Ουσιαστικά πρόκειται για τελείες και ανάμεσα σε μερικές υπάρχει δεσμός που συμβολίζεται με γραμμή[/SPOILER]
[SPOILER]
Αυτό είναι σαν ένα άδειο σταυρόλεξο όπου θα μπορώ κατά βούληση να μαυρίσω τα τετραγωνάκια[/SPOILER]
Δεν έχω ιδέα από σχεδιαστικά προγράμματα, μέχρι ms paint νιώθω δηλαδής και θέλω να αποφύγω το προφανές, όπερ μεθερμηνευόμενον εστί να τραβάω στα κουτουρού γραμμές και να σχηματίζονται τετραγωνάκια και ίσως να υπάρχει κάποια καλύτερη ιδέα. :dunno: Για την πτυχιακή μου τα θέλω, οπότε αν απαντήσεις θα έχεις την αιώνια (και λίγο λέω) ευγνωμοσύνη μου
εχω windows 7
και θελω να περασω office 2007
στην αρχη της εγκαταστασης μου εβγαλε ενα μηνυμα
οτι δεν βρισκει ενα αρχειο pssr10.chm
ενω το αρχειο υπαρχει κανονικα στο φακελο
σε windows xp που εχω δοκιμασει
η εγκατασταση γινεται κανονικα
μονο στα windows 7
συναντω το προβλημα αυτο
ξερει κανεις τιποτα?
ή ξερει κανεις που μπορω να βρω καποια office
που να εγκαθιστανται σε windows 7?
[B][SIZE=“5”]SOS[/SIZE][/B]
Το pc σταμάτησε να δουλέυει(desktop) σήμερα.
Την μια μέρα το έκλεισα κανονικά, χωρίς να αλλάξω κάτι.
Την επόμενη, σήμερα δηλαδή, πάω να το ανάψω, δεν ανάβει ΚΑΘΟΛΟΥ. Ανοιγοκλέινω τον διακόπτη από το τροφοδοτικό, πατάω το μπροστινό on κουμπί, ανάβει για μισό δευτερόλεπτο(κουνιέται και το CPU fan), και μετά σβήνει, μέτα από 2-3 φορές σταμάτησε καν να ανάβει για αυτό το μισό δευτερόλεπτο.
Θα έλεγα αμέσως ότι χάλασε το τροφοδοτικό, ΑΛΛΑ, ανάβωντας τον διακόπτη του τροφοδοτικού, ανάβει κανονικά το πράσινο λαμπάκι της μotherboard(αυτό που αν βγάλεις όλες τις ram νομίζω σβήνει)… οπότε;
Ρε παίδες σήμερα μου εκεί που ήμουν στον Firefox ξαφνικά η γραμμή εργασιών άλλαξε χρώμα σε ανοιχτό μπλε, έμεινε έτσι περίπου για κανένα λεπτό, και μετά έγινε όπως την είχα πριν… Να σημειώσω ότι έχω Windows 7…
Τι μπορεί να είναι?
Τσέκαρα για ιους ή τίποτα άλλο αλλά το Kaspersky δεν βρήκε τίποτα…Επίσης στην κάρτα γραφικών είναι περασμένοι οι τελευταίοι drivers…
Aionie μοναδικέ λογικά το τροφοδοτικό είναι. Δεν πρέπει να ‘χει και τόσο σχέση αυτό με τα led απ’ την μητρική που λες. Βρες κανά άλλο από φιλαράκι να δοκιμάσεις να σαι σίγουρος και μην αγοράζεις τσάμπα αλλά συνήθως το φαινόμενο “ανάβει για ένα δευτερόλεπτο κλπ” είναι καμμένο τροφοδοτικό.
θα δοκιμάσω να βραχυκυκλώσω τα pins 14 και 15 μεταξυ τους και θα το ανάψω μόνο του, για να είμαι σίγουρος οτι είναι αυτό. Μένω μακριά από τα φιλαράκια μου και είναι ολόκληρη διαδικασία να το κάνω έτσι, να πηγαινοφέρνω τροφοδοτικά με τα λεωφορεία δηλαδή. Άρα θα το τρέξω μόνο του, αποσυνδεδεμένο απο την μητρική και βλέπουμε τι θα γίνει. Αν δουλέυει το ανεμιστηράκι του, τον ήπιε η μητρική μάλλον. Σωστά;
Ρε άσε τα μασκαραλίκια και τα πιν. Kαι αυτό να κάνεις απ’ την στιγμή που δεν παίρνει με το διακόπτη σημαίνει οτι είναι καραμπαμπούμ πια λογικά. Τράβα πάρε ένα καινούργιο και σπάστα όλα!
Αν κάηκε η μητρική θα είσαι τρελά κωλόφαρδος αν δεν σου έκαψε και τίποτα άλλο…
Τώρα για το τροφοδοτικό εγώ είμαι τις γνώμης άσε τα πειράματα γιατί και να λειτουργήσει αν είναι στα τελευταία του την επόμενη φορά θα σου κάνει μεγαλύτερη ζημιά και θα σου κάψει και τίποτα άλλο μαζί…
ρε σεις εδω κ λιγο καιρο εχω διαπιστωσει οτι ο ηχος στα βιντ στο utube κλπ εχει μια ελειψη συγχρονισμου σε σχεση με τν εικονα. τι σκατα? κ σε βιντς π παλιοτερα δν θυμαμαι να ειχα αυτο το προβλημα… για πειτε
Έκανα τεστ το τροφοδοτικό με τα Pins και έτσι, συνέδεσα και απλά ένα σκληρό δίσκο και τίποτα άλλο πάνω του και πήρε κανονικά μπρος και ο σκληρός και το ανεμιστηράκι του τροφοδοτικού… άρα μητρική(
μπα οχι σε ολα… απλα τωρα το παρατηρω πολυ συχνα. χθες πχ εβλεπα ενα vid στο utube κ το χα βαλει σε 720 hd αναλυση κ ο ηχος ηταν ασυγχρονιστος. σημερα το ειδα σε 360 κ ηταν κομπλε πχ.