ό,τι και να σου πουν για μένα θα’ναι ψέματα ε? το ξέρεις αυτό! :lol:
Eυχαριστουμε πολυ οσες και οσους ηρθαν εχθες! Ελπιζουμε να περασατε καλα!
Κατι ασχετο τωρα…
Χαθηκε χθες απο το παρτυ τσαντα πλατης χρωματος πρασινου με προσωπικα αντικειμενα μεσα. Παρακαλω οποιος γνωριζει κατι να στειλει ενα PM:)
Ευχαριστούμε πολλά που μας τιμήσατε για ακόμη μια φορά, που χτυπηθήκαμε μαζί, που ήπιαμε, που γνωριστήκαμε, που ξαναϊδωθήκαμε.
Την επόμενη φορά θα μεταλλιάσουμε, το νου σας…
Thorgal, για μένα είσαι ο ηθικός νικητής του διαγωνισμού.
είναι υπόσχεση αυτό???Να κλείσω θέση άμα είναι:)
Εκατσα λίγο…Δεν μου πολυαρεσε ο χωρος,ειχε κακο εξαερισμό και οι μουσικες επιλογες ηταν υπερ του δεοντως κλασσικές…Χαρηκα με οσους/ες ειδα και τα ξαναείπαμε…Ευχομαι το επομενο party να ειναι φτιαγμενο απο σιδερο και ατσάλι…
Εμένα ο χώρος μου άρεσε αρκετά. Πολύ ωραία ήταν για όσο κάτσαμε, μουσική, χορός, μπύρες, η Ευριδίκη [:)], γνωρίσαμε Γράκχο, Λουπιν και Ηλέκτρα, και γενικά το πάρτυ ήταν σούπερ!
Τα λέμε στο επόμενο με ριφφς σολίδια κλπ!8)
Αν δεν ήμουν εγώ δεν θα ήξερες καν το όνομά της!
Το μονο ονομα που θυμομαστε απο χθες :lol:
E ντάξει μωρέ καλά ήτανε!
Αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε Red Rum, Cozy, manos87, freedomofrock, potofgold, Thorgal, montecristo, Giannis…, Vic Vega, Mandrake, ifrit, Mackintosh, Aloe, Fenia, manson21 και φυσικά στον ένα και μοναδικό, στο Είδωλο μιας Γενιάς, στο “Lemmy του forum” (credited το Lupin)…Bleedin History! :drunk:
Και άντε να γίνει επιτέλους το γαμημένο το metal party να ακούσουμε καμιά σοβαρή μουσική! :p:D
:lol::lol::lol::lol:
Πραγματικά! Και αυτό επειδή scripta manent!
το καλύτερο ρόκιν πάρτυ έβερ - εύκολα ! τίγκα το μαγαζί, ο κόσμος χόρευε κ τραγουδούσε κ κάθησε μέχρι το πρωϊ !!!
θα επιστρέψω με παραπάνω σχόλια όταν θα είμαι καλύτερα…
ευχαριστούμε πάρα πολύ όλα τα παιδιά που ήρθαν !!!
Γρακχε τα παραλές… :oops:
μόνο 3 βότκες ήπια και 2 σφηνάκια.
Και γω χάρηκα που σας είδα παίδες. Πέρασα γαμάτα!
Περιμένω πως + πώς τις τραγελαφικές φωτογραφίες του Red Rum ε! Να καεί ο σέρβερ!
Και όσο για το μέτσαλ πάρτυ, δεν ξέρω γω τι λέτε, εμένα ο Cozy μου υποσχέθηκε στο επόμενο να βάλει ΛεΠα, και ΑΠΑΙΤΩ και αφιέρωση από μικροφώνου ε!!!
Λοιπόν, ευχαριστούμε για άλλη μια φορά που μας τιμήσατε με την παρουσία σας και γεμίσατε ασφυκτικά το μαγαζί!
Respect σε Gracchus, Lupin, Red Rum που γνώρισα επιτέλους!
Και βέβαια respect στα ήδη γνωστά τρελοκομεία: Bleedin, ifrit, Φενιάτο, manson, Thorgal κτλ κτλ
Και ναι, είναι οριστικό για όσους αναρωτιούνται: Το επόμενο πάρτυ θα είναι ΤΡΟΥ ΜΕΤΣΑΛ ! ! !
Ποια Ευρυδίκη; 8O
Edit: ΛΕΠΑ θα μπει και “Αυτό είναι δέσμευση”!
Συμβαίνει να ξέρω ότι πάνω κάτω αυτή τη στιγμή ο Red Rum πάει σπίτι του να παραδοθεί στην αγκαλιά του Μορφέα, οπότε για τα έπη που απαθανάτισε λίγη υπομονή μέχρι το βράδυ ή τέλος πάντων μέχρι να ξυπνήσει!
Ρε παιδιά εντάξει,μόνο εγώ δε γνώρισα κανέναν???Δλδ οκ μόνο το Montechristo,αλλά εκείνη την ώρα είχα μόλις χτυπήσει το πόδι μου και πονούσα και ήμουν λίγο στον κόσμο μου και ίσως και λίγο αγενής…σόρρυ monte:)
Ρε αντε να γινει το επομενο που θα ναι και μαιταλ να ερθω και γω να τα καταστρεψουμε ολα!!:D:D
Eσυ που ειχες κρυφτεί πάλι?
Χαχαχα δεν έιχα κρυφτεί απλώς επρέπε να κάτσω οπωσδήποτε γιατί ένα λεπτό πριν μπω γκρεμοτσακίστηκα…κανονικά όμως…Οπότε πηγα πάνω στο μοναδικό τραπέζι που υπήρχε και δε κουνήθηκα από εκεί μέχρι που έφυγα( κατά τις 2 παρά…)
Εμένα κάνεις οτι δεν με είδες:p
Σε είδα καλό μου,αλλά εσένα σε ήξερα από παλιά…λέω ότι δε γνώρισα κανέναν:)