Εnglish πορ φαβορ ?
Χτες ειχα ping 35-40 ms στο speetest.net και σημερα εχει παει 250 :!:
Ρε παιδια, δωστε σωστες οδηγιες ;p
Ακολουθας τα εξης βηματα.
- πας σε ενα ftp server, πχ στο ntua και κατεβαζεις ενα αρχειο.
Αν πιανεις καλες ταχυτητες απο κει, πας στο βημα 2.Αν οχι κανε ενα restart ή και hard reset το ρουτερ ή ενα firmware upgrade.
- πας σε ενα torrent site και κατεβαζεις ενα ετσι γνωστο τορρεντ, πχ openoffice ή ubuntu.
δες τι ταχυτητες πιανεις, και πες.αν ουτε εδω πιανεις καλες, παρε τηλεφωνο την χολ.
σωστές έδωσα. πατρινέ μπες εδώ για έλεγχο
http://speedtest.ftp.otenet.gr/
και μετα στο interface του ρουτερ να δεις αν συγχρονίζει στη σωστή ταχύτητα.
και μετά βλέπουμε.
Ρε, τα speedtest δεν ειναι αξιοπιστα και το ξες
το συγκεκριμένο είναι. δεν έχει κόφτες και δίνει όσο τραβάει η γραμμή.
το δοκιμασα και οκ παραδεχομαι το λαθος μου ;d
Site Nvidia 500-600KB/s
Ftp otenet 900-1MB/s
utorrent 150 kb/s :!:
Eχω κανει οτι ειπατε εκτος απο το reset του router με το κουμπι,γιατι μεσω του μενου
του router εκανα.
Upload: 990 Kbps.
Download: 16562 Kbps.
Operation Data Upstream Downstream
Noise Margin 11dB 11dB
Attenuation 11dB 23dB
ωραια, η γραμμη σου ειναι καθαρη αφου επιασες 1mb/s.
Δοκιμασε να κατεβασεις κανα τορρεντ που σου ειπα παραπανω
το Noise Margin σου δεν είναι και πολύ καλό αλλά δεν έχει σχέση με την ταχύτητα σου.
Ξέρει κανείς πως γίνεται να εγκαταστήσω μία μαλακία που μου βγάζει το λάπτοπ,audio/x-mpegurl;;;Μου το βγάζει όταν θέλω να ακούσω ραδιόφωνο σε μορφή streaming ξέρετε.Ψάχνω αλλά δεν βρίσκω κάτι.Βοηθήστε τον αδαή!!!
screenshot δωσε
Υπολογιστής σπιτιού και εργασίας έχουν το ίδιο πρόβλημα, δε φαίνονται τα Hidden Files. Έκανα όλες τις ρυθμίσεις και με το που πατούσα το ΟΚ ξανανοίγω το Dialog των επιλογών και πάλι ξετσεκαρισμένη μου τη βγάζει, έβαλα τρία Antivirus να τον ψάξουν και πάλι τίποτα. Googlaro μπας και βρώ λύση και πείραξα κάτι κλειδάκια στη Registry αλλά και πάλι τίποτα. Κάνω Format τον υπολογιστή της δουλειάς και το πρώτο(και όταν λέμε το πρώτο εννοούμε το πρώτο) πράγμα που κοιτάζω είναι αυτό αλλά και πάλι τίποτα. Έχει κανείς καμιά ιδέα τι σκατά είναι αυτό το πράγμα που ούτε το Format το διορθώνει?
Τι windows περνας?7 πειρατικα?
Όχι ακόμα με XP είμαι και αυτά τις δουλειάς είναι και Αυθεντικά
Στο σπιτι και εκει XP>?
Ναι αλλά εκεί είναι σπασμένη αντιγραφή
Στο παρουσιασαν την ιδια χρονικη στιγμη?
Αν ναι, μαλλον ειναι θεμα του α-λειτουργικου
Τις τελευταίες μέρες στα καλά του καθουμένου ακούγεται στο pc μου αυτός ο γνωστός ήχος των xp όταν βγάζει error (εκείνος ο ήχος τύπου “ώπα μεγάλε τοίχος”, αν καταλαβαίνετε τί θέλω να πω, δεν μπορώ να τον περιγράψω καλύτερα), αλλά χωρίς την ίδια ώρα να βγάζει καμιά επιγραφή από κείνες τις γνωστές με το “χ” μπας και καταλάβαινα τί σκατά παίζει. Μήπως το πάει για κάνα κρασάρισμα η μαλακία; Γενικώς, ν’ αρχίσω να ανησυχώ και να λάβω κάνα μέτρο, τί λέτε;
Πάνω κάτω την ίδια εποχή και αρχικά υπέθεσα ότι θα ήταν κάποιος ιος που θα τον κουβάλησα από το σπίτι στη δουλειά με κάνα φλασάκι αλλά αν ήταν ιος θα είχε φύγει με το Format
Η πιο γτπ περιγραφη προβληματος εβερ
Δηλαδη κατα μεσο ορο τι κανεις οταν στο εμφανιζει αυτον τον ηχο?
Αφου μιλαμε για ιδια εποχη και ιδιο λειτουργικο και στα 2 πισι, πιστευω πως τα XP σιγα σιγα τα αφηνει ορφανα η MS.
Ειδικα απο την στιγμη που εκανες φορματ αλλα και παλι δεν.