Δούλεψε αρκετά! Χωρίς αυτά ούτε αυτούς που ήδη ξέραμε δε θα γνωρίζαμε:p
:lol::lol:ωραια η φαση με τα ταμπελακια,αν και δεν φαινοντουσαν καλα μεσα στο σκοταδι,αλλα σιγουρα απο το τιποτα,ηταν κατι παραπανω απο ωραια ιδεα(φοσροριζε ταμπελακια anyone??:lol:)
…η πλακα ηταν που δεν εβλεπα τπτ,λογω μυωπιας,και χαιρετουσε ο γρακχος,που φοραγε γυαλια,πρωτα,και εγω αμηχανα διπλα περιμενα,να μου ψιθυρησει ποιος ειναι ή να με αναγνωρισουν και να μου συστηθουν…:lol:
Την επόμενη φορά να γίνει με πυρωμένο σίδερο ή βελόνα!
Όμορφα ήταν στο πάρτυ, και το μαγαζάκι μια χαρά. Χάρηκα για όσους γνώρισα και επίσης χάρηκα που είδα αδυναμίες του παρελθόντος εκ του συντακτικού τημ (dyingfreedom, potofgold, cozy είστε θεοί =) )
Ωραια ολα αυτα, αλλα dark of the sun πως κατουραγες με την κουτα;:-s
κατουράν’ τα σπάμμποτς ω ρε?
:lol::lol::lol:
Επειδή είμαι εξελιγμένο spambot μπορώ και κατουράω. Υπάρχουν δλδ 2 λύσεις. 1) όπως στην αρχή ζήτησα απο τον Makintosh να μου βγάλει τα λεφτα απο την τσέπη, κάλλιστα θα μπορούσα να ζητήσω και απο κάποιον/κάποια να με πάει για κατούρημα. 2) Μπορώ να αφήσω το bot(κουτί) πίσω και να πάω μόνο εγώ (spam) στην τουαλέτα!
:-s:-s:-s:-s
ε ναι ρε! Πες οτι κατουριέσαι και δν εχεις καμια κοπέλα γύρω σου. Αν δν κάνεις κάτι κινδυνεύεις απο βραχυκύκλωμα…
γεια σε ολους τους ροκιν-τζηδες!!!
ιδιαιτερα χαιρετισματα σε οσους γνωρισα την παρασκευη(fake 7,fenia και πολλους αλλους που μιλησαμε αλλα δε μου παν nickname,η μου το παν και το ξεχασα:?) και φυσικα σε οσους ξερω απο παλιοτερα…
ευχαριστω πολυ τους υπευθυνους του φορουμ για τη δωραρα-βραβειο 1ης θεσης ac/dc.
συγχαρητηρια και στα παιδια που εβαζαν μουσικη:dance:
γενικα τα σπασαμε και περασαμε υπεροχα…να ξανακανονιστει παρτυ ροκιν!!!
υ.γ.:για οσους αναρωτιουνται ποιος ηταν ο θεος που ντυθηκε slash και σολαρε με τη κιθαρα του σε ολα τα τραγουδια…ναι εγω ημουν!!!:lol:
υ.γ2:παρακαλουνται οι φωτογραφοι να ανεβασουν περισσοτερες φωτο…
Εγώ δεν πρόλαβα μπλήντη και στεναχωρέθηκα
νεχτ τάιμ θα χορεύουμε μαζί σάλ(τ)σα όλ νάιτ λόνγ.
Κι εγώ κι εγώ :bounce:
Απ’οτι καταλαβα περασατε γαμω.
Κριμα που δε μπορεσα κι εγω να περασω αλλα ποναγε το δοντι μου κι ετσι δε μπορεσα,ουτε Mogwai ειδα οποτε τζιφος.
Next time οπωσδηποτε(Red Rum και Γρακχε τωρα που σας ειδα στις φωτο θα ειναι πιο ευκολο να σας βρω).
Aστε ρε φλωροι mods…
“Πρεπει να φυγουμε για να προλαβουμε το μετρο…”
Για εμάς που μένουμε στου διαόλου το κέρατο δεν είναι και τόσο δικαιολογία:P
Την επόμενη φορά με αμάξι και ας ψάχνουμε 10 ώρες για πάρκιν.
Ή την επόμενη φορά να γίνει σε αυτό το πως-το-λένε στη Βουλιαγμένης!
Outlaw!
Αλλά είναι μικρό γμτ.
Με φωναξε κανεις?:p:lol:
Μα το μετρό ανοίγει στις 5:30… Φύγατε από τις 2 για να είσαστε στο μετρό 5:30;;;
Επίσης, να δώσω τους χαιρετισμούς μου στα παιδιά που γνώρισα εκεί, πέρα από τη συμμορία των Λούπιν, Γράκχου και ΡεντΡαμ, δηλαδή τον potofgold (ρίξε μια ματιά στο “Σωσίες”:p), τον γείτονα dyingfreedom, τον μόνταρχο Μοντεκρίστο, και όλους τους άλλους που ήξερα από παλιότερα και ξαναειδωθήκαμε.
Τhorgal, αιώνιο ρισπέκτ η μεταμφίεσή σου!
Cozy, μην ξεχνάμε τον ΛεΠά ε!!!
ψ. Τελικά η υπογραφή του Giannis… μόνο τυχαία δεν είναι!!!