Αυτη η φωτο ειναι 3 χρονια πριν.
Στο Μαραθώνιο για να δηλώσεις συμμετοχή ήθελε και πιστοποιητικο εμβολιασμού ή νόσησης
ζητώ συγνώμη από το φόρουμ, έπεσα θύμα παραπληροφόρησης
@nikosp σύμφωνοι, απλά το ίδιο εύκολα κολλάς και εμβολιασμένος να είσαι… στη δουλειά μου όλοι εμβολιασμένοι είμαστε και έχουμε ήδη 3 περιπτώσεις που κόλλησαν και μετά κόλλησαν και όλη τους την οικογένεια και πάει λέγοντας…
Lol εκείνος ο ανεκδιηγητος ο Μπαλάσκας έκανε δήλωση ότι οι αστυνόμοι (sic) δεν είναι υποχρεωμένοι για εμβολιασμό, τελεια και παύλα.
Χαχα, αύριο θα φταίνε τα τρολ του διαδικτύου
Δεν υπάρχει τίποτα πιο manmade από οικονομικά συστήματα και πληθωρισμό και ελεύθερη αγορά εντωμεταξύ. Του γαμω ότι έχει
Αφού υπάρχει ολόκληρο νήμα για τον πανίβλακα, γιατί μολύνουμε το παρόν νήμα με τον πανηλίθιο;;;
Ξημέρωσε 17Νοεμβρη με Άδωνι, Βορίδη και Πλεύρη υπουργούς
Ο ένας λέει πως το “Πολυτεχνείο θα έπρεπε να διδάσκεται με σιωπή και σεβασμό” & «Δεν είναι η Αριστερά το Πολυτεχνείο» (Πορτοσάλτε).
Ο άλλος λέει “το Πολυτεχνείο δεν είχε πολιτικό πρόσημο” (Αθανασίου - ΝΔ)
Ο άλλος λέει πως δεν υπήρχαν νεκροί μέσα στο Πολυτεχνείο αλλά στους γύρω δρόμους και παράλληλα διαβάζει τις επιστολές του Παττακού (Άδωνις)
Όλα καλά…
Αυτό συγκεκριμένα είναι αλήθεια, αλλά δεν ισοδυναμεί με το “δεν υπήρχαν νεκροί στο Πολυτεχνείο”. Μια χαρά νεκροί υπήρχαν, δεν έχει σημασία αν τους σκοτώσανε μέσα ή έξω από τον χώρο. Ήταν νεκροί που σκοτώθηκαν από τη χούντα κατά τη διάρκεια εκείνων των ημερών, τέλος.
Προφανώς…Αλλά το ύφος του και το παρελθόν του δεν υποδηλώνει αυτό που λες (και ισχύει δλδ)
Εννοειται. Δεν επιχειρω να ξεπλυνω τον συγκεκριμενο αρχιξεφτιλα.
Το ξέρω. Άλλωστε ο συγκεκριμένος δε νομίζω να μπορεί να ξεπλυθεί από κανέναν με τόσα που έχει πει όλα αυτά τα χρόνια !!!
Έχει πει ΤΑ ΠΑΝΤΑ, καθώς και τα αντίθετά τους
Τέρμα cringe
Το Ιραν της Ευρωπης ειμαστε… Εδω πλεον θα ρωτας τις σωστες ερωτησεις αλλιως θα τρως πετρες. Κουλη ντροπη!
Καλημέρα σε όλους τους συμπολίτες μου !!!
Δίκιο έχει ο σκερτσαρος. Δε νομίζω να έχουν γίνει έρευνες σε γουρούνια
Κι όμως δεν είναι καλά διαβασμενος, και οι μπάτσοι πρέπει να εμβολιαστουν
Αν ντυθεί κάποιος αστυνομικός τις απόκριες μεταδίδει τον ιό; Μπορεί κάποιος να ρωτήσει τον Σκέρτσο;