Τελικα ντυθηκε κανεις κατι “rock”?
πολλοί ! δύο βραβεύτηκαν κ όλας !!!
Details please!!!
Έσκασα κατά τις 2 παρά, μετά το λάιβ στο Αν (γι’ αυτό και δε ντύθηκα ρε γμτ)
Καταρχήν να πω ένα μπράβο για το σχεδιασμό του event. Πολύ καλός χώρος για καρναβαλικό πάρτυ, και πολύ καλή μουσική σχετική μ’ αυτό.
Πέραν αυτού, όμορφες φάτσες και πολύ κέφι.
Γνωρίστηκα με κάποια ρεμάλια, λιγότερα απ’ όσο θα θελα. Αντε να ούμ μερικά ονόματα
Gracchus + Lupin (αχτύπητο δίδυμο)
Βleedin’ History, χωρίς πολλά σχόλια, δη ουάν εν όνλυ
Giannis, Cozy, Potofgold (κάνε με ρόμπα, λες και δεν είμαι μία ξεκούμπωτη από μόνος μου ρε man:D)
Τhorgal (Scotland United) η μεταμφίεση του πάρτυ
Είπα ένα γεια σε Aloe, Montecristo (πρέπει να χες πιει πολύ φάρμακο εκείνη την ώρα αδερφέ:p)
Γενικώς είστε όλοι πιο κουλ απ’ ότι περίμενα
Και περάσαμε πολύ όμορφα!!! Πόσο?
Τόσο…
Aφιέρωμα Bleedin’ history
Ωραία. Τώρα και μετά το 2ο αριστούργημα που τράβηξα μπορούν να κλειδωθούν καναδυό θρεντ (post your artworks, photo contest)
πόση ΑΛΗΘΙΝΟΤΗΤΑ χωράει σε μερικές μόνο φωτογραφίες γαμώτη μου!!!
:lol3::lol3::lol3::lol3::lol3::lol3::lol3::lol3:
Εσένα απο πάνε θα σε πετύχουμε άλλη φορα γμτ!
Και τον άλλο το σκιτρογράφο της δεκάρας:p
Δεν έχουμε λόγια να ευχαριστήσουμε άπαντες παρευρίσκοντες…
Ένα από τα πιο όμορφα rocking party!!!
Μετράμε ήδη αντίστροφα για το επόμενο!!!
Cu On the Road Guys!!!(and girls)!!!
Το επόμενο να το κάνετε όταν θα μπορώ να ρθω. Πλιζ. Ζηλεύω.
Ευχαριστούμε που ήρθατε και ευχαριστούμε για την καρναβαλική σας διάθεση που βοήθησε να απογειωθούμε!
Keep On Partying!!
A ρε Jake, σε φάγανε τα διαπλεκόμενα…
ρε μαλακα μας δουλευεις??
φαγωθηκες να φυγεις γιατι δουλευεις εε?#-o
αντε για υπνο μου σερφαρεις βραδιατικα:p
ειδα και τις φωτο-καλος εισαι αλλα κριμα να μεθας με 2 μπυρες:lol:
και γαμω το παρτυ παιδες!
εγινε και η εκπληξουλα με την τουρτιτσα οποτε ειμαι 101% ευχαριστημενος!
thnx σε οσους με βοηθησαν
και thnx το rocking που ειχε δωρεαν εισοδο το Mad!
πραγματικα! τηνχ σε μοδεκριστο και τους disk jockeys! κτλ κτλ κτλ εχω και γω φωτο…να βαλω?
μια μικρη
δεν εχουμε ομως ρε γαμωτο ακριβη φωτογραφια απο το Jump,των Βαν Αλεν…top moment…γαματες οι φοτος:lol:,αντε και στο επομενο,που ελπιζω να ειναι συντομα,γτ,3 μερες μετα,ακομα σκεφτομαι ποσο γαματα περασα την παρασκευη!!!
