Ναι αλλά αυτό θα έπρεπε να ισχύει για κάθε XP που γυρνοβολάει εκεί έξω κάτι το οποίο δεν ισχύει και εξάλλου μιλάμε για πράγματα που γίνονται και αποκλειστικά σε τοπικό επίπεδο.
Μπορεί και να βάλω 7άρια να δω τι σκατά θα παίζει.
Ναι αλλά αυτό θα έπρεπε να ισχύει για κάθε XP που γυρνοβολάει εκεί έξω κάτι το οποίο δεν ισχύει και εξάλλου μιλάμε για πράγματα που γίνονται και αποκλειστικά σε τοπικό επίπεδο.
Μπορεί και να βάλω 7άρια να δω τι σκατά θα παίζει.
μηπως επαιξες με καμια κρυπτογραφιση?
Ε τί θες να κάνω ρε μαλάκα Μακ, μήπως είμαι κανένας γνώστης;
Τί κάνω κατά μέσο όρο; Βασικά οτιδήποτε ή και τίποτα. Ακούγεται αυτός ο ήχος πότε όταν ακούω μουσική, πότε όταν βλέπω ταινία, κάποιες φορές ακόμα και χωρίς να κάνω τίποτα, απλά με ανοιχτά παράθυρα browser, players, μtorrent κτλ.
Ε τί να σε πω, δεν κατέχω. Μα το θέμα είναι κιόλας ότι δε μου “λέει” τίποτα, απλά μου σπάει τ’ αρχίδια μ’ αυτό το “ντουχχχχ”.
Δηλαδή? Μάλλον όχι πάντως γιατί μιλάμε για φρεσκοφορμαρισμένο μηχάνημα.
ΦΙΛΕ ΓΡΑΚΧΟΥΣ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ. αΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΕΝΝΟΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΕΔΩ ΤΟΝ ΗΧΟ.
ΒΑΣΙΚΑ δοκιμασε να βγαλεις πρωτα όλες τις USB που έχεις στο πισι. ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ , ΠΑΡΤον και πετα τον στα σκουπιδια.ΜΠΟΡεισ να τον κανεις και κουμπαρα.
εδιτ : βασικά κλείσε και καμιά 20αριά start-up προγράμματα από τασκ μανατζερ και δες αν ακούγεται πάλι. ΜΕΤΑ ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ
Darthvader εγώ έκανα format to pc Οκτώβρη με windows XP. Δεν έχω κρυφά αρχεία , γιατί δεν είμαι χέστης να κρύβω τις τσοντες μου, αλλά τώρα που μετετρεψα κάτι αρχεία σε κρυφά και πάτησα απόκρυψη/εμφάνιση κρυφώνε αρχείωνε, μου τα εμφάνιζε όλα μια χαρά. Windows XP PRO με όλες τις τελευταίες ενημερώσεις.
axaxaxaxaxaxaxaxaxaxax
axa
xa
x
a
Ούτε εγώ έχω κρυφά ρε χαζέ, τις τσόντες μου τις έχω και σε φανερό φάκελο στο Desktop με τίτλο ΓΑΜΗΣΙΑ αλλά υπάρχουν και φάκελλοι συστήματος που δε βλέπω
Δώσε τώρα καμιά συμβουλή για να συμβάλλω στον αγώνα σου
Φύγε ρε Έπιταφ, μη χαραμίζεσαι σε τέτοια ασήμαντα ζητήματα ρε! Εσένα σε θέλουμε να καταπιάνεσαι με τα μεγάλα και σπουδαία του φόρουμ, για αντίσταση στους mods κτλ. Επίσης τί “Fightin’”; Μας έχεις συνηθίσει σε πιο εμπνευσμένα πράγματα. Σοβαρέψου γιατί αλλάζω user title ε.
Με ένα μόνο ποστ πάντως μπορεί να αλλάξει User Name και χωρίς να φάει μπάν
GIA ΚΑΝΕ μια αυτό εδώ και μετά ξαναέλα να μας πεις τα ευρήματα και τις παρατηρήσεις σου
Hi try this process:
Now you should be able to view all the hidden files…
(ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΙΝΔΟΥΣ , οπότε μην περιμένεις και πολλά)
Τι “τι FIGHTIN’” ? ΘΙΝ ΛΙΖΖΥ μωρή λακέρδα
Τζίφος επιτάφειε, μόνο για το κάρυ είναι καλοί οι Ινδοί
καντε αυτο που λεει…πιανει.!! (το εχω κανει και εγω)
κανα καλο site με proxy εχουμε? γιατι με μπλοκαρε ενα site…
Να πως έχει η κατάσταση…
Θέλησα να απενεργοποιήσω τα cookies από τον firefox. Πήγα στην επιλογή που διαλέγω εγώ σε ποια site να γίνονται accept τα cookies(διάλεξα και το hotmail.com). Λοιπόν όταν πάω να μπω στη σελίδα του hotmail, μου λέει ότι πρέπει να έχω ενεργοποιημένα τα cookies…μπορώ να κάνω τίποτα ή να αρχίσω να βρίζω κλπ κλπ?
edit:
Αν δεν θες κουκιζ γιατι δεν ανοιγεις ενα ινκογκνιτο ταμπ χωρις πολλα πολλα?
πως μπορω να γραψω ενα cd 800 mb ?
Σε ενα cd να περασεις 800mb?
εχω ενα cd 800 mb αλλα απ’οτι φαινεται ο υπολογιστης μου και οσα προγραμματα εχω για να γραφω cd ειναι σχεδιασμενα μονο για cd των 700 mb
Περνα τα δεδομενα του cd στο πισι, συμπιεσε τα (.rar ή .zip) & και γραφτα μετα στο cd των 700
το cd των 800 mb ειναι αδειο και θελω να γραψω τραγουδια εκει ,
ασ’το βρηκα εναν φιλο που μπορει στο pc του