Καρναβαλικό party rocking.gr!

το παιδί σπουδάζει Πάτρα :stuck_out_tongue:

Έλα ρε συ. Εγώ μάλλον θα ανέβω!

Εγω τελικα θα το τιμισω κ αυτο το παρτυ…
Εκεινη τη μερα τελειωνω την εξεταστικη!
Σκεφτομουν να ντυθω ποζερας αλλα στο συγκεκριμενο παρτυ φοβαμαι τυχον περεξηγηση…:stuck_out_tongue:

να ντυθείς, να ντυθείς για να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό καλύτερου rock ντυσίματος που θα έχει κ δώρο…!!!

21 δινω μαθημα… δυστηχως…

τι να κανουμε ετσι ειναι αυτα…

Πρεπει να ειναι ροκ το ντυσιμο;:-s
Θα περασω κι εγω μαλλον, αν και δεν εχω ξαναπαει στο συγκεκριμενο μαγαζι.:-s

Για τον διαγωνισμο ναι. Γενικα ομως οχι, μπορειτε να ερθετε ειτε κανονικα ντυμενοι, ειτε μασκαρεμενοι οτιδηποτε (γυμνοι δεν ενδεικνυται για λογους ανωτερας βιας). Κοινως, αμα δεν ερθετε ροκ ντυμενοι δεν σημαινει πως θα φατε πορτα:)

θα ντυθω και θα ερθω, οχι για το δωρο,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΚ!!!:drunk::thumbup::metal::|:|:|

*ουστιά!:frowning:

Και στην τελικη ποιος θα κρινει τι ειναι Ροκ και τι δεν ειναι? Ε? ε? ε? εεεεεεεεεεεεεεε?:evil:

Η επιτροπή είναι αδέκαστη, ανεξάρτητη, αντικειμενική και πάνω απ’ όλα ΑΔΙΑΦΘΟΡΗ :bounce:

Καλα κατσε να σκασει μυτη κανενας ντυμενος Sir Albert Witchfinder και θα δεις για
ποτε τα ξεχνας ολα… 8)

Λεγε, ποσα!

σε pm παντα, μην μας πιασουν!!!:lol:

:lol::lol::lol::lol:

Το πολύ πολύ να είμαστε 2!

Αν ντυθείς Madonna με μυτερό στηθόδεσμο, σου υπόσχομαι να το δεχτούμε σαν ροκ.

:(:(:(:(:frowning:

Mπα, εγω δεν ειχα την “τιμη”(:lol:) να παω Μαντονα και δεν μπορεσα να τη δω απο κοντα οποτε δεν νομιζω πως ειμαι σε θεση να την κοπιαρω επιτυχως!!:stuck_out_tongue:

έκανα νέο thread, το ποστάρω κ εδώ…

Χαίρετε…

ένα βασικό πρόβλημα που είχαμε αντιμετωπίσει σε όλα τα προηγούμενα events μας, είναι πως οι users του forum έρχεστε μεν, αλλά δυσκολεύεστε να γνωριστείτε μεταξύ σας !

Ως εκ τούτου στο πάρτυ μας στο Mad Club στις 20 του μήνα, ημέρα Παρασκευή, σκεφτήκαμε το εξής:

στην είσοδο του πάρτυ και κατά τις πρώτες ώρες διεξαγωγής του θα υπάρχουν συντάκτες του rocking.gr, με tags (ετικέτες) και μαρκαδόρους, οι οποίοι και θα κολλάνε πάνω στα ρούχα των μασκαρεμένων ή μη φίλων μας, ετικέτα με το nickname τους…

Έτσι ο καθένας που θα βρίσκεται στο πάρτυ, θα μπορεί να αναγνωρίσει τους φίλους του από το forum και να γνωριστούν και από κοντά…

Η ιδέα είναι πιλοτική και εύχομαι να λειτουργήσει όσο καλύτερα γίνεται. Αν κάποιος μπει στο πάρτυ κ δεν έχει ετικέτα, μπορεί να απευθυνθεί σε κάποιον από τους συντάκτες του site για σχετικές οδηγίες…

Σας περιμένουμε όλους!

Ο δατς γουαι ποσα ταμπελακια θα εχει?Ενα για καθε account? :stuck_out_tongue:

μπορούμε να φέρουμε και ένα τσούρμο φίλους μας που δεν είναι στο rocking? :stuck_out_tongue:

Μα φυσικα και μπορειτε! Μην σου πω πως ειναι και απαραιτητη προυποθεση:p

αντιγράφω από την κεντρική…

Η μεταμφίεση είναι προαιρετική, αλλά όσοι πιστοί διαλέξουν να μεταμφιεστούν καρναβαλικά και… rock, θα συμμετάσχουν σε διαγωνισμό με δώρο… μια ασημένια κασετίνα του “Black Ice” των AC/DC!