Καρναβαλικό party rocking.gr!

είναι επειδή ο Red Rum δεν έχει ανεβάσει φωτογραφίες που λιώνω τις σόλες μου σε χορευτικές salsa φιγούρες (με ηχητική υπόκρουση Therapy?) :lol::lol::lol:

Ξέχασα να πω ότι γνώρισα και το Nihilist. Ωραίο παληκάρι και δαύτος!:slight_smile:

@Τhorgal: σωστότατο το comment σου:wink:

:lol::lol:τι πινει ο γρακχος στην πρωτη και ειναι λιωμα??

χωρις λογια…:bow2::bow::thumbup:

:lol::lol::lol:

Νταξ, δεν τα πιασα και όλα.

Την άλλη υπόσχομαι να την κάψω τη ρημάδα τη φωτογραφική._

Lemmy λογω Larger than Life προσωπικοτητας:D8):lol::lol:

Λόγω ταξιδιού άργησα κάπως να μπω, οπότε ας ευχαριστήσω κι εγώ με τη σειρά μου όσους παρευρέθηκαν και γέμισαν ασφυκτικά για άλλη μια φορά το μαγαζί.

Είδα αρκετούς από εσάς, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερα να γνωριστώ και με αρκετούς, μιας και ανεβοκατέβαινα συνεχώς. Την επόμενη φορά…

Thorgal… Ένας Θεός ξέρει τι λέγαμε οι δυο μας σε 'κεινο το τραπεζάκι μπαίνοντας στο μαγαζί. Μόνο κάτι για τους Amon Amarth θυμάμαι… Ό,τι και να ‘παμε πάντως κράτα το για σένα γιατί απ’ ότι με ενημέρωσαν δεν πρέπει να ένιωθα και πολύ εκείνη τη στιγμή… :stuck_out_tongue:

Οντως, δεεεν…:stuck_out_tongue:
Worry not παντως!! Ετσι κ αλλιως εμενα δεν μου μιλαει κανεις!!!:lol:

εσύ που τριγυρνούσες όλο το βράδυ με τη φωτογρφική και έβγαζες φωτογραφίες,έβγαλες τις 2σερβιτόρες σε κάποια φάση…
Η Ευρυδίκη θέλει αυτή τη φωτογραφία…:please:

Χμ, κάτι λείπει… :-k

[SPOILER]

-Δεσποινίς, η θάλασσα.
-E… τί η θάλασσα;
-Είναι… υγρή.

:stuck_out_tongue:

[/SPOILER]

:lol::lol::lol::lol::lol:

nai re paidia kai egw thelw merikes photo apo to party kai an ginetai tis photo me thn eurudikh!!perimenw apanthsh ,thanks

Εγώ θέλω να διαμαρτυρηθώ που με είχατε στην γωνία και δεν γνώρισα κανέναν.

Αφού ήσουν BANned! :lol:

παντωσ παιδια εμαθα οτι η ευρυδικη θελει πολυ αυτεσ τισ φοτο,δεν καταλαβα γιατι μαλλον ζηλευει το ταλεντο του φοτογραφου απο χθεσ!

[QUOTE=bararoum;570196]παντωσ παιδια εμαθα οτι η ευρυδικη θελει πολυ αυτεσ τισ φοτο,δεν καταλαβα γιατι μαλλον ζηλευει το ταλεντο του φοτογραφου απο χθεσ![/QUOT

pantera rosa σήμερα???

εμαθα οτι με ψαχνει η ευριδικη μην τισ πει κανεισ ποιοσ ειμαι!ευχαριστω

νομιζω οτι με βρηκεεεεε!!!

@bleedin : κούραση + πολύ ποτό = η κατάστασή μου
@fake : ολα καλά φιλαράκι, ελπίζω το κορίτσι να χάρηκε με τη φάση, χάρηκα πολύ για τη γνωριμία
@lupin : ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σχόλια !

θα ανεβάσουμε άμεσα κ κειμενάκι με φώτοζ κτλ κτλ στο ρόκιν

καλά, στο επόμενο θα σε πάρω και σένα και θα σε χορέψω salsa (στο ταψί). Μπη φοργουόρνντ!!! :stuck_out_tongue:

χόρεψα ρε ! απλά δεν χόρεψα μαζί σου !

παιδιά ήταν τέλεια ! σας ευχαριστούμε πολύ !

η φάση με τα ταμπελάκια σας άρεσε?