Τα τραγουδια ειναι του τοτε Di’Anno και μονο. O Dickinson τα παραλλαξε σε εντελως διαφορετικο υφος, οπου τουλαχιστον το απεχθανομαι, και ο Di’Anno απλα δεν ειναι τραγουδιστης αλλα θιασος.
Οποτε δεν ακουω ουτε προτιμω καμια απο τις δυο περιπτωσεις.
Εντάξει μωρέ τα πρώτα Maiden είχαν αυτήν την αλητεία, το punk στυλ της εποχής, κυρίως λόγο του DiAnno. Ο Dickinson δεν το είχε αυτό όμως. Είχε πολλά άλλα αλλά όχι την αλητεία.
…
Ο Αρχηγός όταν κλήθηκε να απαντήσει αν θα παίξουν πανκ απάντησε “Αντε Γαμήσου”
Ας το βάλουν κάποιοι καλα στο μυαλό τους
Δεν νομίζω ότι αυτός ήταν ο κύριος λόγος που έφυγε ο ΝτιΑννο, και κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι οι δυο πρώτοι Μεϊντεν είχαν πανκ στοιχεία.
Greektrooper
οταν εισαι εδω:
δηλαδη σε ενα ξεφρενο και δυναμικο nwobhm / speed μεσα στην αδρεναλινη
και πας εδω:
σε μια “καθωςπρεπει” οπερατικη ηρεμη εκδοχη του… καπου χανεται το νοημα για εμενα. Οτι γουσταρει ο καθενας στη τελικη ωστοσο.
Ο Di’Anno ηταν πανκης (ιδεολογικα/ετυμολογικα), δεν επαιξε punk εκτος αν μου διαφευγει κατι. Οπως και να εχει, ειναι τοσα πολλα στη μεση, που δεν βγαινει κανεις ουδετερος. Ουτε καν ο “αρχηγος”.
Ξερει κανεις ποιος θα φερει εισητηρια?
TO POLY METAL HAMMER VLAPTEI THN YGEIH SKEPSH
You?ve always said that you had nothing to do with punk but you did share that real do it yourself sensibility with them didn?t you?
SH: I didn?t share it with them. I wouldn?t share anything with them because I hated them! They were taking gigs away from us. They came along ? the upstarts that they were ? and most of them couldn?t play their instruments, which was annoying. And most of them were getting gigs and publicity and not letting us get a look in. So we were lucky that we had a few places where we could play like the Cart and Horses, The Ruskin Arms in Stratford and The Bridgehouse in Canning Town. It was really, really tough. So no, we hated them and we hated what they were about. We had nothing in common with them. Most of them seemed to be kids from good backgrounds who were just bullshitting about being young and hungry anyway. They weren?t for real most of them.
Did you get A&Rs in the late 70s trying to get you to cut your hair and put on bondage trousers?
SH: Oh yeah, definitely. There was a record company that invited us down to do a gig in Fulham. Afterwards they said, ?You?ve got some good songs but what you really need to do is to cut your hair and wear different clothes.? I just laughed at him. I told him that my dad didn?t have a say in how long my hair was so there was no way he was going to: ?We aren?t going to change for anyone. We are what we are. You got us down here because of who we are ? if you don?t like it, tough because we?re not going to change.? People make it sound like it was some kind of defiant thing but it was pretty easy to say no to that kind of thing. If something feels wrong it is wrong.
[[I]
Πηγή που δεν είναι το μεταλχαμερ[/I]](http://thequietus.com/articles/10360-iron-maiden-steve-harris-interview)
O PAUL DI ANNO στην επερχόμενη τελευταία του περιοδεία θα παίξει όλο το κλασσικό ομότιτλο δίσκο των IRON MAIDEN,καθώς και κομμάτια από το “Killers” και την προσωπική του καριέρα.Rockoverdose.gr:D:D:D:D
στο μικρο πριγκιπα θα παιξει στη Πατρα.
Ξέρουμε ημερομηνία?
που εχει εισιτηρια για αθηνα?
Σάββατο 28/9.
με Mahakala και Sorrowful Angels (οι τελευταίοι θα είναι η μπάντα του DiAnno και θα ανοίγουν και τις συναυλίες του).
15? προπώληση.
Παίζει και Γιάννενα;
δηλαδη οι Sorrowful Angels θα παιζουν τα κομματια του;:-k:-k
ε σε τόσες πόλεις που πάει θα παίξει και εδώ λογικά. αλλά αν ο Αραβίδης ξανασυνεννοηθεί και γίνει η συναυλία στον Πολυχώρο να μας ξεχάσει. με φθηνό εισιτηριάκι (στα 10?) εγώ γενικά είμαι μέσα
…καλό μου φαίνεται αυτό:):!:
Οι Mahakala μόνο στον Τερλέγκα δεν έχουν παίξει support, χειρότεροι μαιντανοί και από τους Exarsis έχουν γίνει
Συμφωνώ, αν και δεν έχω δει ποτέ την πρώτη φωνή των Maiden