Pc problems\αποριες

τα παιξε το ποντικι ετσι ξαφνικα? εκει που το χρησιμοποιω ξαφνικα δεν το αναγνωριζει.~!

Οποιοσδήποτε μετασχηματιστής / τροφοδοτικό είναι κατάλληλος για οποιαδήποτε μάρκα λαπτοπ;
Χάλασε και οπωσδήποτε ψάχνω έναν.
(Acer5640 το μοντέλο)

Πάνε από Πίνακα Ελέγχου και στείλε την εικόνα στην TV
Γίνεται και με συνδυασμό fn+κάποιο κουμπί ανάλογα το λάπτοπ
Επίσης μπορεί να πρέπει να πας και στο μενού της TV και να κάνεις κάποια ρύθμιση(εγώ πάω στις πηγές-pc)

Όχι…ο μισός τουλάχιστον!

Εννοείς να ναι μοντέλο Ασερ;

Αυτό θέλεις φαντάζομαι…το υπόλοιπο μισό είναι ίδιο σε όλα και έχει 2?
Αν θέλεις παίρνεις το αυθεντικό της Acer
Μπορείς να βρεις και μάρκα με 'καψες που να σου κάνει όμως
Υπάρχουν και φορτιστές που έχουν πολλά διαφορετικά βύσματα
Δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστα

Ααα τώρα έπιασα το “μισός”. :ρ
Θενκς!

έχω από το 2005 μία [B]Sony Handycam DCR-30[/B] σαν αυτή:

(με κασσέτουλα μικρή λειτουργεί.)

Τελοσπάντων την ξέθαψα, την σύνεδεσα στο pc μου ειδικό καλώδιο usb της κάμερας, και δε μου την αναγνωρίζει με την καμία. Μετά από πάρα πολλές προσπάθειες και πολύ ώρα εμφανίστηκε αυτό το μήνυμα:

[I]"Address a problem with Sony Handycam DCR-30
Sony Handycam DCR-30 is not compatible with this version of Windows.

Because this device isn’t compatible with this version of Windows, and there are no solutions available for this problem, we recommend that you find another device on the following website:

http://www.microsoft.com/windows/compatibility/windows-7/en-us/default.aspx"[/I]

Παίρνω πούλο και πάω σε άλλο pc (ή αλλάζω windows) υπάρχει καμιά προχωρημένη λύση?

Ε πες μας και ποια win εχεις!

7:)

1235

Ειναι πιθανο να υπαρχει ασυμβατοτητα.

Για να μην αλλαζεις λειτουργικο, κανε καμια κομπινα με virtual machine σε xp/vista.

Worst η κάμερα έχει θύρα firewire? Αν ναι (και έχει και το pc) τράβα πάρε ένα καλώδιο firewire (τσέκαρε και τα pins) και ουτε drivers ούτε τίποτα και θα έχει και καλύτερη/ταχύτερη μεταφορά δεδομένων και ποιότητα βίντεο ΜΠΟΜΠΑ.

Εdit: Νταξ στάνταρ θα χει firewire. Δικιά μου και παλιότερη έχει οπότε δεν παίζει να μην έχει η δική σου.

Προσπαθω να συνδεσω ένα media player (με εσωτερικο σκληρο) στην TV (Sony Bravia HD Ready) αλλα δε το βλεπει (δοκιμαζω με HDMI και με RCA). Τι παίζει? Το dvd player πχ με το που το ανοιγω φαινεται αμεσως χωρις να κανω καποια ρυθμιση (ειναι συνδεδεμενο σε scart βεβαια)

H συσκευη δεν εχει προβλημα αφου οταν το βαζω στο LG monitor φαινεται κανονικα.

πως συνδέοουμε vlc με last.fm

necro thanx μάλλον αυτό θα κάνω. θενξ και σε mac

Στο winamp γινοταν με plug-in.

Ψαξε να βρεις τιποτα αντιστοιχο και σε vlc.

Λοιπόν, πρώτα απ’ όλα κατάρα στην microsoft!
Εδώ και αρκετές μέρες δεν μπορώ να συνδεθώ ασύρματα στο ίντερνετ απο windows7.Με καλώδιο δεν υπάρχει πρόβλημα.Επίσης επειδή έχω εγκατεστημένο και debian, από κει δεν παρουσιάζει πρόβλημα ούτε το ασύρματο ούτε το ενσύρματο.
Συγκεκριμένα όταν μπω στα windows συνδέεται κανονικοτατα (φουλ σήμα κτλ) αλλά με το που ανοίξω browser και επιλέξω σελίδα την φορτώνει και αμέσως μετά αποσυνδέεται.Στην διάγνωση μου βγάζει πρόβλημα στον “network adapter or access point”.Α, αυτό το κάνει μόνο στο δικό μου δίκτυο σε άλλα μπαινει κανονικά.To ρούτερ ειναι το Thomson TG585.
Κανείς καμιά ιδέα?:-k

Μάνε λίγο αργά ίσως, αλλά πήγαινε το πισί σου σε ένα βενζινάδικο, και βάλτους με το μηχάνημα για τον αέρα να στο φυσήξουνε να φύγει η σκόνη.

και θα δεις που θα πάει η θερμοκρασία.

Disorder αυτο είναι καθαρά πρόβλημα των drivers. σβήσε τους παλιούς, κατέβασε καινούργιους και εγκατέστησε τους. Αν δεν ξέρεις πως, γράψε μου σε mail να σου πω πως… Edit. Τώρα διάβασα την τελευταία πρόταση. Κανε ένα restart το ρουτερ σου (άφησε το για 15-20 λεπτά κλειστό και μετα άνοιξε το παλι) και αν δεν σου φτιάξει κανε του ρισετ (ρισετ θα κανείς μόνο αν θυμάσαι τα στοιχεία της σύνδεσης σου username- password αλλιώς δεν θα έχεις Ίντερνετ και θα κλαις.) απο την άλλη όμως τσεκαρε άλλη μια τις ρυθμίσεις του ρουτερ σου για το ασύρματο. Τσεκαρε ακόμα (σε περίπτωση που έχεις βάλει κωδικό ασφαλείας στο ασύρματο σου) αν τα windows έχουν σωστά αποθηκευμενο τον κωδικό. Αυτά για τώρα. Κρατά το ρισετ ως ακραία λύση ανάγκης, κανε τα υπόλοιπα και μετα επέστρεψε αν έχεις καμία απορία ακόμα.

@ManagerNick,
Θενκς για τις συμβουλές!Δεν το γλύτωσα το ρισετ αλλά ούτε αυτό δούλεψε.Τελικά πήρα τηλ στην φόρθνετ και μου είπαν να αλλάξω κάποιες επιλογές στο ιντερφεις του ρούτερ.Όταν ρώτησα τι ακριβώς είναι αυτά που αλλάζουμε δεν ήξερε να μου απαντήσει#-o.
Τώρα δουλεύει.Thanks anyway!:smiley:

κανά καλό προγραμματάκι για να επεξεργαστώ ένα βιντέο υπάρχει?

γιατί το windows live movie maker μου λεει οτι δεν ισχύουν καποια requirements και δε μου ανοίγει

βρηκα οκ