Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 2)

Ηταν αυτο που μου εκανε περισσοτερη εντυπωση οταν το ειδα πριν λιγες μερες, αλλα βαρεθηκα να ψαξω μηπως ειναι γιατρος. Αν δεν ασχολουνται με αυτους τους γυμνοσαλιαγκες οσοι πρεπει να ασχολουνται, γιατι να χασω τον χρονο μου;

1 Like

Υποτίθεται ότι είναι.

1 Like

Μια ωραία ατμόσφαιρα.

3 Likes

Δεν ξέρω αν πρεπει να γελάσω ή να κλάψω

13 Likes

Για κλάματα είναι…Αν σκεφτείς πόσοι τον ψηφίζουν, πόσα χρήματα έχει βγάλει…

7 Likes

i don’t understand your explosion!!!

5 Likes

I speak England very best…

Γενικα θελει πολυ θρασος και 0 ανθρωπιά να βγάζεις μια πολιτική “οποίος έχει λεφτα να παει στα ιδιωτικά κ οι υπόλοιποι να πα να γαμηθειτε” και να μου λες ποσο καλο ειναι το συστημα υγείας.

Αλλα γιατι να σε νοιάζει ρε Άδωνι σάμπως τον δικο σου ανθρωπο θα διώξουν επειδή δεν εχουν εξοπλισμό η μήπως θα πανε εσενα στο νοσοκομείο πανω σε καρότσα λες και είσαι μουλάρι;

Σκουπιδι ε σκουπίδι…

8 Likes

Μάλλον να γελάσουμε. It has fan.
Οι τύποι ή καλύτερα το συγκεκριμένο βδέλυγμα είναι τόσο ηλίθιο που δεν μπήκε καν στον κόπο να βάλει κάποιον που πραγματικά ξέρει αγγλικά να γράψει το μηνυμα.
Έστω ρε παιδί μου για να φανεί λίγο πιο πιστευτό, κάνε το στοιχειώδες!..

4 Likes

Για τα γίδια που τον ψηφίζουν, μια χαρά είναι αυτό που έκανε. Σε αυτούς απευθύνεται έτσι κι αλλιώς, όχι σε τίποτα έστω και στοιχειωδώς σκεπτόμενους (δηλαδή σε τίποτα πιο έξυπνους από τις αμοιβάδες που τον ψηφίζουν).

9 Likes

You foul, planet man lekias you, take my 3.

Ότι να ναι, και υποτίθεται έχουν άλλους να ποστάρουν για λογαριασμό τους. Ούτε τα προσχήματα πλέον, κοροϊδεύουν στα μούτρα γιατί θεωρούν τον κόσμο πιο ήλιθιο ακόμα.

2 Likes

Μπορεί κάποιος να τους κατηγορήσει ότι έχουν άδικο;

5 Likes

Όχι , αφού τρώγεται ο σανος και τους λένε και ευχαριστώ, καλά κάνουν

1 Like

Το μεγαλύτερο giveaway στο μεταξύ είναι το “health system”, που δεν είδα να το υπογραμμίζει ο άλλος

5 Likes

Ο κόσμος είναι τόσο ηλίθιος ακόμα… ξέρεις πόσοι βαρούσαν παλαμάκια διαβάζοντας αυτή την αηδία;
Ξέρεις πόσες χιλιάδες ψήφους έχει πάρει (και θα πάρει) αυτό το σκουπίδι;

6 Likes

Meanwhile, λίγες μέρες μετά ο Light έβγαλε το Polopolopolo (έτσι φώναζε η γιαγιά μου τις κότες στο χωριό). :clown_face:

2 Likes

Ή θα μπορούσε σε 3.4 δευτερόλεπτα να βάλει το κείμενο στο ChatGPT να του φτιάξει ορθογραφία και σύνταξη.

Η ουσία είναι πως δεν χρειάζεται. Γιατί οι ψηφοφόροι του είναι αμοιβάδες και δεν νοιάζονται ούτε αυτοί.

7 Likes

Καλά, το ότι είναι Άγγλος κάποιος δε σημαίνει και πως έχουν Proficiency. Είναι τόσο κραυγαλέα τα λάθη που ίσως να είναι πραγματικό και στο τέλος να βγει κι από πάνω. Έχω υπάρξει σε εξέδρα της Λίβερπουλ και παρατρίχα να σκίσω τα πτυχία του British Council

Σε ποια χώρα ήσουν;

ΟΑΚΑ, στο τελικό του Ch.L. με Μίλαν

Μονο που αυτη η αναρτηση εχει μεσα πραγματα που μονο Ελληνας θα μπορουσε να εχει γραψει στα αγγλικα, και να τα μεταφρασει μετα. Δεν υπαρχει ουτε 1 στο εκατομμυριο να ειναι αληθινη επιστολη απο Αγγλο, οσο αγραμματο Αγγλο και να μπορει να εφευρει κανεις για να ξεπλυνει τον λοβοτομημενο.

7 Likes