κυβέρνηση δεν ξέρω που να τους έχει βοηθήσει ως σήμερα.
*Ενδεικτικά θυμάμαι το βιβλίο του Γλέζου έλεγε δύο τεράστια ποσά για το κατοχικό δάνειο. Το πρώτο ποσό ήταν αυτό που υποστήριζε πως πήρε η Γερμανία και το δεύτερο ήταν το ποσό που υποστήριζε πως πήρε η Ιταλία. Στη συνέχεια όμως, ο Γλέζος ανέλυε μόνο το πρώτο. Για το ποσό που είχε πάρει η Ιταλία, απλώς έγραφε πως ο Ιταλικός λαός έχει περάσει πολλά και είναι σαν τον Έλληνα οπότε δε χρειάζεται να τους τα ζητήσουμε πίσω. Αυτό το βιβλίο είχε βιαστικά κυκλοφορήσει πριν τις εκλογές του 2015 και όταν υπήρχε έντονο αντι-γερμανικό ρεύμα στην Ελλάδα.
Αυγενάκης - Καιρίδης: Παράνομοι μετανάστες να καλύψουν το πρόβλημα της έλλειψης εργατών γης στη χώρα
Ετοιμάζεται νομοσχέδιο για τη νομιμοποίηση απασχολούμενων εργαζομένων για μακρά περίοδο στη χώρα - «Σε ετήσια βάση χρειαζόμαστε 180.000 εργάτες γης» τόνισε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
Ναι, αλλά μη σταματήσουν εκεί. Ας φτιάξουν και μια πυραμιδουλα για τον Κουλη, αμαρτία είναι!
Τιποτα για την επισημοποιηση της αναληψης του ΣΥΡΙΖΑ απο τον Κασσελακη?
Ο τυπος ειναι ινδαλμα, εσκασε πριν ενα μηνα και απλα τους πηρε το κομμα.
Τα σωβρακα τους πήρε. Με τις ευλογίες του συστήματος
Εγώ σταματάω να ασχολούμαι με Ελλάδα γενικά, τουλάχιστον όσο περισσότερο μπορώ. Δεν καταλαβαίνω πια τι συμβαίνει, είναι εντελώς πέρα από την κατανόησή μου η κατάσταση.
Μπάρμπη Παπαπαραγιώτου ΤΟΠ Ξύδι τώρα.
Χτυπάς υπουργείο τύπου σε ενδεχόμενη κυβέρνηση στέφανου
Πιο πριν στη δουλειά:
Μία συνάδελφος γύρω στα 45-50 την πετυχαίνω στο διάδρομο. Γεια τι κάνεις (τα κλασσικά εικονογραφημένα) και μετά τη ρωτάω “πώς είδες χτες τις εσωκομματικές στο Σύριζα;”.
Αυτή τινάχτηκε σαν να την πρόσβαλα, άσε με ρε τώρα μου λέει. Της λέω τι εννοεί κτλ και μου λέει εντελώς νευριασμένη “δεν με ενδιαφέρει τι κάνει ο άλλος ιδιωτικά αλλά να βγαίνει και να το φωνάζει ”.
Ρε σεις, τα έχουνε πάρει στο κρανίο με τη σεξουαλική ταυτότητα του Κασσελάκη! Έβλεπα νευριασμένα σχόλια σε facebook κτλ. αλλά τώρα το είδα και στην πράξη. Εν τω μεταξύ αυτή είναι φανατισμένη με τη θρησκεία απ’ ότι θυμάμαι κάτι μισόλογα παλιότερα.
Χαχα !!