σκατά… και μου είχαν περισσέψει μερικές μάρκες. Τώρα τι θα τις κάνω?
(Λούνατικ, βοηθάς!!! Συνέχισε έτσι και μη τους κάνεις όλους add στο facebook!!!)
σκατά… και μου είχαν περισσέψει μερικές μάρκες. Τώρα τι θα τις κάνω?
(Λούνατικ, βοηθάς!!! Συνέχισε έτσι και μη τους κάνεις όλους add στο facebook!!!)
μας πηρανε χαμπαρι:–:--:–:--:–
Απεργια το Μετρο στις 18/10 πληροφοριακα
Δεν μασαμε…Και με τα ποδια θα παμε…:lol:
Πορεία. Για το rocking ρε γαμώτο!
Σάββατο 18/10/2008 από 00:15 - 02:15
Απλα θα ειναι σαν να κλεινουν τα μετρα στις 12 οπως παλια.
Αν είναι Σάββατο από 00:15 - 02:15 μήπως εννοεί στην ουσία Παρασκευή βράδυ;
Aυτο το ειδα σε ενα σαιτ πριν μερικες ωρες, αλλα το σωστο τελικα ειναι αυτο που λεει η sofi-k παρακατω
Και τελικα η απεργια δεν επηρεαζει το παρτυ (οχι οτι θα το επηρεαζε αλλα λεμε:p) καθως μιλαμε για το βραδυ της Παρασκευης προς Σαββατο οπως λεει και ο Kourou
Οι εργαζόμενοι στο Μετρό αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν στάσεις εργασίας από την Παρασκευή 17 έως το Σάββατο 25 Οκτωβρίου, διαμαρτυρόμενοι για τη μη υπογραφή της νέας Επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας του 2008. Οι στάσεις αναμένεται να ταλαιπωρήσουν εκατοντάδες επιβάτες.
Στις τρεις από τις έξι μέρες, οι στάσεις εργασίας θα πραγματοποιηθούν στη διάρκεια του προγράμματος επέκτασης λειτουργίας του Μετρό τις Παρασκευές και τα Σάββατα. Συγκεκριμένα, το μετρό δεν θα λειτουργήσει το Σάββατο 18 Οκτωβρίου, την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου και το Σάββατο 25 Οκτωβρίου από τις 00:15 έως τις 02:15.
Η στάση εργασίας την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί από τις 12:00 το μεσημέρι μέχρι τις 16:00 το απόγευμα, την Τρίτη 21 Οκτωβρίου από τις 05:00 έως τις 07:00 το πρωί και από τις 22:00 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας, ενώ την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου το Μετρό δεν θα λειτουργήσει από τις 12:00 το μεσημέρι με 16:00 το απόγευμα.
Tελικά μας πιάνει, ναι ή όχι?
δεν μας πιάνει.
edit : την Κυριακή 19/10, θα λειτουργήσει κανονικά ! δεν μας πιάνει - ουφ !
δηλαδή δε χρειάζεται να ευχηθώ τίποτα ε?
Εσυ ή η μανα σου?
Για Πειραια εχει λεωφορειο ολο το βραδυ που κανει σταση καπου εκει κοντα οποτε εγω δεν εχω προβλημα οπως και να χει.
κουφαλα or not?:D:D:D:D
Κουφαλα!!!
Εμενα οι γονεις μ θα λειπουν εκεινο το βραδυ στα Τρικαλα!!! :p:p
Τελευταιος θα φυγω!!! (αλλα θα χρειαστω ταξι γιατι δεν μενω προς Πειραια σαν τον outlawtorn…)
Eχει και τραμ επίσης…Αν αντεχετε ταχυτητες χελώνας…
Ρε παιδιά ίσως και να είμαι χαζός αλλά δεν κατάλαβα τι παίχτηκε με τα μέσα. Το Σάββατο δεν είναι το πάρτυ? Το Σάββατο δεν είναι και η απεργεία? Τι μας νοιάζει η Κυριακή? Επίσης τα δρομολόγια των 12 30 για Σάββατο πιάνουν, όχι για Κυριακή :-k
Και το τραμ νοτια παει… τιποτα για Ζωγραφου μηπως???
Με τα πόδια ωρε. Σιγά την απόσταση Ζωγράφου-Συνταγμα. Νέα παλικάρια είστε!
το πρώτο 222…:lol: