Να τον ακούς τον θείο. <3
Πήγα και ένα βήμα παραπέρα, το βαψα μπλε και το πέταξα στη θάλασσα το χαλασμένο
Θέλω να αγοράσω εσωτερικό σκληρό δισκο sata 2 μαλλον 500αρι αλλα θα παιξει και η τιμη ρολο. Για πετε τι να προσεξω στα τεχνικα χαρακτηριστικα οποιος ξερει.
Πχ γιαυτον ας πουμε καμια γνωμη? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.305755
Ο παλιος (Western Digital 250gb) γραψε σβησε τεραστια αρχεια (το ειχα παρακανει η αληθεια ειναι με το download) εμφανισε παρα πολλα bad sectors και τωρα τελευταια τρεμω να ανοιξω κανα αρχειο μη σκαλωσει ολο το συστημα. Κατευασα wd diagnostics tool και απετυχε στο quick scan. Οποτε λεω να βαλω στον καινουργιο το λειτουργικο και θα δω αν μπορεσω να τον σωσω αυτον μετα, γιατι για να εχει πανω του λειτουργικο ετσι κατεστραμενος δεν ειναι.
Εγώ πάντως έχω αυτόν και είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος…
Απο τοτε που περασα τα Windows 7 (στα αγγλικα) στο λαπτοπ δεν μου παιζουν οι ελληνικοι υποτιτλοι σε κανενα προγραμμα (VLC , BS PLAYER κ.λ.π.) και μου τα δειχνει σαν κουτακια και σημαδια…Τι στο #Τ%#$^%&$#$# να κανω?Αντε τις αγγλικες ταινιες τις βλεπω με αγγλικους υποτιτλους αλλα δεν ξερω και ολες τις αλλες γλωσσες!Χελπ μι!
Πάνε στα options του VLC, και εκεί που λέει για υπότιτλους, και αλλάζεις την κωδικοποίηση της γλώσσας.
problem solved
ευχαριστω γουρουνακι
κάτι πάτησα στο πληκτρολόγιο και όλα στο facebook έγιναν μεγαλύτερα.σε φάση fb για μύωπες.τι κάνω?
ctrl + scroll out
κοίτα να δεις τι μαθαίνει κανείς…
thanks!
ctrl+0 βασικά για να επιστρέψει στο default zoom
Στον FF 4.0 αλλάζω σελίδα/tab και το URL της σελίδας παραμένει ίδιο.
Για παράδειγμα τώρα που γράφω, σε αυτό το tab, γράφει πάνω play.com που το είχα επισκεφθεί πριν λίγο, και το είχα ανοιχτό σε ξέχωρο tab.
Kανονικά αλλάζω σελίδες, αλλά αυτό παραμένει.
Με κλειστο τον φφ
start -> run
firefox -profilemanager
Φτιαξε νεο προφιλ.
Καλο ειναι σε νεες εγκαταστασεις φφ να μην εχουμε το default αλλα να φτιαχνουμε ενα νεο.
Έχει μπει ένα adaware και μου πετάει διαφημίσεις όταν κλικάρω ένα σιτε από το google του στυλ minisites.mypengo.com έχω κάνει scan με τα πάντα αλλά δεν βρίσω άκρη ξέρει κανείς αν είναι ιος στα cookies ή κάποιο ad-aware ?
Όταν λες με τα πάντα;(δοκίμασε και malware antimalware’s byte).
Το μόνο που βρηκα στον γούγλη είναι [B]αυτό[/B]. Αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα βοηθήσει.
Thx έκανα το disk clean up πού έλεγε στο link και έφυγε το ad aware ναι είχα κάνει scan και με malware bytes και δεν έβρισκε τίποτα ήταν χωμένο κάπου στο history.
ΠΡΟΒΛΗΜΑ!
Όταν κάνω να ανοίξω το pc πάνω απο 2 μέρες μόλις το ανοίγω
μετά από 3 λεπτά μου πετάει μια ωραία blue screen και κάνει restart.
Σήμερα που το άνοιξα μετά από 2 μέρες μου ξαναέκανε το ίδιο και μου
έβγαλε και πως οι βάσεις δεδομένων στο Kaspersky είναι κατεστραμένες.
Πάτησα “Επιδιόρθωση τώρα” και από τότε δεν μου ξαναέκανε μαλακία…
Στην αρχή σκέφτηκα για virus αλλά όταν εδώ και τόσο καιρό που τον δουλεύω
και τον ανοίγω κάθε μέρα δεν έχει βρεί τίποτα το Kaspersky ή το Malwarebytes…
Any ideas? :-k :-k :-k
Thanx!
Τροφοδοτικο?
Κάποιος λινουξάς τα φώτα του.
Κατεβάζω τον νέο firefox από [B]δω[/B], το ξεζίπαρα και απο το command έτρεξα ~/firefox/firefox και λειτουργεί κανονικά. Το θέμα είναι πως μπορώ να φτιάξω μια συντόμευση να τον ανοίγω απο κει γιατί τώρα πρέπει να ανοίξω τερματικό και να δώσω την ίδια εντολή ή να κλικάρω λινκ στο εμεσενε πχ.
Δοκίμασα να κάνω καινούργιο εκκινητή και έδωσα το ίδιο (~/firefox/firefox δηλαδή) αλλά δεν. Πού έχω λάθος;
Το λαθος ξεκινησε απο το οτι εγκατεστησες προγραμμα εκτος package manager.
Ειναι λαθος τακτικη και υπαρχει η πιθανοτητα σε καποιο update να κρεμασει το συστημα σου.
Το σωστο ειναι να προσθεσεις repository που να εχει το προγραμμα που θες, και να το κατεβασεις απο κει.
Μπουφο!