πως μπορώ να ενσωματώσω gif από το αρχείο του pc σε κείμενο? δηλαδή τα ανεβάζω, αλλά δεν κινούνται.
edit: όχι ότι περίμενα να μου απαντήσει κανείς, αλλά το βρήκα. οπότε άκυρο. 
πως μπορώ να ενσωματώσω gif από το αρχείο του pc σε κείμενο? δηλαδή τα ανεβάζω, αλλά δεν κινούνται.
edit: όχι ότι περίμενα να μου απαντήσει κανείς, αλλά το βρήκα. οπότε άκυρο. 
Παιδιά μπορεί να βοηθήσει κανείς? Τελευταία σε ανύποπτες στιγμές ο υπολογιστής μου κάνει restart…έχω αρχίσει να πιστεύω ότι μια πιθανότητα είναι ότι θερμαίνεται. Αν είναι αυτό υπάρχουν ανεμιστηράκια τα οποία είναι ευέλικτα και μπορείς να τοποθετήσεις όπως θες? Αντι πχ στον επεξεργαστή. Πιστεύω ότι αυτό που ανεβάζει πιο πολύ θερμοκρασία είναι η κάρτα γραφικών.
Τσέκαρε και κανένα τροφοδοτικό μήπως είναι στα τελευταία του… 
Ή θερμόπαστα στον επεξεργαστή. Αν έχει ξεραθεί, τότε ανεβάζει θερμοκρασία ο επεξεργαστής καθώς δεν γίνεται σωστή αγωγή της θεσμότητας μεταξύ επεξεργαστή και ψύχτρας.
το Pc κανει restart πολλές φορές την ημέρα…ιος δεν φαίνεται να είναι…θερμοκρασία είναι στα πράσινα…
πριν δεν άνοιγε καν,…από το πρώτο δευτερόλεπτο εως λίγο πριν ανοίξει κανονικά(διαφορετικές περιπτώσεις) μου εμφανίζει μπλε οθόνη με…ιερογλυφικά(:p) και ξανακάνει Restart…
τι έχει γιατρέ μου?
format:)
Σιγά ρε. Αν κάναμε φορμάτ κάθε φορά που έβγαζε πρόβλημα χωρίς να το ψάξουμε τότε θα αλλάζαμε δίσκο κάθε 2 μήνες. Κριμσον πες λειτουργικό σύστημα με τι κάνεις σκαν για ιους με τι κοιτάς θερμοκρασίες. Επίσης δοκίμασε να μπεις με ένα live cd ubuntu(ή άλλο linux) να βεβαιωθούμε ότι είναι software και όχι hardware problem.
Μετά θα αναλάβει ο Mackintosh ή ο rip_noob που ξέρουν καλύτερα.
το πρόβλημα λύνεται…έρχεται ο κολλητός μου απο κάτι βαφτίσια και το παίρνει να το κοιτάξει…(είναι πάνω κάτω η δουλειά του) 
*dvd Player γιοκ.!
**thanx
στο office word 2007 πως ρυθμιζω η σελιδα που γραφω να μην αρχιζει εντελως πανω αλλα καποιες σειρες πιο κατω. κατι μαλλον παιζει με το “χαρακα” στα αριστερα αλλα δν το εχω καθολου… please help
enter για να αλλάξει σειρά ή και tab αν θες.δεν ξέρω τί ακριβώς θές να κάνεις.
Για να μην χρειαστεί να κόψω τις φλέβες μου μπορεί να μου δώσει κάποιος μερικές συμβουλές για αγορά ένος πραγματικά καλού router??? Γιατί με αυτά που μου δίνει η forthnet θα κάνω φόνο. Σήμερα έσβησε 3 φορές η μαλακία. Δεν παω σε αυτούς πάλι για router αλλά δεν ξέρω και τι να πάρω.
παντως μην παρεις bautec
δεν μοιραζει σωστα τα πακετα[-X
οχι τόσο πρόβλημα , όσο απορία…
η μη ύπαρξη(ξεσυνδεμενο καλύτερα) του dvd player επηρεάζει την ομαλή λειτουργία του υπολογιστή…?
σορρυ αν ειναι άκυρη η ερωτηση…
Όχι καθόλου.
ευχαριστώ για την απάντηση 
Έχω ένα us robotics (9108 ) και δεν έχω παράπονο. Φαντάζομαι θα κυκλοφορούν τώρα καινούργια μοντέλα της usr στην κατηγορία αυτή.
Γενικά αυτά που δίνουν οι ISPs είναι συνήθως γ.τ.π.
Μετά τα zyxel είναι τα κορυφαία router αλλά δυστυχώς έχουν σταματήσει να βγάζουν καινούρια μοντέλα, στράφηκαν αποκλειστικά στα εταιρικά προϊόντα 
Για λαπτοπ τα Acer τι λένε;
εχουν γινει πολυ δημοφιλη αυτα αλλα δεν ξερω κατι να σου πω…
Σχετικά φτηνά αλλά με κακή ποιότητα κατασκευής, πολλά παράπονα για την αντιπροσωπεία, βάζουν ένα σωρό crapware μαζί με τα windows κ.α.
Άμα θες να δώσεις λίγα λεφτά για laptop και μπορείς να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις στην ποιότητα κατασκευής δες και τα laptop του πλαισίου.