Paul Di' Anno Greek Tour 2013

https://www.facebook.com/paul.dianno1?fref=ts

September
Saturday 28-09 Greece
Sunday 29-09 Greece

October
Tuesday 01-10 Greece
Wednesday 02-10 Greece
Thursday 03-10 Greece
Friday 04-10 Greece
Saturday 05-10 Greece
Sunday 06-10 Greece
Monday 07-10 Greece
Tuesday 08-10 Greece

Γαμω!!!1ξερουμε τι παιζει στις συναυλιες??

Maiden και 1-2 διασκευές. Απλά maiden σε πιο Punk/hardcore style! Αλητεία!

Ισως παω για την ιστορια, ισως οχι…Αλλα μου κανουν εντυπωση οι τοσες ημερομηνιες, που στο καλο θα παιξει πια;

ας παίξει και σε καμιά πόλη της επαρχίας! :p:p

λογικά και τα Γιάννενα θα είμαι μέσα. οπότε ίσως πάω για τους λόγους που είπε και ο martian.

με έπεισε κιόλας ο Astaldo με την “αλητεία” :stuck_out_tongue:

Ε Θεσσαλονίκη/Αθήνα/ Γιάννενα/Βόλο/Κρήτη/Κέρκυρα/Τρίκαλα… κάπως έτσι το κόβω

κ σπιτι μου θα παιξει!καπου θα παμε για τελευταια φορα,ειναι δεν ειναι η τελευταια του

καλη φαση!!

Κοινος δεν εχει φωνη απο τα τοσα χρονια καταχρησεων, και τα ψευτοβγαζει τα κομματια σε brutal φαση.
Επισης παιζει μεχρι και instrumental iron maiden κομματια, οπου δεν ειχε ο ιδιος καμια σχεση με αυτα, αντι πχ να παιξει πολυ καλα δικα του κομματια απο τις προσωπικες και οχι μονο, κυκλοφοριες του.
Ειμαι Di’Annoϊκος μεχρι το κοκκαλο στους iron maiden, αλλα εδω και πανω απο δεκαπεντε χρονια ο Paul δεν ειναι τραγουδιστης, περισσοτερο σε περιπλανωμενος θιασος παει…
Παρτε δειγμα στο youtube πως "τραγουδαει"

Κριμα και μονο κριμα για ολα…

Εχουμε φυγει και αντα γεια γατια

καλα σε αυτο το βιντεο ειναι κοκκαλο…και μονο maiden δε θυμιζει…τωρα που το ξανσκεφτομαι οχι δε θα παω…προτιμω να μεινω με την αναμνηση…

θα πάμε!

Οι τοσες πολλες ημερομηνιες ειναι αυτο που λεμε…το’χετε και στο χωριο σας!!! Θα ερθει και στην Καστορια να παιξει στο Blue Note;;;;

Παιδιά, Καλλίπολη μένω, πρώτο όροφο ανεβαίνετε, ή να παίξετε στην πλατεία στη γωνία;

υπαρχει καμια πιθανοτητα για καλαματα??? :stuck_out_tongue: μπα, ε??
ε λογικα θα ειμαι στης αθηνας…

Τον ειδα την τελευταια φορα που ειχε ερθει Αθηνα και ηταν καλη φαση, γουσταρα. Ναι δεν ειναι ουτε για αστειο ο Di’ Anno του 81, αλλα και παλι εχει φαση να τον ακους να τραγουδαει τους υμνους απο τα πρωτα 2 των [B][SIZE=“3”]ΘΕΩΝ[/SIZE][/B]. Αν εχω λεφτα λογικα θα τιμησω παλι.

http://www.youtube.com/watch?v=UODL_gVCMBc κομματαρα.αν και δε πιστευω να το πει.και κατι αλλο. το remember tomorrorow μονο απο dianno μπορω να το ακουσω.

Να τσεκαρετε οπωσδηποτε και αυτο, κομματαρα απο τον πρωτο δισκο με την μπαντα Killers που ειχε φορμαρει ο Paul.

Marshall Lockjaw

βαλτε αθηνα 28 ή 29 για να το συνδυασω με neal morse…[-o<
γιατι ειναι να καψω μια απ’τις δυο αυτη θα καψω…

edit: βλεπω ειναι σουκου οποτε ελπιζω παραπανω

LIVE in THESSALONIKI GREECE in Block 33 with support band:-the Sorrowful Angels, Friday 4th October!

απο το fb…