Pc problems\αποριες

Ok. Μάλλον για εκεί πάει. Μήπως υπάρχει κάποια άλλη ιδέα πριν κάνω απεγκατάσταση;

Δοκίμασε τον chrome :stuck_out_tongue:

Με κλειστο τον φφ, πηγαινε start -> run και γραψε firefox -profilemanager.

φτιαξε ενα νεο προφαηλ.

και πες αν εφτιαξε

Το έκανα και αυτό και δεν έφτιαξε. Μετά άρχισα να απενεργοποιώ ένα ένα τα add ons να δω τι φταίει και κάποια βλακεία έπαιζε με το adblock. Διέγραψα τις προτιμήσεις και τις ξανάβαλα από την αρχή και έφτιαξε.

Κατσε.

Οταν εφτιαξες νεο προφαηλ, δεν ηταν ολα απο το μηδεν?

Σαν φρεσκια εγκατασταση?

Αν οχι, κατι εκανες λαθος.

Ήταν. Και το έκανα σαν τον άλλον(addons και tabs). Γι’αυτό ξανακόλλησε:p

δεν μου παιζουν οι ελληνικοι υποτιτλοι στο vlc αλλα κατι κινεζικοι στη θεση τους, ειμαι ασχετος, βοηθεια!

τους υποτιτλους τους εχεις κατεβασει εσυ ή στους φορτωνει ο vlc απο μονος του?

εχω κατεβασει εγω, σερνω κλασσικα στο vlc και βγαζει κινεζικα…επειδη εχω καινουριο πισι τωρα δεν ξερω/θυμαμαι τι ειχαν κανει στο παλιο πισι κατι γνωστοι που μου ειχαν δειξει μερικα χρονια πριν και επαιζαν κανονικα…

Options και Encoding, αυτό πειράζεις

Ισως να μην αναγνωριζει τους ελληνικους χαρακτηρες.
Δε χρησιμοποιω vlc οποτε δε ξερω να σου πω τι ακριβως να κανεις…δοκιμασε ομως να εχεις ιδιιο ονομα και στους υποτιτλους και στη ταινια και ξαναδοκιμασε.

cheers guyz, το φιξαρω

Λοιιιιιιιιιπόν… Αλλάζω στον ΟΤΕ απο forthnet και βάζω και την μαλακία το Conn-X TV…
Το πρόβλημα μου είναι:
Η τηλεόραση είναι στον κάτω όροφο από αυτόν που είναι το pc μου. Εγώ χωρίς γαμημένο ethernet ποτέ δεν συνδέθηκα γιατί suckάρει στο gaming. Τώρα όμως θα χρειαστώ μια λύση αφού το router(το καινούριο του ΟΤΕ που θα μου στείλουν για να πιάνω και TV) θα είναι αναγκαστικά στον κάτω όροφο.
Access point ή USB adapter;(Ένα pc θέλω να συνδέω) [U]Ή κάποια άλλη λύση που μου διαφέυγει;[/U]
[B]Μήπως ξέρω γω μπορώ να τραβάω internet ΚΑΙ με το ήδη υπάρχον router μου; Δηλαδή να υπάρχουν 2 routers σε διαφορετικές τηλεφωνικές πρίζες(να δέχονται βέβαια σήμα από την ίδια γραμμή, όχι ISDN);[/B]

Γιατί να’ναι αναγκαστικά στον κάτω όροφο;

Γιατί το pc είναι στο δωμάτιο μου. Και η τηλεόραση η καλή(αλλά ακόμα και η κοντινότερη ειναι 20 μέτρα μακριά) είναι κάτω.

Το ρουτερ που θα σε δώσουν θα το αντικαταστήσεις με αυτό που έχεις τώρα.
Για την τηλεόραση θα σε δώσουν άλλο πράμα.

Προχθές πήγα και συνέδεσα ενα Conn-x TV σε φίλο του πατέρα μου. Ο αποκωδικοποιητής τους θέλει ethernet σύνδεση με router(εγώ τουλάχιστον έτσι το κανα)

Λοιπόοον…
Η αδερφή μου πήρε το εξής λάπτοπ:[B]Toshiba Satellite C660-108[/B] και έχει το εξής θέμα:
Πάει να κάνει βίδεο κλήση και η καμερα της δειχνει τα πάντα θολά.Άλλαξε τις ρυθμίσεις(ανάλυση κλπ) και εξακολουθεί να υπάρχει το πρόβλημα.Any ideas πριν το πάμε να το ελεχξουν?

Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, απλά η ανάλυση της κάμερας είναι πολύ χαμηλή.

Δεν αλλάζει αυτό(το ρύθμισε στη χαμηλότερη ανάλυση,αλλά ακόμα υπάρχει θολούρα)?.Sorry αν φαίνεται χαζή η ερώτηση,αλλά δηλώνω άσχετη σε θέματα υπολογιστών.:stuck_out_tongue: