Ο Paul Dianno σε Καβάλα, Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Κρήτη!

Με τις μαλακίες που κάνει/λέει μην απορεί αν ο κόσμος στα λάιβ του ακολουθήσει μια φθίνουσα (γνησίως:p) πορεία.

εδω κραζει τους led zeppelin και τους θεωρει τη χειροτερη ive μπαντα που εχει δει ποτε.ενταξει ο τυπας μπορει να εβγαλε δισκαρες αλλα αυτο εγινε πριν αρκετα χρονια,τωρα δεν μας πειθει

Να΄μαι και εγώ από Καβάλα…
Που λέτε οι οιωνοί ήταν κακοί από νωρίς, γιατί μόλις σκάσαμε στο μαγαζί διαπιστώσαμε ότι είχε διακοπή, με αποτέλεσμα να αργήσουμε καμμιά ώρα… :frowning:
Επίσης άλλος κακός οιωνός ήταν ότι η υπόλοιπη μπάντα ήταν οι “πράσσειν άλογα” (πράμα που μόνο κακό δεν αποδείχθηκε, καθώς ήταν από τα λίγα θετικά…)
Όσον αφορά την ίδια τη συναυλία, ο Παύλος είπε πολλά δικά του και διασκεύασε (προς το χειρότερο) μερικά Maiden. Λέγοντας διασκεύασε ενοοώ ότι τα τραγουδούσε δυνατότερα, χρησιμοποιούσε και hardcore φωνητικά και άλλα τέτοια χαριτωμένα…
Εν ολίγοις, όποιος πήγε (όπως εγώ) για να πάρει μια πολύ ελάχιστη γεύση του 1/5 των παλιών Maiden, μάλλον απέτυχε (εγώ στεναχωρήθηκα κιόλας)
Όποιος ήταν πιο ανοιχτός στο να ακούσει σόλο ΝτιΆννο με λίγο πανκ κ λίγο νιου μέταλ, μάλλον θα πέρασε πολύ καλά γιατί, κακά τα ψέματα, ήταν πολύ κεφάτος, παρότι δεν τον έκοβες να βγάζει πάνω από μισάωρο.

Στα θετικά η διοργάνωση που μου άρεσε και - για όσους δεν ξέρουν - είναι μεγάλη κίνηση για την Καβάλα που έχει να παίξει ξένη μπάντα από τον καιρό του Νώε…
Επίσης οι “πράσσειν άλογα”, παρά την αρχική μας παγωμάρα, παίξαν πολύ καλύτερα από τίποτα πεταμένους που θα έφερνε ο Παύλος…
Αυτά…

…και όσων αφορά μπινελίκια και τέτοια. το ξεκαθάρισε από την αρχή. “I want no fighting like Thessaloniki” Και έτσι έγινε…

Στην Καβάλα αρχικά εμφανίστηκαν οι Πράσσειν ¶λογα, με κακό ήχο δυστυχώς, που τους αδίκησε, καθώς αν τον είχαν με το μέρος τους θα έσκιζαν κανονικά. Στη συνέχεια εμφανίστηκε ο DiAnno, με τα μέλη των Πράσσειν ¶λογα να παίζουν μαζί του. Ο ήχος βελτιώθηκε αισθητά, προσωπικά γούσταρα κάργα και στα κομμάτια Maiden που έπαιξε αλλά και στα προσωπικά του, έκανε χαβαλέ με το κοινό αφιερώνοντας κάποια κομμάτια στην "poutana wife" του και τονίζοντας πόσο του αρέσει το σουβλάκι καθώς και ότι δεν του αρέσει ο γύρος, ενώ αργότερα βγαίνοντας για encore διασκεύασε το Hey Ho, Lets Go των Ramones και ένα
άλλο Punk κομμάτι που δεν το ήξερα. Ειδικά στα Remember Tommorrow και Running Free έγινε της τρελής!!

Ήταν πραγματικά συγκινητικό να που ακούσαμε τα περισσότερα τραγούδια από τους πρώτους 2 θρυλικούς δίσκους των Iron Maiden. Τα έπαιξαν άψογα… Ίδιος ήχος, ίδιο feeling, ίδια κιθάρα, μέχρι και η φωνή του Dianno δεν είχε μεγάλες αλλαγές… Πρώτη κιθάρα έπαιζε ο φοβερός Λάκης Ραγκαζάς, που πραγματικά χαιρόσουν να ακούς και να βλέπεις…
Αδιαφορώ που έπαιξαν τραγούδια του Paul Dianno, που δε μου άρεσε κανένα (αλήθεια γατί δεν επαιξαν το The Living Dead;)

Άκουσα όμως τα Remebber Tomorrow, Prowler Transylvania, Killers, Running Free και πολλά άλλα… Από τις καλύτερες συναυλίες που έχω πάει.
Μακάρι να ξαναέρθετε σύντομα στην Καβάλα!