Ξεχασα να αποδωσω ενα μεγαλο respect στα ατομα που γνωρισα απο κοντα στο παρτυ, δλδ Lupin, Γρακχο, Fenia, Red Rum και sorry αν ξεχναω καποιον. Εις το επανιδειν παιδια:). Ειδικη αναφορα στον Bleedin γιατι ειναι μεγαλος σατυρος, ειναι τρισμεγιστος,τα παντα ολα!
:oops::oops::oops::oops:
Ρισπεκτ και σε σένα ρε Giannis!
Για κάποια χρήστρια θηλυκού γένους δε, άκουσα ότι έλαμπε. Κρίμα που δεν πρόλαβα να τη θαμπωθώ.
OΚ, έπειτα από λαική απαίτηση, κι επειδή κάποιοι επιμένουν να αυτοβασανίζονται:anyone:, θα τους κανονίσω εγώ:p:D
Πάρτε μια ας πούμε πανοραμική, με μπόλικες ωραίες φάτσες
Και τώρα ανοίγετε με ευθύνη σας
Και τώρα καταλάβετε επιτέλους τι εννοούν όσοι τον είπαν Lemmy, μασκώτ κτλ. του φόρουμ. Πως θα μπορούσε να μην?
WARNING: Supercool photo inside! Get dressed well before opening this to avoid extreme amount of COOLNESS enclosed in the spoiler
μαλάκα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΩ!!!
:lol3::lol3::lol3::lol3::lol3::lol3::lol3::lol3:
Άστα αυτά! Υπάρχεις, σε είδα με τα μάτια μου και έχουμε και φωτογραφίες.
Γιατί Lemmy όμως; Εμένα Geddy Lee μου κάνεις…
Many cheers mate!!!:drunk:
Παντως δεν εχεις παραπονο, το “εκλεισα” το μαγαζι, χαχαχαχα!!
Αντε, περιμενω τις υποσχεσεις για μεταλλικό πάρτυ να γινουν πραγματικότητα!!
Πανω πηγες? Καλα, και πως δεν σε ειδα? Μηπως ετυχε να προσεξεις μια ξανθια με μαλλι μεχρι τη μεση που φοραγε κιλτ?:roll:
'Εεεεεεεεεετσι!!
Thanks, αν και δεν ηταν μεταμφιεση! Hταν απλως μια αφορμη να ξαναβαλω τα ρουχα της πατριδας μου! Μονο το διακριτικο μου περουκινι ηταν fake.
Καλα, οι φωτος σου ειναι ολα τα λεφτα!! Παντως απο κοντα δειχνεις πολυ πιο παλαβος απότι στο φορουμ!!:lol:
Να δωσω και γω τους επικους μου χαιρετισμους και σε ολους τους υπολοιπους που μπορεσα να δω:
freedomofrock, dark_of_the_sun, ifrit, fenia, Dimi_tallica, Mackintosh (οντως, πως εξαφανιστηκατε ετσι εσεις? Κατεβηκαμε σε μια φαση να αρραξουμε κατω που ειχε ψιλοαραιωσει και ειχατε χαθει ολοι!!)
montecristo, manson, Aloe, Cozy (με τετοιο υψος ξεχωριζεις για πλακα ακομα και αναμεσα σε 15000 μασκαρεμμενους!:p), Nihilist, Vic Vega (λιγα λογια για την barbie μου, ετσι?:p), Bleedin History (που λυκνιζοταν σε ρυθμους παρτυ μεχρι τις πρωτες πρωινες ωρες της 21ης Φεβρουαριου του 2009:dance:), Graccuhus Babeuf (Celtic ρεεεεεεεεεεεεεεε!!!), Davidian, Kourou (για την ωριμη και μεστη κουβεντα που ειχαμε στις 4:30 τα ξημερωματα υπο την επειρια καμποσων λιτρων αλκοολ…:lol:) καθως και αρκετους “παλιούς” που ξαναειδα και χαρηκα οπως maiden79, rangel, bloody_angel κλπ. Σιγουρα ξεχναω καποιους, sorry for that!