Μου έκανε εντύπωση που ήταν 75. Ο Λεβέντης μου φαινόταν 75 πριν 20 χρόνια που τον έβλεπα. Περίμενα να ακούσω 90+ για σήμερα που διάβασα το νέο.
Εμένα 70 μου φαινότανε το 1994, εποχές Κανάλι 40.
Θυμάμαι στο Γυμνάσιο/Λύκειο ήταν απαραίτητο να είχες ξενυχτήσει βλέποντας Λεβέντη και Τα Παιδιά Της Νύχτας , αλλιώς δεν μπορούσες να συμμετέχεις στις σχολικές συζητήσεις στα διαλείμματα
RIP
Μην ξεχνας το ερωτοδικειο!
Rest in peace
Παρτι πουπερ: καλη η δημοσια εικονα καρικατουρας, αλλα στα ντουζενια του ηταν ενας ακομη τυπος που εψαχνε πως να κονομησει απο επιχειρηματιες προκειμενου να μην τους βγαζει στη σεντρα με οχημα τις τηλεοπτικες του εμφανισεις. Κατι σαν αυτο που συμβαινει σημερα με τα σοσιαλ. Ο νεκρος δεδικαιωται, λεει, αλλα νταξ, μην τον αντιμετωπιζουμε και σαν αντιηρωα.
Νομιζα κι εγω οτι ηταν 90 ξερωγω.
Πολιτικά και ιδεολογικά ήταν απέναντί μου, αλλά στις αρχές της πολιτικο-τηλεοπτικής του καριέρας (εννοείται πως βλέπαμε φανατικά κανάλι 67) πολεμήθηκε από πασοκ-νδ, χωρίς να απειλούνται από αυτόν. Οπότε μόνο για αυτό έπαιρνε κρέντιτ. Θυμάμαι που ξεκίνησε με 40% (όπως έλεγε ο ίδιος στο κανάλι του τότε), έτοιμος να κυβερνήσει, μετά σταδιακά το έριχνε στο 20%, μέχρι απλά να μπει στη βουλή. Κατάφερε και μπήκε βουλή, γερασμένος, κουρασμένος, αλλά δικαιωμένος για τον πολυετή κόπο του. Οι ατάκες του έχουν μείνει στην τηλεοπτική και πολιτική ιστορία, τον θυμόμαστε για αυτά (στα υπόλοιπα, σε σοβαρά πολιτικά ζητήματα, απλά τίποτα).
RIP Πάολα Ρεβενιώτη
Παίρνετε ακόμα τα κτελ με φτερά ;
τυχαίο ταγκ @Lupin
Βγήκε ο μισός από το παράθυρο (!!) και οι άλλοι τον τράβαγαν από τα πόδια (!!!)
Τρεις πτησεις το ΣΚ που μας περασε, ολες ζαχαρη. Στη μια μαλιστα φτασαμε και μιση ωρα νωριτερα.
αυτό λέω, υπάρχει πιθανότητα να φτάσετε ΠΟΛΥ νωριτερα, αλλα οχι ακριβως εκει που πατε.

Κι εκεινο, υπαρχει ![]()

Πρέπει να είσαι εξαιρετικά γκαντέμης…
Μα όλοι στη γιαγια μας πάμε το καλοκαιρι ;
Δεν ειναι παραλογο το νουμερο αν σκεφτεις οτι εχουμε πλεον 40εκ τουριστες τον χρονο.
Έρχονται οι ξένοι και μας παίρνουν τα καταλύματα
Είναι απόλυτο δικαίωμα του Άδωνι να ζητήσει και να κάνει ότι καλύτερο θεωρεί αυτός για τον εαυτό του.
Έπρεπε να τον κρατήσουν, ήταν υποχρέωση τους. Και επειδή είναι και υπουργός, να τον βάλουν και σε ένα καλό δωμάτιο.
Ντροπή.