αν κρίνω από την κίνηση στο facebook, δεν μας βλέπω να χωράμε όλοι :lol::lol:
πόσο μάλλον να πέσουμε ο ένας πάνω στον άλλο ! χαμός θα γίνει :trombone::trombone:
:dance::dance:
αν κρίνω από την κίνηση στο facebook, δεν μας βλέπω να χωράμε όλοι :lol::lol:
πόσο μάλλον να πέσουμε ο ένας πάνω στον άλλο ! χαμός θα γίνει :trombone::trombone:
:dance::dance:
Εγώ επειδή είμαι αντικοινωνικός και πάσχω απο αγοραφοβία και κλειστοφοβία (όλα μαζί!) θέλω αν έρθω να έχετε εξασφαλίσει έναν μεγάλο, αδειανό χώρο, σε καμια γωνία, για να κάθομαι μόνος μου, και να έχω άπλα. Με έχουν πιάσει οι ντροπές μου τελευταία.
Θα κανονίσουμε να έρθουμε με βάρδιες:D
Θα λείπω κ γω αλλωστε.
θα ερθω και γω.θελω the sword of the gods-virgin steele σας το λεω απο τωρα.αμα με δειτε να το βαλετε.ειναι διαταγη αργγκκκκ.οδος περιοχη και τα λοιπα εχουνε ειπωθει?
thanks.τελειο ακουγεται.εσυ μοντε που εχεις εμπειρια και απο παλαιοτερα ροκινγκ παρτυ για πες.μαζευουμε κοσμο?απο προμοτιον εκτος facebook και εδω καναμε πουθενα αλλου?
χαίρομαι που μου κάνεις αυτή την ερώτηση damnation. και θα σου απαντήσω…
στο παρελθόν το ροκινγκ τζι αρ έκανε πολλά πάρτιζ με μέταλ. κ πήγαν πολύ καλά κ ο κόσμος ήρθε κ γούσταρε κ πέρασε όμορφα κ τέτοια…
ήταν όμως σε μέταλ μαγαζιά, σαφώς μικρότερα του hard rock cafe από άποψη χωρητικότητας…
μέχρι κ live κάναμε στο underworld…
τώρα είναι το πρώτο μας rock πάρτυ που θα είναι τόσο μεγάλο. είμαστε πολύ αισιόδοξοι κ το promotion πάει πολύ καλά.
facebook, myspace, κεντρική rocking.gr και forum έχουν ήδη ενημερωθεί. τρέχουμε παράλληλα κάποια άλλα πράγματα τα οποία θα δούμε πως θα εξελιχθούν μέσα στη βδομάδα…
πάντως όπως είπα μας βλέπω “sold out” γιατί ο κόσμος ήδη έχει ανταποκριθεί πολύ καλά.
πεφτει και σαββατο αρα υπαρχει και μετρο μεχρι αργα αρα ειναι ολα ιδανικα.ειναι και στο συνταγμα.δεν μπορω να σκεφτω κατι πιο ιδανικο.τα λεμε απο κοντα λοιπον.ξερεις αντι για ονοματα θα σε ρωτανε πως σε λενε και θα λες μοντε κριστο ( ντοινγκ τι λεει).θα δωσω συνθημα εγω λιγες μερες πριν για αναγνωριση.θα ειμαι γυμνος λεει με μια ομπρελα στο χερι.#-o
εμένα δεν με ρωτάνε πια πως με λένε, είμαι σελέμπριτιζ.
θα είμαι κ στα decks με τον cozαρο 9-11 (άντε είπαμε κ ένα μυστικό)
θα σας βρούμε εκεί ! κ ναι, δεν υπάρχει δικαιολογία για να μην έρθει κάποιος !
11-3 ποιος θα είναι?
δεν μπορώ να πω, είναι μυστικό
Μυστικό σε κάποιον που δεν θα έρθει? :-s
Aμα σου πούμε θα πρέπει να σε σκοτώσουμε μετά
Τότε πείτε μου και σκοτώστε με μπροστά στους υπόλοιπους φαντάρους για να πάρουν Ι5.
Να βγει κ ένα καλό από την όλη ιστορία.
ειπαδενσουλεμε
μηνμαςκουραζεις
Eτσι…Αφηστε τα μίση και πιάστε μια Στανίιση!!!:hippy:
Κορπσετουλι εγω θα ειμαι απο την αλλη μερια ,αυτην με τις μαργαρίτες…Ελα να με βρεις απο κει να πιουμε together αυτο το θεσπεσιο αλκοολουχο φυτό!
A και btw οποιοσ εχει εντυπωσιαστει απο τη συγγραφικη μου δεινοτητα και θελει σωνει και καλα να με γνωρισει θα ειμαι αυτη που θα κραταει μια μαργαριτα καρφωμενη στο χερι,ΟΛΟ το βραδυ…( και που θα φυγει σε κωματωδη κατασταση μετα:p)…γτ δεν ξερω αν το ανεφερα αλλα τον HR Cafe φτιαχνει ΘΕΙΚΕΣ μαργαριτες……
savatage θα έχει το πρόγραμμα πλιζ πλιζ πλιιιιιιιιιιιιιιιιιζ
Αν θα παιξει Gutter Ballet σε Karaoke θα ερθω!
Καραόκε πρέπει να λέει το Χολ Οφ Δε Μάουντεν Κινγκ.
Α Α Α Α Α Α