Αποκριάτικο party Rocking.gr, το Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου στο Rainbow

Υπήρχε ένα μυστήριο γραμμένο σε πάπυρο…

Στις μυστικές βίβλους του Καρνάβαλου, σε χοντρούς τόμους σκονισμένους, το διάβαζες ξεκάθαρα. Οι χειρόγραφες προφητείες από μελάνη που δε σβήνει ποτέ είχαν ως εξής: «Ει τις έχει ους ακουσάτο. Απόκρεως έτους αδιαιρέτου εστί το ήμαρ, μετά χιλιετίαν, εν ω σελίδα πέτρινη γλεντοκοπήσειν χρει, υπό των ήχων αλαζόνων κυμβάλων τη δυνάμη ηλέκτρων πολλών και βοερών, ίνα ευφράνει καρδίας τε και ψυχάς, ως άλλη ουδεμία».

Χωρίς αποτέλεσμα, δεκάδες μελετητές σπατάλησαν ζωές ολόκληρες για να μεταφράσουν αυτό το χρησμό, που κάποιος βάρβαρος προφήτης είχε συντάξει σε παράξενα ελληνικά. Καιροσκόποι γύρισαν εμπορικές ταινίες στο Hollywood, ύποπτοι συνομωσιολόγοι αναλώθηκαν σε παιδαριώδεις αναλύσεις, αλλά ο γρίφος δε λυνόταν. Εν τω μεταξύ, στα αρχεία συλλεκτών της λεβεντογενιάς, είχε βρεθεί εξίσου μυστήρια μαντινάδα με παρεμφερές περιεχόμενο, η οποία προκαλεί εντύπωση όταν συσχετιστεί με τη μυθοπλασία του παραπάνω παράξενου κειμένου. Λέγανε οι γέροντες στα βουνά: «Κι αν δεν το ξέρεις μάθε το, σε χρόνια δίχως ζύγι, τη μέρα της αποκριάς ο σβέρκος θα σου φύγει, γιατί ένα σάιτ κουζουλό που πετριά το γέννα, γλέντι θα κάνει ηλεχτρικό, όπως άλλο κανένα».

Φυσικά, για το νεοέλληνα, το πέπλο του μυστηρίου έχει εξαφανιστεί. Το Rocking.gr, η «πέτρινη σελίδα», έκανε και κάνει ό,τι μπορεί για να επαληθευτεί ο αρχαίος χρησμός και -μεταξύ μας- για να περάσουμε όλοι καλά τις απόκριες.

Όπως και το προηγούμενο «μονό» έτος, έτσι και φέτος, σας καλούμε στο αποκριάτικο πάρτι μας, το Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου 2011. Κανείς δεν ξέχασε πόσο καταπληκτικά περάσαμε στο καρναβάλι του 2009, αλλά είμαστε έτοιμοι να το ξεχάσουμε τώρα, σε μια ακόμα πιο τρελή και όμορφη νύχτα, σε ένα ξέφρενο πάρτι… με rock μασκαράδες.

Οι πόρτες του Rainbow Rock Bar, στο Γκάζι, θα ανοίξουν για εσάς στις 10μ.μ. και θα γιορτάσουμε τον Καρνάβαλο μέχρι πρωίας, με αγαπημένες μουσικές, όπως του πρέπει. Φορέστε λοιπόν ό,τι πιο rock ή καρναβαλικό έχετε, οπλιστείτε με κέφι και διάθεση για καλή «party-oriented» rock και κατηφορίστε προς το Γκάζι, όπου οι μασκαρεμένοι συντάκτες του Rocking.gr θα σας υποδεχτούν για να διασκεδάσουν μαζί σας.

Για τους ξενέρωτους αντιμασκαράδες, σημειώνουμε ότι η μεταμφίεση είναι προαιρετική, αλλά θυμίζουμε ότι όσοι πιστοί διαλέξουν το πιο rock αποκριάτικο κουστούμι, θα συμμετάσχουν στον παραδοσιακό μας διαγωνισμό και δια βοής θα επιλεγούν οι διάδοχοι των δικών μας Slash, Angus και Gene του 2009. “Go fucking crazy”, λοιπόν!

Στα decks οι μασκοφόροι του Rocking.gr θα παίζουν μουσική από τις 10μ.μ. και μέχρι να έρθει το επόμενο πρωί, σε ένα set με πολλές εκπλήξεις…

Ας συνοψίσουμε λοιπόν:

Ημερομηνία: Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου 2011
Διεύθυνση: Rainbow Rock Bar, Δεκελέων 40, Γκάζι
Πρόσβαση: Σταθμός μετρό «Κεραμεικός»
Ώρα: Από τις 10μ.μ. και μέχρι να λιποθυμήσει από την κούραση και ο τελευταίος
Μουσική: Rock. The whole rock and nothing but the rock, with a touch of carnival
Μεταμφίεση: Προαιρετική - ελάτε όπως θέλετε
Είσοδος: Ελεύθερη

Facebook event: www.facebook.com/event.php?eid=181563058545871

Σας περιμένουμε!

Θέλουμε και σαλόνικα… :frowning:

Τον τελευταιο χρονο εχω παει 3 εκδρομες.
1η πατρα πριν κανα χρονο (οταν εγινε παρτυ ροκιν)
2η σαλονικα (οταν εγινε παρτυ ροκιν)
και 3η πατρα που παιζουν vodka juniors (οταν θα γινει παρτυ ροκιν)
βαλτοι ειστε??? :-k

tl/dr

δεν θέλω να ντυθώ, κι ας μην κερδίσω τίποτα, δεν πειράζει, ντρέπομαι:(

Εκτός κι αν ντυθώ απλώς γελοία, αυτό μπορώ να το κάνω, το κάνω συχνά.

μαζί σου. τα πάρτι τα γουστάρουμε και τα τιμάμε, αλλά έχοντας μεγαλώσει στη μιναρούπολη έχω σιχαθεί τα καρναβάλια. δεν τα παλεύω τα μασκαρέματα, τα κονφετί και τις σφυρίχτρες, ποντάρω στη ροκ απόχρωση του εγχειρήματος…:stuck_out_tongue:

το πολύ πολύ να βάλω καμια μπλούζα με λευκές ρίγες να το παίξω ξινός και υπερτιμημένος…8)

μπορείς να λες ότι ντύθηκες φαινόμενο ντόπλερ

[SPOILER][/SPOILER]

Σκαμε Destroyer, Outshined, iron_aris Παρασκευη στους Vodka Juniors και Σαββατο rocking party. 8)

(Αν εχετε μεταφορικο. :p)

:bow2:
αγαπάμε Dr Cooper.

Κει θά 'μαστε.

θα φερω εγω μεταφορικο. βαλτε τις μπυρες εσεις! :stuck_out_tongue:

[SPOILER][/SPOILER]

Εκεί ξανά λοιπόν!
Με στολή :slight_smile: ντυθείτε κι εσείς, μην ντρέπεστε, οικογενειακή φάση.

Μαζί σου, το λέω και γω συχνά αυτό αλλά που. Τα ρούχα είναι συμβατικότητες του πολιτισμού μας, θα πρεπε να φοράει όλο και λιγότερα ο κόσμος, ειδικά οι γυναίκες, πόσο μάλλον σε πάρτυ, αλλά τέλος πάντων.

Σοβαρά τώρα, δεν είχα πάει πέρισυ στο αποκριάτικο, δε ξέρω για φέτος, στολές και τέτοια [B]δεν[/B] φοράω, αν έρθω θα μαι ως συνήθως.

