Νταξ βρήκα την άκρη. Σε περίπτωση που ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος:
sudo add-apt-repository ppa:mozillateam/firefox-stable
sudo apt-get update
sudo apt-get install firefox ubufox
Νταξ βρήκα την άκρη. Σε περίπτωση που ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος:
sudo add-apt-repository ppa:mozillateam/firefox-stable
sudo apt-get update
sudo apt-get install firefox ubufox
πριν 3 μερες περιπου ανοιξα το λαπτοπ μου και ειδα πως η αναλυση του ηταν πειραγμενη(ρυθμισμενη στα 800x600,ενω παντα την εχω 1600x900) και ολα ηταν ανω κατω.Ρυθμισα την αναλυση στα 1152x864 για να μπορω εστω να χειριστω το pc(δεν υπηρχε ανωτερη αναλυση ως επιλογη)και καθε φορα που ανοιγω το pc μου εμφανιζει το μηνυμα ‘‘ΑΤΙ:Γραφικα-δεν υπαρχει εγκατεστημενο προγραμμα οδηγησης γραφικων του ΑΤΙ η το προγραμμα οδηγησης ΑΤΙ δεν λειτουργει σωστα.Εγκαταστηστε το καταλληλο προγραμμα οδηγησης ΑΤΙ για το υλικο ΑΤΙ που διαθετετε.’’
εχω κατεβασει απο τη σελιδα της ΑΤΙ τον πιο προσφατο οδηγο και δεν εχει αλλαξει κατι.
επεισης σε ενα καθαριστικο προγραμμα που χρησιμοποιω(ccleaner)το οποιο γραφει τα χαρακτηριστικα του pc μου πλεον δεν αναφερει την καρτα γραφικων μου.
any help please?
:(:(
Sony είναι το laptop? :-k
Αν όχι γράψε μάρκα και μοντέλο.
ακυρο,τον εκανε να νιωσει ο γλυκουλης ο νεκρομεηχεμ:oops:
δεν ξερω τι συμβαινει και αν φταιω εγω, εχοντας πατι κατι στο πληκτρολογιο, η το ροκινγκ αλλα απο χθες δεν μπορω να χρησιμοποιησω τα πιο πολλα εικονιδια-επιλογες: δηλαδη ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΑΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΕΣ, ΚΑΝΕΝΑ SMILE, ΟΥΤΕ ΤΟ MULTIQUOTE… εχει κανεις καμια ιδεα?
Πάνε εδώ
και δες εκεί που λέει Message Editor Interface, βρίσκεται σχεδόν στο τέλος της σελίδας, είναι επιλεγμένο το basic editor? Αν ναι άλλαξε το σε standard editor πάτα save changes και ξαναδοκίμασε.
δεν ειναι αυτο… στο στανταρντ το εχω. το μονο που εχω αλλαξει τελευται ειναι οτι πειραξα το Default Thread Subscription Mode και επελεξα no email notificaiton και παλι επειδη μου το ειπε μοντ οποτε δεν νομιζω ουτε αυτο να φταιει… στα options λες οτι κατι παιζει ε?
εληξε το avast και πρεπει να κανω reregister αλλα δεν μπορω να δω τι ζηταει,λογω μαλλον καποιων λαθος ρυθμησεων που θα εχω κανει στα χρωματα…δεν ξερω πως να το αλλαξω αλλα κ στο youtube πχ δεν βλεπω τι γραφω οταν αναζητω κατι…τελος παντων…μηπως καποιος που το εχει ξανακανει θυμαται τι ζηταει στα κοκκινα κουτακια?:-s
δοκιμασα πχ email κ κωδικο αλλα κλαην
(ναι…γτπ!!)

^ Ζητάει ύψος και κιλά.
[SPOILER]Μήπως ζητάει να γράψεις 2 φορές το e-mail ?
Δεν είμαι σίγουρος, δεν το έχω χρησιμοποιήσει το αβαστ ποτέ.
Πάντως αν δεν κάνω λάθος, οι καινούργιες εκδόσεις του δεν πρέπει να έχουν τέτοια κόλπα με ανανέωση license.
Κάνε κανα update άμα έχεις παλιά version.[/SPOILER]
Αχαχχαχααχ ρε Παξ τι σου τυχαινουν 
Ονομα ζηταει.
το skype τραβαει κανα ζορι με τα 64μπιτα windows 7?γιατι στα starter του notebook δουλευει μια χαρα,αλλα στον σταθερο που εχω τα professional 64bit δεν δουλευει και με τσατιζει.
να φανταστω γκουγκλαρες πριν ποσταρεις στο ροκινγκκ?
αν ναι δεν ξερω τιποτα, αν οχι εισαι βλακας και τεμπελης
64αρια Professional έχω κι εγώ και μου δουλεύει μια χαρά.
Μια χαρά παίζει το skype με 64bitα. Ποιο είναι ακριβώς το πρόβλημα?
βγαζει κανονικα το παραθυρο για να κανω log in,και αφου πατησω το πληκτρο κολλαει στο logging you in για παντα.
To skype την τελευταια φορα που κοιταξα αν θυμαμαι καλα δεν ειχε 64 μπιτη εκδοσω, μονο 32.
Τζαστ φορ δι ρεκορντ.
Και τι σημαίνει αυτό?
Δε ξερω, απλα το ειπα ;p ;D
Οι περισσότερες εφαρμογές δεν έχουν 64bit έκδοση και τρέχουν μια χαρά. Απλά απόρησα με τον τρόπο που το έθεσες.