Καρναβαλικό party rocking.gr!

Παιδες,το παρτυ ηταν γαματο,περασαμε τελεια,χαρηκα που σας γνωρισα ολους(αν και καποιοι μας την κανατε νωρις:P),oλη την συμμορια, manson21 Red Rum(ο david lee roth του παρτυ), manos87, freedomofrock, montecristo, Giannis…, Vic Vega(η περουκα του παρτυ ετσι?), Mandrake, ifrit, Mackintosh, Aloe, Fenia,Cozy και σορυ αν ξεχασα κανενα,αλλα ειχα χαθει λιγο με τα ταμπελακια και τον καθενα που γνωριζα καθε 5 λεπτα…οπως ειπε και ο γρακχος,ενα απειρο ρησπεκτ στον Lemmy του φορουμ,Bleedin History,που ηταν Η αποκαλυψη και μορφη…αντε και την επομενη φορα,ακομα πιο γαματα(αν δλδ γινεται πλεον)!!!

Υ.γ.παιχτηκε μουσικαρα χτες…

η Ευρυδίκη ήταν η σερβιτόρα…

κορψετ δεν πειράζει, εγώ δεν παρεξηγώ !!

all hail σε όλα τα παιδιά που ήρθαν κ ήξερα κ ένα extra hail σε

fenia - δεν χορέψαμε στην φάση που με τραβολόγησες, αλλά χορέψαμε μετά, που ήσουν ? σόρυ είχα δουλειά σε εκείνη τη φάση - πολύ χαρούμενο κορίτσι τι να λέμε

gracchus/lupin: χάρηκα πολύ παιδιά, ήθελα να σας γνωρίσω

red rum κ την παρέα του που δεν θυμάμαι πολύ καλά γιατί είχα πιει πολύ στη φάση που χαιρετηθήκαμε

κ φυσικά σε manos, dimitallica, ufrit, manson, thorgal, duckofthesun, senor mod freedom, alekws, davidian, maiden79, ξεχνάω κανένα… ? ελπίζω όχι

Λουπιν με συγκινείτε ε! :oops:

Α και μ’αρέσει που είχα σπαστεί που δεν είχα στολή να βάλω.
Τελικά αμα είσαι νούμερο από μονος σου δε χρειάζεται… 8)
(και φυσικά το εμότικον ΜΟΝΟ τυχαίο δεν είναι, έτσι?)

Θέλω κι εγώ να ευχαριστήσω τη μαμά μου και τον μπαμπά μου - χωρίς αυτούς δε θα ήμουν εδώ σήμερα. Το Θεό που με έκανε τόσο τέλειο, κτλ κτλ.

Σοβαρά τώρα για να μην αναφέρω ονόματα, πολλούς χαιρετισμούς σε όσους γνώρισα και τα είπαμε (ήπιαμε), σε όσους έμειναν μέχρι αργά και κράτησαν το κέφι σε υψηλά επίπεδα και να μου επιτρέψετε και ένα δημόσιο ευχαριστώ στο φίλο Χρήστο Κισατζεκιάν με τον οποίο είχα την τιμή να τζαμάρω στα decks μέχρι το πρωί.

Πού ησουν ρε μλκ! Όταν έφυγα ήρθες;

Οι Μεγάλοι Σταρ εμφανίζονται άγριες ώρες μικρέ… 8)
Κατά τις 2:00-2:30 ήρθα.

Ε τοτε φυγαμε, 2 παρα

:thumbdown::thumbdown::thumbdown:
ΦΛΩΡΟΙ!!! :stuck_out_tongue:

Εμεις φιλε μου φυγαμε με την Ευρυδικη

Ναι αλλα δεν έφαγε σουβλάκι τελικά! Μόνο εμείς φάγαμε!

Yποψιάζομαι πως έκανες πάταγο Ειδωλο. :dance:
Στο επομενο που θα παίξει και Λεπα να παίξουμε και λουλουδοπόλεμο.:smiley:

υ.γ1: έχω σουβενιρ ταμπελάκι Ιφριτ.
υ.γ2: Συμφωνώ με Μόντε για τη Φένια. Μες στην τρελλή χαρά. Motionistas. Χορηγός θετικής ενέργειας :stuck_out_tongue:
υ.γ3: Θέλω να ευχαριστησω τον Υψιστο που στο τραγουδι που λέει “ήταν ενα μικρό παιδί και άξιο παλικάρι” -δε θυμαμαι τίτλο- με βοηθησε να μη φάω κανενα εκστασιασμένο Φριδομοφροκ και Νταρκοφδεσαν στο κεφάλι. φχαριστω θεε.

υ.γ4: Ιt’s a long way to the top If you wanna rock ‘n’ roll \:D/

Δεν καταλαβαίνω τί εννοείς! Εγώ ημουν ήσυχος με τιν κούτα μου και δεν πείραζα κανέναν…!

μερικές φωτό για αρχή, μιας και έχουν αποθανατιστεί πολλά περισσότερα…

freedom & dark_of_the_sun(spambot)

dark_of_the_sun(spambot) & Aloe

dark_of_the_sun(spambot) & manos87

ale_kws(Slash-the winner) & Hlektra & GalliarD

Giannis…(Alex Kapranos?:p) & Cozy djing

potofgold & moustakas

τρενάκι στο Daddy Cool & Gracchus Babeuf στα αριστερά

λάθος πικ στο ale_kws(Slash-the winner) & Hlektra & GalliarD αλόη.

Ποιος θεος ντυθηκε Arash?8O

Είστε ΟΛΟΙ καταπληκτικοί!! Η χθεσινή ατμόσφαιρα δεν περιγράφεται… Χάρηκα για όσα παιδιά από το φόρουμ γνώρισα χτες κι ελπίζω να είμαστε τόσοι κ άλλοι τόσοι στο επόμενο ΜΕΤΑΛ πάρτι (με το καλό).
ROCKING ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ:)

Πάρτυ φοβερό και πολύ κέφι!
Έτσι, να μπαίνουμε στο κλίμα κι εμείς οι καινούργιοι σιγά σιγά!

Υ.Γ. Τρελή μορφή ο Πακιστανός με τα λουλούδια που χόρευε … ροκ με τον κόσμο να του χτυπάει παλαμάκια αλα ζεϊμπέκικο!!!

επίσης να τονίσω (επειδή καθόμουν πόρτα) ότι από το πάρτυ μας πέρασαν τουλάχιστον 300 άτομα! Σας ευχαριστούμε πολύ!

Με την όμορφη πλάτη, να τα λέμε όλα παιδιά!8) Ο 87 παίζει και να αληθόρησε χθες:p

Oι υπόλοιποι Red Rum κλπ που ήσασταν ρεεεε:(