Ολίγον βιαστικές απαντήσεις, φοβούμαι off-topic όλων όσων είπα.
Τελικά ποιο είναι το ποιον, περιεχόμενο, και πολιτικό πρόγραμμα αυτής της “ανατροπής” στην Αθήνα;
Καλά κάνουν οι ΓΑΠ και Πρόεδρος Νίκος και θεωρούν “δική τους” την νίκη;
Δεν βλέπω επίσης καμία απόπειρα απάντησης στο quiz.
Ο ευρών αμοιφθήσεται με μία βραδιά με εμένα και τον Αρχηγό στο Βερολίνο τον Φλεβάρη 2025.
ΟΧΙ δεν είναι threesome.
Παρακαλώ μόνο σοβαρές προτάσεις.
@pantelis79 θα περάσουμε όμορφα…Βερολίνο…κρύο…γούνινα εσώρουχα…Αρχηγός να εξομολογείται το backstory της αποστολής στεφάνου στον Περισσό για αείμνηστο Καζάκο… τι λες?
Τι ψάχνεις να βρεις τώρα???
Σήμερα έχουμε χαρές. Η αξιωματική αντιπολίτευση ασχολείται με το γάμο του αρχηγού
Πιο πολύ το έβαλα για να υποστηρίξει όποιος θέλει
Ε καλύτερα να ασχολούμαστε με γάμο Κασσελάκη παρά με αυτόν το γάμο ↓
Σοβαρά τώρα, η άλλη 49 χρονών όπως γράφει στο άρθρο… τι του βρήκε ρε φίλε; Αυτός είναι χούφταλο.
Είναι ναζιάρης γι’ αυτό
Η ποια?
Αυτή 1-0
Του βρήκε τη περιουσία ίσως.
Τον έτσουξε που μέχρι και η ΔΟΕ είναι εναντίον του κι όλη η Αθήνα έχει ψηφίσει κατά της αξιολόγησης. Μόνο κάτι κομματικοί τράγοι την υποστηρίζουν. Δεν πρόκειται να του περάσει.
Στέρηση των δικών του αποδοχών εφ’ όρου ζωής!
Σε άλλα νέα… δεν είναι η πρώτη φορά, νομίζω, αλλά πάντα ευχάριστο:
Τόσα χρόνια στα καλύτερα πανεπιστήμια, στην ΕΕ, στα κοινοβούλια και στα ευρωκοινοβούλια, εντρεπρενουρς, φιλελεύθεροι, μες στην αγορά, και η ιδέα που έχουν για να πατάξουν τη φοροδιαφυγή μετά από 4 χρόνια διακυβέρνησης είναι τα τεκμήρια, μιλάμε για αδιανόητους εκσυγχρονιστές και πρωτοπόρους.
Δύο σχόλια, πρώτον αν κάποιος είχε λίγο έγνοια να πάει μπροστά ο κόσμος θα μπορούσε να πει ότι αυτό είναι ένα φοβερό πάτημα για εγγυημένο βασικό εισόδημα και δεύτερον, οι τιτάνες της οικονομίας σου λένε πως μια επιχείρηση δεν μπορεί να έχει ζημιές, αλλά αναγκαστικά βγάζει κέρδος, ελεύθερη αγορά 101.
Τεσπα, με λίγα λόγια άλλο ένα success story αποτυχίας, απ’ ότι φαίνεται το ΑΙ δε δούλεψε
Να τους δώσουμε πάντως πως η νέα εφαρμογή για την ΠΑΤΑΞΗ της φοροδιαφυγής, έχει τον καλύτερο τίτλο έβερ, μπράβο στα παιδιά για τη δημιουργικότητα
Πάρε κι ένα τρίτο , πλέον θα σου έρχεται υδραυλικός και από εκεί που ζητούσε 20€ θα σου πάρει 50€
Κυριάκο ευχαριστώ…
Θα αποφύγω hot takes περί φοροδιαφυγής και ελεύθερων επαγγελματιών
Μα ξανά μαύρα θα τα πάρει, γιατί να σου πάρει 50
Οι μόνοι που θα έχουν πρόβλημα, είναι αυτοί που όντως έχουν μικρά εισοδήματα, οι υπόλοιποι μια χαρά θα συνεχίσουν να φοροδιαφεύγουν.
Εγώ δεν έχω πρόβλημα με τα hot takes, μακάρι όσοι φοροδιαφεύγουν να τους έσκιζαν, αλλά όταν το κράτος είναι γτπ καλά κάνουν και κάνουν ό,τι θέλουν, εδώ βάλανε το 2023 τεκμήρια ρε, τι να λέμε