Paul Di'Anno vs Bruce Dickinson

Eπειδη εγινε μια συζητση σε ενα thread θελω τις αποψεις σας.Σαφως και δεν θελω να αναδειχθει ο ‘‘καλυτερος’’.Απλα θελω να πειτε ποιος σας αρεσει πιο πολυ στους iron maiden φυσικα.

:wink: κατι σου ξεφυγε

πάμε μωρή αλητεία DiAnno!

Για την τιμή των όπλων Ντιάνο! 8)

οχ ναι#-o…Σορρυ.

Ανετα 8)

εχω την εντυπωση πως υπαρχει σαν θεμα, αλλα οπως και να χει ντι αννο :smiley:

Δεν νομιζω να μπορω να ξεχωρισω κανεναν απο τους 2! Ομως το Iron Maiden κ κυριως το Killers ειναι τεραστιες αδυναμιες…οποτε… :wink: 8)

και οι 2 . γτ πολυ απλά με τον Βρασίδα γνώρισα και αγάπησα τους Μεηντεν , κα με τον Παύλο τους αγάπησα ακόμη περισσότερο . :stuck_out_tongue:
άσε π η σύγκριση μ φαίνεται ανούσια .
ας δούμε τι θα πουνε κ οι άλλοι κ επιστρέφω δριμύτερος .:roll:

Καλός και χρυσός ο Dianno (με αποκορυφωμα την ερμηνεια του στο Prodigal son) αλλα αν εμενε στους Maiden τοτε θα τους βλέπαμε στο Aν ή στο Texas Necropolis…

Θα ξαναπω πως δεν γινεται συγκριση.Γινεται καταθεση αποψεων για 2 τεραστιους τραγουδιστες που εχουν περασει απο το ιστορικο συγκροτημα…Η ψηφοφορια γινεται γιαυτο τον λογο και οχι για να πουμε ποιος ειναι ο καλυτερος:wink:

σωστός ! με σαπόρτ το αβαταρ μου ! δν θα γαμούσε ;:smiley:

Μιλώντας ψύχραιμα:

  1. Συγκρίνουμε δύο άλμπουμ με καμιά δεκαριά (πλην των λάιβ) ξέρω γω. Και έναν χαρισματικό αλητάμπουρα που συνέδεσε το όνομα του με τα πρώτα δύο άλμπουμ των Maiden με τoν frontman που συνέδεσε το όνομα του με τους Maiden και το μεταλ γενικά. Ωραίος ο Di’ Anno, αλλά ο Bruce ήταν που άφησε ιστορία.

  2. Ωστόσο το αίσθημα εκείνο που είχαν οι πρώτοι δύο δίσκοι των Maiden δεν τον είχαν οι επόμενοι. Ήταν αυτή η punkιζουσα αισθητική που είχε προσδώσει ο Di Anno στο νεογέννητο NWOBHM στυλ τους… Συν οτι το ντεμπούτο τους είναι άνετα στα τρία αγαπημένα μου άλμπουμ τους, και πραγματικά θεωρώ εντελώς κακόγουστο κάποιον που δεν αναγνωρίζει πόσο δισκάρες ήταν τα Iron Maiden και Killers.

Η λογική μου λέει Dickinson λοιπόν, το συναίσθημα Di Anno, μένω στην ισοπαλία.

dickinson χαλαρα και απο τραγουδια και απο φωνη.

Κ ειναι φυσικο να μενεις στην ισοπαλια, γιατι μιλαμε για 2 φρονταμαν που εχουν γραψει ενα τεραστιο κομματι της μεταλ ιστοριας. Επισης θελω να πω πως αυτο που λεει ο φιλος Davidian μου ακουγεται αρκετα παρατραβηγμενο. Οι Maiden δεν ειναι μονο ο ντικινσον ή ο ντιανο, μην ξεχναει κανεις αυτη τη προσωπικοτητα που κραταει το τετραχορδο! Θα ηταν παλι μια τεραστια μπαντα, τωρα το αν θα ηταν το ιδιο μεγαλη οσο τωρα ή μικροτερη ή μεγαλυτερη δεν μπορει να το πει κανενας…

Φυσικα μικροτερη.Ο Χαρις ηταν ο Αρχηγος της μπαντας και δεν μπορει κανεις να το αμφισβητησει αυτο.

Σιγουρα.Ο harris ουσιαστικα τους ‘‘ιδρυσε’’.Μεγαλη προσωπικοτητα ο harris απλα εδω μιλαμε για τους 2 frontmen που περασαν απο τους maiden.Kαι ο Di’Anno ειχε φτασει σε σημειο να μην μπορει να βγει σε περιοδεια…Οι δυο δισκοι ομως που εχει βγαλει με τους maiden ειναι επη.

ρε παιδια τωρα σοβαρα μιλαμε;ο di’anno ειναι AΦΩΝΟΣ και μονο πανκ μπορει να τραγουδισει.Φανταζεστε να ερμηνευει το run to the hills ή το fear of the dark;Θα εσπαγε οτι γυαλικο υπηρχε σε ακτινα 2 χιλιομετρων.Επισης ειδαμε την τεραστια καριερα που εκανε οταν εφυγε απο τους maiden,ακομα τα τραγουδια τους παιζει μπας και παει κανεις να τον ακουσει απο νοσταλγια για τις παλιες καλες εποχες.

Dickinson απο εμενα. Αν και το ομοτιτλο ειναι στα 3 αγαπημενα μου και εμενα των Μεηντεν. Αληταρεια ο Ντιαννο και η πρωτη εποχη του γκρουπ ειχε ιδιαιτερο feeling. Αλλα, οπως και να χει, μονο και μονο για οσα μας εχει προσφερει ο Βρασιδας ριχνω εκει την ψηφο μου. Γιατι, εκανε και σολο αλμπουμς πολυ καλης ποιοτητας, και εχει μια εξωγαλαξιακη φωνη. Δεν θελω ομως να μειωσω την Di’Anno εποχη. Εχουν και εκει γραφτει αλησμονητα κομματια και οπως και να χει, ετσι ξεκινησαν ολα.

Ακυρο εντελως. Δεν ισχυει ρε παιδι μου. Απο που και ως που αφωνος? Εχεις δωσει βαση σε Phantom Of The Opera?? Prodigal Son? Remember Tomorrow? Αμφιβαλλω…

Ρε squall δεν μιλησε κανεις πιο πριν για την ποιοτητα της φωνης του. ΦΥΣΙΚΑ ο Βρασιδας εχει ΦΩΝΑΡΑ που δεν μπορεις να συγκρινεις με του ντιανο! Αλλα δεν μπορεις να πεις οτι τα 2 πρωτα cd των Maiden ,ακομα με τον “αφωνο” ντιανο , δεν εβαλαν μια τερασιτα κοτρονα για να γινουν οι Maiden αυτο που ειναι σημρα…