Καλά η βία ενάντια στα ζώα ήταν απολυτα κανονικοποιημενη μερικά χρόνια πιο πίσω. 20 χρόνια πριν ο άλλος θα έλεγε ότι πνίγει γατιά στον κουβά και δεν θα του έλεγε κανένας τίποτα. Οκ ‘που πάει η κοινωνία μας’ αλλά το γεγονός ότι αυτό το θεωρούμε πλέον ηεγαλη πλειοψηφία μας ως κάτι απεχθές δεν ήταν καθόλου αυτονόητο, και δεν πρέπει να πας και πολύ πίσω.
Κατάντια…
Και κάτι ευχάριστο
Με την παρέμβαση του Δήμου Αθηναίων για παύση της διαδικασίας της περιφέρειας, ολοκληρώνεται η απεργία πείνας του Αριστοτέλη Χατζή και επίσης (νομίζω) της Suzzon Doppagne
Ο Θεωδοροπουλος που καταδικάστηκε με την Άννα Μισέλ για διαρροή δεδομένων των αποδήμων είναι ο ίδιος που έλεγε αρλουμπες σε κάποιο μνημείο παλιότερα? Αν και βέβαια δε θα είναι μια η αρλουμπα, αλλά κουβέντα να κάνουμε
Νομίζω πως ναι, ό, τι να’ναι…
By the way, αν ξέρετε κάποιον που συμμετείχε στις ομαδικές αγωγές, μπορείτε να μου (μας) πείτε τι ποσό αποζημίωσης επιδικάστηκε στον καθένα ατομικά (αν φυσικά θέλει το άτομο να μοιραστεί);
Ήμουν κι εγώ ένας από τους απόδημους που έλαβαν το email της Αννούλας. Και συζήτησα με τον Σωτηρόπουλο, τον δικηγόρο που ανέλαβε να εκπροσωπήσει την πλειοψηφία των αποδήμων, για να με εκπροσωπήσει. Επειδή είμαι κι εγώ δικηγόρος, και τυχαίνει να εξειδικεύομαι στην προστασία των προσωπικών δεδομένων ενώ έχω παράλληλα πολλή εμπειρία με ομαδικές αγωγές, αυτά που άκουσα από τον ίδιο μου φάνηκαν ύποπτα και αντιφατικά. Δηλαδή θεωρώ πως το κόστος των νομικών πράξεων και της αμοιβής του ίδιου θα ήταν σχεδόν σίγουρα μεγαλύτερο από οποιαδήποτε τυχόν αποζημίωση. Και αυτό παρά το γεγονός ότι το κόστος θα μπορούσε να μειωθεί χωρίς να μειώσει ο ίδιος την αμοιβή του καθόλου (π.χ. με σώρευση αγωγών σε μία ομαδική αντί για ατομικές αγωγές κ.λπ.).
Μήπως δεν πρέπει να σκεφτόμαστε να βγάλουμε κέρδος από τέτοιες υποθέσεις; Ίσως. Όμως είναι τότε σωστό να βγάλει κέρδος από τέτοιες υποθέσεις μόνο ο δικηγόρος; Εμείς να μπούμε μέσα, αλλά να έχουμε την ηθική ικανοποίηση ότι αποδόθηκε δικαιοσύνη; Που φυσικά αυτό δεν είναι λίγο, όμως πόσοι άραγε θα δίνατε π.χ. 400 ευρώ από την τσέπη σας μόνο και μόνο για να καταδικαστεί με αναστολή η Ασημακοπούλου; Πιστεύω οι περισσότεροι απόδημοι που αποφάσισαν να κάνουν αγωγές περίμεναν σε αποζημίωση μεγαλύτερη του κόστους των νομικών πράξεων.
Μου έκανε εντύπωση που ήταν 75. Ο Λεβέντης μου φαινόταν 75 πριν 20 χρόνια που τον έβλεπα. Περίμενα να ακούσω 90+ για σήμερα που διάβασα το νέο.
Εμένα 70 μου φαινότανε το 1994, εποχές Κανάλι 40.
Θυμάμαι στο Γυμνάσιο/Λύκειο ήταν απαραίτητο να είχες ξενυχτήσει βλέποντας Λεβέντη και Τα Παιδιά Της Νύχτας , αλλιώς δεν μπορούσες να συμμετέχεις στις σχολικές συζητήσεις στα διαλείμματα
RIP
Μην ξεχνας το ερωτοδικειο!
Rest in peace
Παρτι πουπερ: καλη η δημοσια εικονα καρικατουρας, αλλα στα ντουζενια του ηταν ενας ακομη τυπος που εψαχνε πως να κονομησει απο επιχειρηματιες προκειμενου να μην τους βγαζει στη σεντρα με οχημα τις τηλεοπτικες του εμφανισεις. Κατι σαν αυτο που συμβαινει σημερα με τα σοσιαλ. Ο νεκρος δεδικαιωται, λεει, αλλα νταξ, μην τον αντιμετωπιζουμε και σαν αντιηρωα.
Νομιζα κι εγω οτι ηταν 90 ξερωγω.
Πολιτικά και ιδεολογικά ήταν απέναντί μου, αλλά στις αρχές της πολιτικο-τηλεοπτικής του καριέρας (εννοείται πως βλέπαμε φανατικά κανάλι 67) πολεμήθηκε από πασοκ-νδ, χωρίς να απειλούνται από αυτόν. Οπότε μόνο για αυτό έπαιρνε κρέντιτ. Θυμάμαι που ξεκίνησε με 40% (όπως έλεγε ο ίδιος στο κανάλι του τότε), έτοιμος να κυβερνήσει, μετά σταδιακά το έριχνε στο 20%, μέχρι απλά να μπει στη βουλή. Κατάφερε και μπήκε βουλή, γερασμένος, κουρασμένος, αλλά δικαιωμένος για τον πολυετή κόπο του. Οι ατάκες του έχουν μείνει στην τηλεοπτική και πολιτική ιστορία, τον θυμόμαστε για αυτά (στα υπόλοιπα, σε σοβαρά πολιτικά ζητήματα, απλά τίποτα).
RIP Πάολα Ρεβενιώτη
Παίρνετε ακόμα τα κτελ με φτερά ;
τυχαίο ταγκ @Lupin
Βγήκε ο μισός από το παράθυρο (!!) και οι άλλοι τον τράβαγαν από τα πόδια (!!!)
Τρεις πτησεις το ΣΚ που μας περασε, ολες ζαχαρη. Στη μια μαλιστα φτασαμε και μιση ωρα νωριτερα.
αυτό λέω, υπάρχει πιθανότητα να φτάσετε ΠΟΛΥ νωριτερα, αλλα οχι ακριβως εκει που πατε.

Κι εκεινο, υπαρχει ![]()