Pc problems\αποριες

Μακριά από τα λαπτοπ του Πλαισιου έχουν μακράν το χειρότερο hardware/τιμή

Όντως έχω ακούσει κ γω αρκετά παράπονα για τα acer αν και είναι φθηνά.
Από τα υπόλοιπα καλή επιλογή νομίζω είναι τα hp.Έχω ένα 4 χρόνια σχεδον και καλά κρατιόταν μέχρι πριν λιγο καιρό που έφαγε κάτι καλές τούμπες και τα είδε όλα.Αλλά και πάλι αντέχει.Α, και όντως αν μπορείς να αποφύγεις το Πλαίσιο τόσο το καλύτερο.

να περεις dell ή toshiba σαν 1η επιλογη.

Αλλιως παρε ενα hp, κουτσα στραβα δουλευουν

Τα καλύτερα τα έχω ακούσει για Dell, Toshiba. Acer κλπ μακρυά. ΗΡ παλιότερα έβγαζαν πολλά προβλήματα, τώρα δεν ξέρω.

Και τώρα πολλά βγάζουν.

Λίγο εκτός κλίματος αλλά δεν ήξερα που να ποστάρω.

Ποιος είναι ο καλύτερος,ασφαλέστερος και αποδοτικότερος τρόπος ώστε να καθαρίσω την οθόνη του pc;
Λογικά θα υπάρχουν κάποιες οδηγίες σε κάθε πακέτο αλλά άντε να τις βρεις τώρα:roll:

Νερο και πανι :stuck_out_tongue:
Aπορρυπαντικα δεν εχω βαλει ποτε αλλα ποτε δεν βρωμισε κιολας
για να υπαρξει τετοιο θεμα.

ανοιγω το πισι και μετα απο κανα 5-10λεπτο ανοιχτο η οθονη γραφει no signal και μαυριζει…το κουτι συνεχιζει να δουλευει…τι παιζει?

Kάτι παίζει με το καλωδιάκι που συνδέει οθόνη-κουτί.

Υπάρχουν ειδικά πανάκια για lcd οθόνες τα οποία και προτείνω.Με τίποτα μη βάλεις νερό πάνω στην οθόνη ή οποιοδήποτε άλλο απορρυπαντικό.Αυτό π.χ. έχω εγώhttp://www.e-shop.gr/show_ana.phtml?id=ANA.AMA00002

δυσκολα αυτο,γιατι σβηνει καθε φορα μετα απο 5-10 λεπτα.οποτε λογικα κατι με υπερθερμανση παιζει…αλλα δε ξερω τι γαμω.το ανοιξα και το καθαρισα και παλι το ιδιο.

Δανείσου μια κάρτα γραφικών και δες αν συνεχίζει το ίδιο πρόβλημα. Αν όχι τότε η κάρτα γραφικών σου μάλλον τα κλάνει και πήγαινε πάρε καινούργια.

δοκιμασε και αλλο καλωδιο,το πιο πιθανο ειναι εκει να ναι το προβλημα

Κάτι σχετικό με το Windows Live Mail: υπάρχει η δυνατότητα να ελαχιστοποιείται το πρόγραμμα κάτω στο task bar μαζί με την ώρα, γλώσσα κλπ και να ειδοποιείσαι από κει για ότι mail έρχεται;

πως μπορώ να κάνω format σε windows vista χωρίς το cd;

Γιατι,θες να ξαναβαλεις τα βιστα?Επισης,ποιο ειναι “το cd”?

οχι ρε παιδί μου απλα θέλω να κάνω format και δεν μπορώ.Cd εννοώ το cd των windows που μπορείς να κάνεις και απο εκεί format.

Ναι,χρειαζεσαι το cd των windows που θελεις να εγκαταστησεις αφου κανεις format.Βασικα εφοσον δεν εχεις ξανακανει,πες καναν φιλο σου να σου δειξει,δεν ειναι τιποτα.

Α όχι οκ cd των 7 που θα βάλω έχω.Αλλα απλά δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω για να κάνω format τα παλιά windows

κανε restart,πηγαινε στην αρχη της επανεκκινησης στην οθονη του setup,βαλε να κανει boot from cd,βαλε το cd μεσα,πατα save and exit,ασ’το να κανει boot from cd,και στην συνεχεια απλα επελεξε να κανει format τον δισκο που θες και να εγκαταστησει τα νεα windows.