(πάντως όσοι είχαν πάει στο περσινό αποκριάτικο έμαθα πέρασαν πολύ καλά)

Δεν ντυνομαι, επειδη μενω μακρυα και θα γινω ρεζιλι σε ολη τη διαδρομη. :roll: Θα το ξανασκεφτω βεβαια… 8)

Βασικά θέλω να ντυθώ blues brothers. Από το καλοκαίρι το σκέφτομαι.
Μου λείπει ένας Bellushi (είχα αλλά τον έχασα :p) και φαβορίτες. Αν βρω τρόπο να φτιάξω γαμάτο μαλλί, παίζει και να έρθω έτσι 8)

Δεν ξαναντύνομαι το ίδιο αν και είχε επιτυχία. (Ειδικά στο …τούτο μου του φέρνω του Belushi )

Φέτος θα είμαι άλλος κινηματογραφικός ήρωας

Άλλος κινηματογραφικός ήρωας θα είσαι, θα υποστείς όμως και πάλι μεταμόρφωση ολική;; Εγώ ξέρω, οι άλλοι όχι :stuck_out_tongue:

και, γενικά μιλώντας, θέλω χορό - κούνημα - κοπάνημα σε αυτό το πάρτυ ε! Όποιος κάθεται με μία μπύρα στο μπαρ και δε μιλάει σε κανέναν θα αποβάλλεται από το μαγαζί. (Εκτός κι αν η μπύρα που πίνει είναι η 7-8η :p).

να ντυθω δεν παιζει…αλλα να το τιμησω παιζει… θα δειξει ειναι πολυ πιθανο να ειμαι και εγω εκει :slight_smile:

Ορίστε και τα δώρα του διαγωνισμού μεταμφίεσης:

  1. [B]To box-set των Radiohead[/B] (περιλαμβάνει τα άλμπουμ: “Pablo Honey”, “The Bends”, “OK Computer”, “Kid A”, “Amesiac”, “I Might Be Wrong” (Live/2001) και “Hail To The Thief”, σε cd).
  2. [B]Το box-set “The Collection” των Rage Against The Machine[/B] (περιλαμβάνει τα άλμπουμ: “Rage Against The Machine”, “Evil Empire”, “The Battle Of Los Angeles”, “Renegades” και “Live At The Grand Olympic Auditorium”, σε CD).
  3. [B]Ένα t-shirt και ένα πορτοφόλι από το επίσημο merchandise των Slayer[/B].

Με ποιά κριτήρια θα δοθούν τα παραπάνω δώρα;

Τριμελής επιτροπή του Rocking.gr θα «σκανάρει» λεπτομερώς τον κάθε μασκαρά και θα ανταμείψει:

  1. Την καλύτερη rock αμφίεση
  2. Την καλύτερη μη-rock αμφίεση
    και
  3. Τη… χειρότερη / γελοιότερη / «γι’ αυτό περίμενα τις απόκριες» αμφίεση

Κατά τη 1:00 θα χειροκροτήσουμε όλοι μαζί τους τρεις νικητές…

Ακόμα κι αν δεν τα καταφέρετε να ξεχωρίσετε, όμως, ένας επιπλέον λόγος για να μεταμφιεστείτε σας περιμένει: Οι [B]30 πρώτοι μασκαρεμένοι[/B] που θα καταφτάσουν στο πάρτι μας θα κερδίσουν ένα [B]συλλεκτικό, αναμνηστικό αντικείμενο του Rocking.gr[/B]. Αυτό όμως δε σας λέμε τι είναι…

Facebook event: [COLOR=“RoyalBlue”][B]http://www.facebook.com/event.php?eid=181563058545871[/B][/COLOR]

Νομίζω ότι τα κίνητρα είναι υπερ-αρκετά για να σκάσουν όλοι μύτη ντυμένοι! :stuck_out_tongue:

εγώ στο προηγούμενο μασκέ πάρτυ δεν ήμουν απλά πρώτη, αλλά είχα φτάσει πριν από τους σερβιτόρους :roll: Δε πρέπει να μου δώσετε τώρα το δώρο που δε μου δώσατε τότε ? 8)