Pc problems\αποριες

Aν είναι backdoor ο ιος τότε πρέπει να το βρεις άμεσα δεν αρκεί να φτιάξεις το πρόβλημα γιατί σου ελέγχει το PC.

Του έκανα καραντιν όσες φορές μου τον έβγαζε. Και μετά έσβησα διάφορα ύποπτα πραγματάκια και τώρα δε μου ξαναβγάζει τίποτα. Θέλω να πιστεύω ότι είμαι καθαρός και δε θα κλέψει κανείς χάκερ την υπερπολύτιμη συλλογή από εχμ… αρχεία που έχω =/

Περιττό να σου πώ ότι αυτό που έκανες δεν το γνωρίζουν οι μισοί και πάνω “τεχνικοί” PC εν ελλάδι. Και είδες πόσο απλό είναι, 50 ευρά γλύτωσες και οι μισοί από αυτούς θα σου κάναν και φορμάτ “λόγω ιού” και καλά.

Υπάρχει δυνατότητα να βάλω τον Firefox και τον Explorer να μου κάνουν αυτόματα refresh π.χ. ανα 10λεπτο σε κάποια σελίδα που με ενδιαφέρει;

Δοκίμασε αυτό το addon για τον firefox.

Ναι… Εκτός του rocking forum βέβαια (αλλά εκεί σιγά μη σ’ ενδιαφέρει! )

Επισης μπορεις να βαλεις το tab mix plus που ειναι και γαμω τα addons, και μεσα σε ολα κανει και αυτο που θες μαζι με πολλα αλλα.

Οκ, εγκατέστησα το plug-in που είπε ο rip_noob. Το επόμενο βήμα ποιό είναι όμως για να κάνω τις ρυθμίσεις που θέλω; [ναι ρε, είμαι ΝΟΥΜΠΑΣ στον firefox].

Λογικα επειδη δε το χω δουλεψει το ταμπ, ή δεξι κλικ σε ενα ταμπ και πατας να κανει ριφρες καθε τοσο, ή πας τουλς->πρεφενσιζ και ρυθμιζεις το αντο-ον απο κει.

Δοκίμασα και τους 2 τρόπους. Με δεξί κλικ στο ταμπ δεν μου έβγαζε κάποια σχετική επιλογή.
Μετά πήγα Εργαλεία–>Πρόσθετα–>Επεκτάσεις… αλλά όπως βλέπεις και στην εικόνα, το κουμπί “επιλογές” δεν το δείχνει ενεργοποιημένο :-/

http://img836.imageshack.us/i/prostheta.jpg/

Ωραια βαλει αυτο

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1122/

και δεξι κλικ στην καρτελα και refresh every οσο θες

Ok thanks Mackintosh!

Edit: IT WORKS! :vibrate: :rockon:

ενώ μπορώ να βάλω στο itunes πολλά άλλα άλμπουμ, ένα συγκεκριμένο δε μπορώ. Τί σκατά μπορεί να γίνεται?

σε τι format ειναι το αλμουμ ?

που το βλέπω αυτό?

Right click & propertah

Λίγη βοήθεια από τους κομπιουτεράδες. O firefox πριν 2-3 μέρες ξεκίνησε να κολλάει. Χωρίς λόγο. Απλά όταν σερφάρω αρκετή ώρα κολλάει και με ένα απλό ρεσταρτ φτιάχνει. Το μόνο που άλλαξα είναι ότι έβαλα αυτό το add on με τα tabs. Και όταν λέω κολλάει δεν σταματάει εντελώς απλά όταν κάνω scroll down αργεί υπερβολικά πολύ.
Ιους ή spyware το avg και το malwarebytes δεν βρίσκει.
Καμιά ιδέα;

πήγαινε εργαλεία->πρόσθετα–>απενεργοποίηση και δες αν έφτιαξε

Το έχω κάνει ήδη αλλά συνεχίζει να κολλάει. Επίσης κάτι που παρατήρησα τώρα είναι ότι κρασάρει όποτε ανοίγω το Windows Media Player και λειτουργεί παράλληλα με firefox. Πώς μπορεί να γίνεται αυτό στα καλά καθούμενα;

Αν μόνο ο firefox έχει πρόβλημα τότε κάντον uninstall/reinstall