Για “κάψε” το αρχείο ISO κατευθείαν σε dvd.Λογικά όποιο πρόγραμμα εγγραφής και να έχεις, θα σου έχει επιλογή burn iso file ή κάτι τέτοιο. Πάντα στη χαμηλότερη δυνατή ταχύτητα.
Ναι την έχει αυτή την επιλογή όντως, τώρα βέβαια διαπίστωσα πως δεν έχω άλλα κενά DVD #-o
Θενκς για την απάντηση, θα το τσεκάρω αύριο.
boot dvd πρεπει να κανεις,το nero νομιζω εχει τετοια επιλογη,αν οχι ψαξε για οδηγιες στο ιντερνετ,θα βρεις καπου
οπως σου ειπε ο εηντζελ ντεθ, κανεις burn image/iso κατευθιαν χωρις κανενα extract.
καλο ειναι να το κανεις σε ταχυτητα 4χ το πολυ.
αν δεν εχεις κενα dvd αλλα σου περισσευει κανα φλασακι 4gb μπορεις και με αυτο να κανεις την δουλεια σου
ε ρε γμτ, τα νεύρα μου.
μετατρέπω mkv αρχείο σε dvd, το καίω κ όταν το παίζω δεν έχει ήχο. όταν το παίζω σαν dvd όμως! αν το παίξω κομμάτι κομμάτι με vlc έχει ήχο. αν το παίξω κομμάτι κομμάτι με τον media player classic, δεν έχει… wtf, καμμια ιδέα κανείς?
Σχετικά με τα πιο πάνω ποστ, να πω ότι το έκανα τελικά όπως μου προτείνατε και δούλεψε, thanks!
αρχειο .srt που εχει τους υποτιτλους για ταινια με το vlc τα γραφει ολα κινεζικα. :?
ολα τα αρχεια το παθαινουν αυτο. τι να κανω?
πηγαινεις στις ρυθμισεις του vlc ,υποτιτλοι και αλλαζεις την προεπιλεγμενη κωδικοποιηση της γλωσσας
θεεεενξ!
Ξέρει κανείς κάνα καλό πρόγραμμα για δημιουργία CD Covers και Booklets?
Προγραμμα γραφιστικης δηλαδη?
Όχι, κάτι σαν το Nero Cover Designer απλά να έχει και καμιά επιλογή παραπάνω για να κάνω κάνα Booklet της προκοπής
χωρις να εχω ιδεα, αλλα με ενα γοογλε σετς, βρηκα αυτο
http://www.freedownloadscenter.com/terms/making-cd-cover-booklet/booklet.html
Ωραίος, θα τσεκάρω
Tις τελευταιες μερες εχω προβλημα με το utorrent.
Ενω μεχρι προτινος κατεβαζα με μεχρι 1,2 MB/s πλεον δεν κατεβαζει
με παραπανω απο 100kB/s.Εψαξα και βρηκα κατι βιντεο και παλι τιποτα.
Κατεβασα την πιο προσφατη εκδοση και παλι μια απο τα ιδια.
Δοκιμασα το Inception το ιδιο που εχω κατεβασμενο και ζητημα να εφτασε 200kB/s :s
Η θυρα ειναι ανοικτη και δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται !
Eκτος αν φταιει το δικτυο οπου τοτε πρεπει να παρω τηλεφωνο και αντε βγαλε ακρη !
Αφού έχεις πύλη κανονικά ανοιχτή, δεν βλέπω το λόγο να υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο utorrent. Για πάρε μια τηλ να σου πουν τι παίζει.
έχεις πρόβλημα μόνο στα ptp ή και στο direct download?
επίσης αυτό με τι θύρες δεν λέει κάτι, εγώ δεν έχω ανοιχτές θύρες και κατεβάζω φουλ.
Εμένα όταν είχα το utorrent, οι θύρες ήταν που μου δημιουργούσαν το πρόβλημα. Νταξ τώρα δεν ξέρω παραπάνω:-s:-s
A εχω download manager και δεν εχω δοκιμασει χωρις.
Αν εχω προβλημα θα παρω τηλεφωνο την HOL και αντε να βγαλεις ακρη !
κάνε ένα download τεστ πρώτα, αλλά συμήθως αυτά είναι προβλήματα δικτύου. μέσα απ το Interface του ρουτερ τσέκαρες τον συγχρονισμό?