Paypal

Σημαντική απορία.

Έχω τελοσπάντων ένα λογαριασμό στο paypal, με τον οποία πάντα αγόραζα πράγματα από το ίντερνετ χρησιμοποιώντας μια συγκεκριμένη προπληρωμένη κάρτα (η οποία ανήκε σ εναν ευρυτερο τραπεζικο λογαριασμο μου).

Τωρα για πρωτη φορα θελω να δεχτω χρηματα. Ειναι δυνατον μεσω του ιδιου paypal να μου τα βαλουν στην προπληρωμενη κι εγω να τραβηξω απο αυτην, η θα πανε κατευθειαν στο λογαριασμο και θα τα παρω απο κει. Η θα πρεπει να συνδεσω το paypal με αλλο λογαριασμο/καρτα?

Εγω νομιζω οτι δε γινεται να παρεςι λεφτα απο μια προπληρωμενη

Για να πάρεις τα φράγκα στο χέρι απλά κάνεις withdraw σε κάποιον λογαριασμό τράπεζας. Για να τον ορίσεις πρέπει να χεις το IBAN του λογαριασμού. Λογικά γίνεται και με τον λογαριασμό της προπληρωμένης αυτό αλλά ακόμα καλύτερα αν έχεις κάποιον λογαριασμό απ’ τον οποίον απλά βγάζεις λεφτά χρησιμοποιείς αυτόνα.

Είχα κάνει κάποια στιγμή μια αγορά η οποία ήρθε μισή (1 απο 2 μπλούζες), απο το site που είχα κάνει την αγορά τα είχαν τραβήξει όλα,όταν τους έστειλα e-mail για να μου επιστρέψουν τα χρήματα,τα έβαλαν μέσω paypal στην προπληρωμένη που τα είχαν τραβήξει…
Οπότε λογικά θα γίνεται αυτό που θες…

εγω βάλει κερδισμένα απο στοίχημα σε προπληρωμένη.και μετά ανάληψη απο atm. για το αν πανε απευθείας στο Pay pal λογαριασμό ή στην κάρτα δεν θυμαμαι

εγω αυτο που θυμαμαι ειναι οτι οταν εκανα register στο Paypal, ειχε (τουλαχιστον) δυο επιλογες, ή μονο να στελνεις λεφτα, λη να μπορεις και να δεχεσαι. λογικα αν εχεις επιλεξει το δευτερο, δεν θα πρεπει να εχεις προβλημα, μπορεις να δεχεσαι λεφτα, αλλα προσεξε, αν σου στειλω μεσω πειπαλ 50 ευρω, τα λεφτα αυτα ειναι εκει μονο ηλεκτρονικα, που σημαινει οτι μπορεις να κανεις αγορες απο το ιντερνετ με αυτα. αν θελεις να κρατησεις στα χερια σου το 50ρικο, πρεπει να το συνδεσεις με εναν τραπεζικο λογαριασμο και να κανεις withdraw σε αυτον τα 50. που ομολογω δεν ξερω εαν γινεται απο προπληρωμενη.

η αλλη λυση ειναι να τυπωσεις το 50ρικο… :stuck_out_tongue:

(sorry gia to greeklish den eimai sto pc mou)

mias pou hr8e stin epifania to thread exw ena problimataki…

exw mia karta pou tin xrisimopoiw gia paypal kai analipsi atm, 8elw na kanw mia paragkelia alla mou zitane visa h mastercard, h karta mou grafei panw visa kai exei tous kodikous pou mou zitaei mporw na kanw tin douleia mou h den ginete?

Nαι ναι κανονικά μπορείς να πληρώσεις.Μου είχε τύχει και εμένα ίδιο περιστατικό και ρώτησα στην τράπεζα και μου είπαν οτι μπορώ κανονικότατα.

Αφού σου ζητάνε Visa και η δικιά σου είναι Visa, γιατί να μην γίνεται?
:stuck_out_tongue:

thankee valerie !!!

giati auti tin karta egw tin ebgala gia analipseis apo atm kai meta energopisa to paypal, kai patatirisa oti grafei visa pou na to kserw oti einai to idio… :wink:

παιδια τωρα τα ειδα αυτα θενξ!