Party rocking.gr@Hard Rock Cafe, 18/10

Να θυμηθώ την επόμενη φορά να σε κεράσω Corona με Canadian

:p:p
(Θα μου κρατήσεις το παιδί για να βγω ξανά, έτσι;)

Ωραίο party,καλή μουσική,ερασιτεχνικό service,χαρηκα που γνώρισα dying freedom,potofgold και skatopsyxi και που ειδα ολους τους γνωστούς spammers του forum…:stuck_out_tongue: Aντε και τα Χριστουγεννα με ενα bloody metal party…:slight_smile:

ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!

Poly koubenta gia ta t-shirts…Gia na min kourazeste…O Davidian sas eixe OLOYS :stuck_out_tongue:

Ειπαμε…Eίναι μεγαλο το ποσοστό απο τον Τremonti…:stuck_out_tongue:

Kai liga sou dinoume. Tha eisigitho gia ayksisi :stuck_out_tongue:

Apistoi eprepe na parete seira kai na…:bow2: Eidika o trendy me to kapelaki :stuck_out_tongue:

Α σε παρακαλώ, εγώ όταν είδα την μπλούζα του προσκύνησα! Νταβίντιαν πες :!:
:stuck_out_tongue:

Davi leei alitheia? :-k

Kanena Journey sas ebale o psilos ampalos i mono tipota Queen ebaze?

Θα του βάλω τον ορό της αλήθειας…:lol::stuck_out_tongue:

Αρκετά καλά!

Κόσμος και κοσμάκης, περάσαμε όμορφα. Γουάιζ είσαι τρελή μούρη ε!

Κι άλλες φώτος, κι άλλες φώτος!

Έμαθα είχε κόσμο ε; Σκεφτόμουν να έρθω, αλλά τελικά προέκυψε κάτι άλλο (και σας έγραψα :p) Next time gadget… next time…
Από τα γραφόμενά σας κατάλαβα ότι δεν έπαιξαν μέταλ (που λόγος για Metallica 8) )
Και επειδή δεν έχω πάει ποτέ σε αυτό το hard rock cafe και αρκετοί παραπονέθηκαν για τσιμπιμένες τιμές, δηλαδή πόσο είχε μια μπύρα και πόσο μια τεκίλα ή βότκα; Για να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης.

Πόλεμος στα ακριβά μαγαζιά! Καμία ανοχή στην επέλαση του καπιταλισμού! :stuck_out_tongue:

Kι όμως ακούσαμε Metallica:!:

To wasting my hate…[-X

Και Die My Darlin και Whiskey In The Jar.

Davi νωρίς φύγατε εσείς[-X

Απολογούμαι που δεν μπόρεσα να έρθω… ας όψονται οι γυναίκες :stuck_out_tongue:
πού είσαι ρε bluezlick να μου δώσεις τις κατάλληλες χίππικες συμβουλες για να τα βολεύω όλα όταν χρειάζεται???

xaxa…Σημερα ναι…αύριο δεν παίρνει ορκο…είμαι κ μιας ηλικίας:lol::lol::lol:

Τρελή προσέλευση και τέλειο playlist απ’την αρχή μέχρι το τέλος! (ΚΑΙ Kaiser Chiefs τελικά :D)
Όντως ένα σκαλί πιο ψηλά από το περσινό Χριστουγεννιάτικο που λέει κι ο ellanor, πήρε άλλες διαστάσεις.
Το σερβις όντως άθλιο…

Europe και καπάκι Bon Jovi και κάπακι Whitesnake.
Νομίζω δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο!:smiley:

Και τη διασκευη στο Whiskey in the Jar αλλα αυτο πολυ μετα οταν εφυγες(κουφαλα δε σε προλαβα).

Πέρασα κι εγώ πολύ όμορφα! :slight_smile:
Χάρηκα ιδιαίτερα που είδα potofgold κ dyingfreedom γιατί είναι απ’ τα πιο γαμάτα άτομα του φόρουμ
κ επίσης χάρηκα που είδα άτομα που είχα καιρό να δω, όπως τον τόλκι!
η μουσική ήταν πολύ καλή
κοζη εισαι θεούλης
άντε τα λέμε στο επόμενο :slight_smile: