Μέσα κ γω για την συνάντηση. Λογικά μέσα στο 2023 θα λάβει χώρα να φανταστώ😛
Καλό κουράγιο για την εξεταστική! @Silent_Winter
Μέσα κ γω για την συνάντηση. Λογικά μέσα στο 2023 θα λάβει χώρα να φανταστώ😛
Καλό κουράγιο για την εξεταστική! @Silent_Winter
Καλέ τι κατάσταση ψήνεις? Κάτι για παϊδάκια άκουσα… Αν είναι να με υπολογίζετε😂
@Silent_Winter Δωσε ινφο κοπέλα μου να δω αν θα μπορω! (Παϊδακια δεν τρωω, αλλα τσακιζω άλλα κοψιδια, τηγανιες, γουρνοπούλα κλπ)
Η λυση ειναι απλη, δινουμε ολοι ραντεβου σε τεραστιο χωρο που να παιζει μουσικες πιο ταιριαστες στα γουστα του φορουμ καπου μεσα στο καλοκαιρι βραδακι, και αρα υπαρχει μονο μια επιλογη:
Le Roi Αγια Παρασκευη 8 Ιουλιου κατα τις 10 το βραδυ
Δηλαδη μετα το ποδοσφαιρακι που θα εχουμε παιξει μερικοι απο εμας εδω μεσα (!)
Φόρουμ δεν ειναι μονο η Αθηνα
…είναι κι ο Πειραιάς
Έκλεισα με τεσσερα από τα κορίτσια μας, in your face, αγόραροι.
Δεν ειπα πουθενα οτι ειναι, αλλα αντικειμενικα ειναι το πιο βολικο μερος για meeting
Τωρα αν θελουν αλλοι να κανουν meeting στην Φολεγανδρο ή στην Ξανθη, γιατι οχι, να κανετε
8 Ιουλίου I will be in Athens
αλλά έχω (μουσική) υποχρέωση which I cannot miss
(btw at this point I would faint at 5 minutes of football…
beer-drinking and chess are two sports I can still pull off)
αλλά το αμέσως προηγούμενο Σάββατο θα είμαι as usual στο Τζόνυ
spinning metal and myself into a spiral
so anyone can feel free to drop by εάν και εφόσον
(yea I am a spam whore)
last time είχα την χαρά και την τιμή να γνωρίσω some fabulous people from the forum
and it was
(you guessed it right)
fabulous!
Kopsidia kai rugby. Yeahh
2ο σερί καλοκαίρι στις εξοχές του Καναδά
Το έχω δει αλλά δύσκολα, εκείνη την περίοδο θα είμαι σε cottage σε κάποια λίμνη.
Όμως συζητάμε πως θα το κανονίσουμε να πάμε Edmonton το 2024
@ChrisP αριστερό ρεύμα Πανεπιστημίου, χτες, δίπλα στη Μεγάλη Βρετανία. Παρκαρισμένη μπετονιέρα συνδράμει το όραμα του Καλύτερου Αυτοδιοικητικού Σε Ολόκληρο Τον Κόσμο για την πρωτεύουσα της καρδιάς του.
Πάτε Καναδά εσείς γατάκια @nnnkkk και @QuintomScenario
Γιατί να είμαι υβριδικά τηλεργασία και να το χάσω αυτό, ελπίζω να είναι έτσι και αύριο
Και να το χάσεις, έχεις και τη δεξιά πλευρά. Γίνονται πραγματάκια κι εκεί, δεν μπορείς να πεις.
Για επιστροφή παίρνω το 224 από Νομική μόνο και μόνο για να περπατήσω μέχρι εκεί και να περάσω τις διασταυρώσεις της Σίνα με Πανεπιστημιού και Ακαδημίας, τι μου λες τώρα!
Εντωμεταξυ ποτε δεν καταλαβαινα αυτο με την ιδιωτικοτητα και το να μην φαινεται η πινακιδα οσων εχουν παρκαρει παρανομα (πχ πανω σε πεζοδρομια κτλ). Φατσα φορα η πινακιδα και ιντερνετ και παντου ρε κουφαλες, καλα εκανες Παντελη
Δηλαδη ας πουμε ειναι προβλημα να φανει του αλλου η πινακιδα στο ιντερνετ αλλα το οτι γονεις με καροτσια και μωρα ή ΑΜΕΑ ή ηλικιωμενοι σε καροτσια αναγκαζονται να βγαινουν και να κυκλοφορουν στη μεση του δρομου, κυριλε. Και αμα σκοτωθει και κανενας, λεπτομερεια, αρκει να μην φαινεται του αλλου η πινακιδα και τον επροσβαλουμε στα ιντερνετς