"Έφυγε" ο Patrick Swayze

Ο ηθοποιός Patrick Swayze, που από χορευτής στο Broadway εξελίχθηκε σε μεγάλο πρωταγωνιστή του Hollywood, σε ταινίες όπως το «Dirty Dancing» και το «Ghost», πέθανε την Δευτέρα μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο, όπως μετέδωσαν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Ο 57χρονος Swayze έπασχε από καρκίνο στο πάγκρεας από το 2008. Σε συνέντευξή του τον Ιανουάριο του 2009 είχε πει ότι οι γιατροί του έδιναν μόνο δύο χρόνια ζωής. Πέθανε στο σπίτι του, έχοντας πλάι του την οικογένειά του, σύμφωνα με την εκπρόσωπό του, Annette Wolf.

Ο Swayze καταγόταν από το Texas και ξεκίνησε την καριέρα του ως χορευτής. Μέσα σε σχεδόν τέσσερις δεκαετίες γύρισε δεκάδες ταινίες και σίριαλ και πρωταγωνίστησε σε θεατρικές παραστάσεις. Έγινε όμως διάσημος με την ταινία «Dirty Dancing», το 1987, η οποία ανέτρεψε κάθε προσδοκία αφού, μολονότι ήταν χαμηλού κόστους και ακόμη και οι παραγωγοί της την είχαν απορρίψει, έκανε τεράστια επιτυχία. Ο ίδιος και η συμπρωταγωνίστριά του, Jennifer Grey ήταν υποψήφιοι για τις «Χρυσές Σφαίρες» ενώ το τραγούδι της ταινίας «Time Of My Life» κέρδισε Όσκαρ.

Ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία είχε η επόμενη ταινία του «Ghost» με την Demi Moore και τη Whoopi Goldberg το 1990.

Ο χορός έπαιζε ανέκαθεν σημαντικό ρόλο στη ζωή του. Η μητέρα του διηύθυνε μια σχολή χορού στο Houston, όπου ο Swayze γνώρισε, όταν ακόμη ήταν έφηβος, τη μέλλουσα σύζυγό του Lisa Niemi. Σπούδασε μπαλέτο στη Νέα Υόρκη και πρωταγωνίστησε στο Broadway, υποδυόμενος τον Danny Zuko στο «Grease».

Τον Μάρτιο του 2008 ανακοίνωσε ότι έπασχε από καρκίνο στο πάγκρεας, όμως δεν σταμάτησε να δουλεύει. Παράλληλα με την χημειοθεραπεία στην οποία υπεβλήθη, έπαιξε έναν πράκτορα του FBI σε μια νέα τηλεοπτική σειρά, ενώ συμμετείχε με ένα μικρό ρόλο και στην ταινία «Powder Blue».

R.I.P:(

r.i.p

R.I.P.

τι σοκ κι αυτο πρωι πρωι, αναπαντεχο τελειως…

Τιι?
Ελα ρε… RIP… Δε το ηξερα… :confused:

πραγματικά κρίμα…57 χρονών!!:frowning:
R.I.P

R.I.P. Patrick :frowning:

Κριμα !

Το είχε πει…R.I.P.:(:!:

Aν είναι δυνατόν… :frowning: RIP…