Pc problems\αποριες

Ρε παιδια, οκ, εχετε ενα θεμα, περιγραψτε το σωστα!

νο οφενς jtn ετσι?

Αν λειτουργώ το λαπτοπ μου μόνιμα σε θερμοκρασίες 90+ επειδή βαριέμαι να πάω να αγοράσω βάση με ανεμιστηράκια, λέτε να πάθω τίποτις πολύ κακό; Στηρίζομαι στο ότι όποτε ανεβαίνει πάρα πολύ, κλείνει μόνο του. :oops:

ελπίζω να αστειεύεσαι.

90+ ?:!:

βασικά θα σου ειχε καεί ο επεξεργαστής…σαν λιωμένο παγωτό θα ειχε γίνει
ασε που θα εκλεινε το pc

90 βαθμοί είναι η φυσιολογική θερμοκρασία μιας μηχανής αυτοκινήτου. έχεις δοκιμάσει να βάλεις το χέρι σου να δεις τι γίνεται εκεί? :stuck_out_tongue:

Ρε ΚΑΙΕΙ λαίμαι. Άνοιξα την μπαλκονόπορτα και έπεσε στους 80 αλλά τουρτουρίζω. Οπότε, αντί να τα φάω σε γιατρούς ίσως καλύτερα να αγοράσω. Πάντα είχε πρόβλημα με θερμοκρασίες και έκλεινε (ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΟΣΙΜΠΑ), όμως από τότε που χάλασε το ανεμιστηράκι παράγινε.

Ενηγουεη, το’ πιασα το υπονοούμενο.

Πάντως κάνει για καλοριφέρ.

ok πάμε πάλι.
αποκλείεται να έχει 90 βαθμούς γιατί δεν θα μπορούσες καν να το κρατήσεις στα χέρια σου.
θα άρχιζαν να μαλακώνουν τα πλαστικά του σταδιακά με την χρήση
δεν θα έκλεινε γιατί πρώτα θα χε καεί. επομένως δεν θα άνοιγε καν. :stuck_out_tongue:
κακώς το άφησες με χαλασμένο ανεμιστηράκι.

α και τα τοσίμπα γαμάνε.

Τι να σου πω, το Core Temp είναι κατηγορηματικό…

Και όντως από την κάτω μεριά όποτε το λειτουργώ πολύ ώρα δεν μπορώ να το ακουμπήσω =/

πς: Το τοσίμπα μου, ξαφνικά, μετά την 3η βδομάδα άρχισε να κάνει 5 λεπτά για να ανοίξει.

μήπως λέει 90% ή κάτι παρόμοιο?

τα περισσότερα πισι λειτουργούν στους 40-50 βαθμούς και αν τα ζορίσεις πολύ χτυπάνε κανά 60άρι. οτιδήποτε ποιο πάνω από αυτό (πόσο μάλλον 90 βαθμοί που λες εσύ) είναι μοιραίο για τον κακομοιρο τον υπολογιστή.

κάντου και κανά παγωμένο ντουζ και δώστου και κανά πονσταν. μπορεί να συνέλθει. :lol:

[SPOILER]Το καλοκαίρι έπαιρνα μπουκάλι νερό απ το ψυγείο και το έβαζα από κάτω του. Και τοτε λειτουργούσε το ανεμιστηράκι φαντάσου, όχι ότι είχε μεγάλη διαφορά! True story, δε λέω άλλα :lol::lol:

[/SPOILER]

καταρχας θερμοκρασιες απο που μετρας?

bios ή καποιο προγραμμα?

εντιτ και λολ με προλαβες

τσεκαρε μια και το μπαηος τι λεει

88 βαθμούς λέει με 11% load! :lol2:

δεν παίζει, μαλακίες γράφει.

Έκανα ρησταρτ, πατησα F2 μπήκα στο μενου, αλλά δε βρήκα ενδειξη θερμοκρασίας.

Αποκλειεται.

Ψαξε καλα

Πατα Delete

ξαφνικα σταματησε να λειτουργει το mouse μου! το ξανασυνδεσα και μου βγαζει οτι η συσκευη δεν λειτουργησε κανονικα και δεν αναγνωριζεται απο τα windows… εκανα και επανεκκινηση το δοκιμασα και σε ολες τις θυρες USB αλλα τιποτα… τι να κανω?

Παρε νεο

Παλιά είχα Windows XP και συνέδεα το λαπτοπ μου με την τηλεόραση μέσω καλωδίου HDMI χωρίς πρόβλημα.Από τότε που έβαλα Windows 7, το συνδέω και δεν το αναγνωρίζει.Βγάζει μια μαύρη οθόνη και λέει “χωρίς σήμα”.Ξέρει μήπως κανείς τι πρέπει να κάνω?:-k

Να πας στην τηλεόραση στο κανάλι του video να δεις αν δείχνει εκεί και να τσεκάρεις το καλώδιο.

Μανο έτσι και είναι αυτές οι αληθινές θερμοκρασίες, έχεις πετύχει διάνα…κράτα ζωντανό το Pc και ενημέρωσε τον bill gates…πιστεύω οτι θα ήθελε πάρα πολύ να έχει στην συλλογή του αυτό το κομμάτι(δεν κάνω πλάκα.!!)

Μπα τίποτα.Το καλώδιο είναι σίγουρα εντάξει,το έχω δοκιμάσει συνδέοντας άλλα λαπτοπ και δουλεύει.
Φαντάζομαι ότι κάποιες ρυθμίσεις έχουν αλλάξει.Επίσης,όταν βάζω το καλώδιο στον υπολογιστή γίνεται και η δικιά του οθόνη μαύρη,ενώ παλιά απότι θυμάμαι λειτουργούσε κατα τη σύνδεση και αυτή κανονικά…αν και δεν είμαι σίγουρος ότι θυμάμαι σωστά…