Καρναβαλικό party rocking.gr!

Ποτε ακριβως παιζει να γινει παρτακι και στη θεσσαλονικη?Αντε να δουμε κι εμεις ασπρη μερα.Ελπιζω συντομα.Αν το εχει απαντησει καποιος νωριτερα σορι που δεν το ειδα,αλλα δεν ειχα κουραγιο να διαβασω κι αλλες σελιδες σημερα.Αν μπορει να μου πει καποιος θα το εκτιμουσα.Ευχαριστω προκαταβολικα.

Στη Θεσσαλονίκη οι users μετα βίας ξεπερνάμε τους 10 (και αν :Ρ) οπότε μάλλον δεν το κόβω για παρτάκι :Ρ
Αν όμως θες πολύ πολύ πολύ να μας γνωρίσεις, μπορούμε να κάνουμε κανένα μυτην :slight_smile:

γαμωτο σπαζομε,γτ πιθανοτατα τελικα δεν θα βαλω την επικη glam metal περσινη μου στολη,διοτι μου λειπουν καποια βασικα κομματια και δεν θα τα εχω μαλλον πριν το σαββατο,και θα ντυθω σαν το nerd κοπελακι που ειμαι παντα…και θα σας επαιρνα και τον διαγωνισμο γαμωτο:p:p:lol:

θα ντυθω borat και θα ερθω . i like you i like sex its nice

Θα ξαναζήσουμε μεγάλες στιγμές, αγγίζοντας παράλληλα (για ακόμη μια φορά) την τελειότητα:

Που ηταν κρυμμενη αυτη η photo?:lol:

Τι ωραιο παρτυ κεινο τοτε!:slight_smile:

To party me tis tequiles itan auto e? Ontws polu wraio party kai enas apo tous logous pou stenaxwriemai akoma parapanw pou xanw 2o sunexomeno party :frowning:

For what it counts, to epsaksa mpas kai sas erxomoun mono gia to party, alla i oikonomiki krisi fainetai den epeise tis times twn aeroporikwn gia na pesoun :frowning:

PS. Sorry gia greeklish. Ta Linux efagan skalwma. Me kati tetoia bugs ekane epituxia i Microsoft…:frowning:

Kαλημερα! (Ναι τωρα σηκωθηκα ο ξεδιαντροπος, γιατι χθες τελειωσα εξεταστικη και εφαγα και ενα σωρο μπριζολες το βραδυ)

Σας περιμενουμε σημερα ολους οπλισμενους με κεφι και καλη διαθεση, ειτε ντυμενους ειτε οχι (δεν εννοω γυμνους ρε) για να ακουσουμε τις ροκιες μας, να πιουμε τα ξυδια μας, να κανουμε f2f κοινωνικοποιηση και οχι forumικη κτλ κτλ κτλ. Οσοι ειχατε ερθει σε καποιο απο τα παρτυ μας ξερετε… ε σε αυτο προσθεστε λιγο τρελα παραπανω:wink:

Δες και φρίδομ πίσω σου με μακρύ μαλλί!:stuck_out_tongue:

Αντε, καλα να περασετε!
Επισης ο λαος απαιτει και φωτογραφιες!

+1.
καταραμένη αρρώστια…:(:frowning:

Ο λαός απαιτεί να έρθετε όλοι ρε και να αφήσετε τις δικαιολογίες!

indeed !

ξυρίζομαι κ στο μυαλό μου παίζει το “eye of the tiger” - οι ετοιμασίες άρχισαν…

get ready ! τα λέμε από κοντά με όλους, σύντομα !

:-s

Δεν τα τραβάτε, δεν τα δείχνετε κι αναγκάζομαι να σας τα δείχνω εγώ…

δεν σε χάλασε όμως, μαλλιαρό αγόρι…

Εγω περιμενω να δω ενα επικο τραπεζακι στην εισοδο με 6.678 “ταμπελιτσες” σε ρουνικη γραφη για τα μελη του τεραστιου αυτου φορουμ! :smiley:

Θα έρθεις???

Ε Ναι… αν και δεν με βλεπω ευκολα πριν τις 11:30. Πρεπει να χαλαρωσω και λιγο απο τη δουλεια, οποτε μεχρι τοτε χαρειτε οσο θελετε!!:stuck_out_tongue: