PASOK in musica ( ο πιο ΠΑΣΟΚος μουσικός)

Ο τίτλος είναι εμπνευσμένος από το γνωστό δίσκο των Σλέηερ.
Όχι τυχαία…
Ξεκινάμε προβλεπέ.

Θα εμβαθύνουμε στη συνέχεια…
Φωτιά και τσεκούρι στους άπιστους!

Πώς κρίνουμε πότε είναι Πασόκος; Για τη Δαπ μπορώ να το καταλάβω…

Ο ΠΑΣΟΚος, εχει και καλα, και κοινωνικες ευαισθησιες και ψιλοαριστεριζει, αλλα αρχιδια ολο στα σαλονια ειναι και αλλαζει φαπες με νεοφιλ τσουτσεκια που θα ελεγαν και καποιοι με χαρα εδω μεσα:p. Μπονο, Στινγκ χαρακτηριστικες περιπτωσεις. Επισης ο Springsteen ειναι περιπτωση ΠΑΣΟΚου των 80s, που πλεον το γυρναει σε ΣΥΡΙΖΑ φυσικα αλλα δεν κοβει και δεσμους και παρε δωσε με την “επαρατη” δεξια

Πήρες τη σωστή επεξήγηση, άμεσα, από το σωστό άτομο!

Θα ήθελα επίσης να προσθέσω πως ο πασόκος χαμαιλεοντίζει, μεταμορφώνεται και συχνά “το γυρίζει”.

Πάρε και Λαρς με σοσιαλιστικό κασκολάκι και λοιπά!




μη πειτε οχι

O Mπάμπης της καρδιάς μας. Με υπερπαραγωγές φιλανθρωπίας, σε σκηνοθεσία Τάσου Μπιρσίμ, έδωσε στον Τρίτο Κόσμο το Τρίτο το Μακρύτερο. Σοσιαλιστής που σιχαίνεται τις Δευτέρες, μάζεψε όλη την αφρόκρεμα της μουσικής Σοσιαλδημοκρατίας.
Κατεβαίνει στο Επικρατείας, χώνει τα λεφτά σε Pampers και μετά φοράει το Ζιβάγκο του και τα πίνει με την Βασίλισσα.

Σαρωτικός ο hokam.
Ο Gillan είχε κάτι μπερδέματα με πατριωτική δεξιά ως γνωστόν φίλτατε don. Κατά τα άλλα…
Ο Jimmy Page στην από πάνω φωτό κάτι μου κάνει… Θα μπορούσαμε να τον υπουργοποιήσουμε ως εξωκοινοβουλευτικό;

ναι

και εγω τον σκεφτηκα.

πολυ ανετα

παλιοχιπις και καλα αλλα για τα εισιτηρια πρεπει να ξοδεψεις τουλαχιστον 2 μηνιατικα.

χειραψιες με ομπαμες,πολυτελες τελετες κλπ κλπ

Eκτός του Τζάγκερ, που είναι η διαφθορά η ίδια, όλοι οι άλλοι σήμερα είναι συριζαίοι. Υπάρχει ιδεολογική σύγχυση. Ενώ με τη δαπαπάρα είναι πιο αγνά τα πράγματα…

για να μη λέμε μόνο τα γνωστά. Bono κτλ. π.χ.
δυο διαφορετικές επιλογές

Steve harris

Το τίμιο εργατικό παιδί που στα 80s επί Αντρέα δούλεψε και έφτιαξε και βρήκε και μάνατζερ καλό και μπήκε και στο χρηματιστήριο επί Σημίτη και διόρισε και την κόρη του και και…
και τόσα χρόνια μετά παρόλο που είναι φτασμένος, δεν ξεχνάει τις ρίζες του. Έχει μεν το εξοχικό στην Πορτογαλία, αλλά μαζεύεται με τους παλιούς τους κολλητούς από το west end και παίζουν καμιά μπαλίτσα. Πάει και γήπεδο να δει την West ham. Έτσι και αλλιώς έχει και τον μάναντζερ να κανονίζει όλα τα άλλα.

Geoff Tate

Παλιός καλλιτέχνης με αριστερές και καλά ιδέες, που δεν είπε όχι στην επιτυχία. Έκανε και την ενδοσκόπηση του, την εποχή που μας άφησε ο Αντρέας. Από κει και πέρα οικειοποιήθηκε το παρηκμασμένο ΠΑΣΟΚ σε τέτοιο βαθμό που νομίζεις ότι ήταν πασόκος από πάντα. και στην τελική ίσως και να ήταν. extra bonus το eyeliner επιπέδου Κίμωνα

:lol3::lol3::lol3:

:lol2::lol2::lol2:

Πιο οντόπικ ψοφάς σαν την κατσαρίδα.

Μπράβο Deck.

:’) :’) :’) :’)

:lol2::lol2:

Μια εδώ, μια καβιρ, μια ατάκες, μια εδώ, μια καβιρ, μια ατάκες. Δεν αντέχεται τόσο γέλιο, δε γίνεται!!! :lol2:

Σε άλλα νέα. Πιο αντεργκραου, πιο περίεργο, αλλά βαθιά ριζωμένο ΠΑΣΟΚ.

[SPOILER]

[SPOILER][/SPOILER]

[SPOILER][/SPOILER][/SPOILER]

Όλα ξεκινάνε από τη Σάρον, χαρντκορ πασοκογκόμενα, bitchy και devoted, ωσάν άλλη Αννούλα Διαμαντοπούλου. Ο Όζζυς δεν ήξερε πού παν τα τέσσερα (πιθανότατα ακόμα δεν ξέρει), αλλά η Σάρον του έδειξε το φως το πράσινο το αληθινό. Μεταξύ μας, μάλλον το πέρασε για ούλτρα σπέσιαλ εφέκτ από κάποιο ναρκωτικό. Την άκουσε στα πράσινα λοιπόν και καθώς τριπάριζε με τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ και μάνατζερ την έκανε και ριάλιτυ της έφτιασε και $$ έβγαλε και την κόρη βόλεψε στη ζούλα. Αν είχατε ξεχάσει την ύπαρξή της congrats και εξτρα μπονους, εκεί φαίνεται η μαγεία και η μαεστρία της ΠΑΣΟΚάρας. Σας την κότσαρε στο Υπουργείο και δεν πήρατε πρέφα. Χεχ.

Anthony Kiedis, στην αρχή της καριέρας με τους πεππερς ήταν τελειωμένο πρεζάκι που έγραφε κυρίως στίχους για πρέζα και σεξ, έβγαινε στη σκηνή με κάλτσα στα παπαριά κλπ. Τώρα, αναγεννημένος βουδιστής, ντίβα, θέλει ειδικό δωμάτιο στα παρασκήνια για διαλογισμό, πληρώνεται κάμποσα εκατομμύρια ευρώ για αποκλειστικό πρωτοχρονιάτικο λάιβ στον Αμπράμοβιτς και άλλα όμορφα. Μπόνους το σοσιαλιστικό μουστάκι.

Ο ορισμός του μέσου ΔΗΜΑΡίτη.

Η Sharon είναι στα πράγματα από παλιά. Ιδρυτικό μέλος. Μπράβο she-wolf!

Ακολουθεί μια ιδιαίτερη περίπτωση μπάντας, όπου από ιδρυτικά μέλη Χρυσής Αυγής (πριν την πρώτη διάσπαση και τις γνωστές ιστορίες με παρτουζώματα της Ζαρούλια στα τότε γραφεία) το γυρνάνε σε ΠΑΣΟΚ '81.
Αναφέρομαι στους Ulver φυσικά.
Τότε…

…και τώρα !

edit : πλέον έχουν υιοθετήσει γραμμή σύριζα, έχοντας όμως περάσει από lifestyle ΠΑΣΟΚ.

:") :") Μετά από αυτό νιώθω ολοκληρωμένη σαν γιουζερίνα, τι να πω. Θέλω να ευχαριστήσω τη μαμά μου, το σκύλο μου και το ΠΑΣΟΚ. I see trees are green!
Δγιάβασμα τώρα.

Green is the colour!
Αυτό πάει επίσης σε κείνους που λέγαν το Gilmour δεξιό.