Pc problems\αποριες

Mια γνωμη καποιος ξερωγω, Μακιντος? για την παρακατω καρτα.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.516367

εχω την ιδια απο sapphire,την πηρα πριν κανα 2μηνο,πολυ καλη.

αλλα σνομπαρουμε e-shop,να πα να γαμηθει.

Γιατι;

Γιατι καηκε η καρτα γραφικων που ειχα πριν παρω την Radeon,την πηγα στο μαγαζι,λενε θα την ελεγξουμε και θα σας πουμε σε 3-4 μερες.Με παιρνουν τηλεφωνο αφου εχουν περασει 12 μερες και τους εχω στειλει 2 μεηλ να ρωτησω τι ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ γινεται,λενε οντως καηκε αλλα δεν ισχυει η εγγυηση γιατι δεν μπορει να γινει ταυτοποιηση,γιατι ξεκολλησε το αυτοκολλητο με το serial number,λογω “κακης χρησης” της καρτας.Ναι,εγω υπερθερμανα την καρτα με το πιστολακι και το τραβουσα το γαμιδι να ξεκολλησει.
Τους γαμωσταυρισα και εδωσα 130 ευρω και πηρα καινουρια,δεν προκειται να ξαναπαρω κατι απο τους πουτανας γιους.

Γενικά τον τελευταίο καιρό το ησοπ γαμιέται ανάποδα. Άλλα παραγγέλνεις άλλα στέλνουνε, ειδικά σε συνθέσεις πισι. Τους αφήνουνε απλήρωτους επίσης, κλείνουν καταστήματα, γενικά πάει για φούντο.

omg.

Τhanx guys σκεφτομαι πολυ σοβαρα να αγορασω καινουρια PC-παιχνιδομηχανη, θα αποφυγω λοιπον το εσοπ. 8)

H καρτουλα ειναι μια χαρα.

Βασικα πλεον το hardware εχει ξεφυγει απο τις απαιτησεις του software, οποτε οτι κι αν παρεις απο ενα σημειο και μετα, ειναι απλα επενδυση σε βαθος χρονου και οχι σε αμεσα αποτελεσματα.

Αν [B]δεν[/B] θα τρεξεις λινουξ, παρτην αφοβα.

Το Eshop είναι για το μπούτσο. Καινούργιο μηχάνημα μου έσβηνε και επειδή ήταν άχρηστοι και δε μπορούσαν να αναπαράγουν το πρόβλημα έπρεπε να κάνω εγώ το Testing για να καταλήξω ότι φταίει η Motherboard για να ξεκουβαλήσουν το κουφάρι τους και να μου την αλλάξουν. Επίσης κάρτα γραφικών μου κάηκε και η απάντηση τους ήταν ότι είχε μαζέψει σκόνη και κάηκε λόγω υπερθέρμανσης από κακή χρήση και ότι έπρεπε εγώ μια φορά στο τόσο να ανοίγω το μηχάνημα μου και να το καθαρίζω με το φυσητήρι

λολ να’το παλι,εμεις φταιμε που καιγονται οι καρτες.
σου δωσαν τουλαχιστον την εγγυηση εσενα?

Όχι γιατί το αμέλησα. Κάθε μήνα πάνω κάτω πρέπει να το ανοίγω για να το φυσάω και να το πάω βόλτα στον κήπο για να χέσει. Από τότε έμαθα ότι όταν πάω κάτι για αλλαγή πρέπει πλέον να καμουφλάρω το φταίξιμο μου κάτι που μου έχει φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο αφού έτσι έχω πάρει τρία δωρεάν καινούργια Mp3 Players

ετσι φιλος,πρεπει να μαθουμε να συμπεριφερομαστε με αγαπη και τρυφεροτητα στα μηχανηματα και να τους τραγουδαμε νανουρισμα πριν απο καθε shut down,αλλιως ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΓΓΥΗΣΗ.

έγινε το format 8)
επιτέλους έβαλα και στο λαπτοπ τα 7

Pc 3.5 χρόνων. Τον Οκτώβριο του κανα Format γιατί σερνόταν , αλλά πάλι δεν είχε και τις καλύτερες επιδόσεις (μάλλον γιατί εγκατέστησα πολλά προγράμματα σε λίγο χρόνο).

Μέχρι χθες δούλευε ικανοποιητικότατα. Το κλείνω από την Έναρξη νορμάλ.
Ξυπνάω σήμερα το πρωί, ανοίγω κλασσικά το πισί και πάω στο μπάνιο να στείλω ΦΑΞ.
Γυρνάω να μπω στο ίντερνετ. Είχε σβήσει ο υπολογιστής. Μπά! λέω… Διακοπή ρεύματος πάλι?
Το ξανανοίγω, μπάινω νετ, κοιτάω 2-3 σελίδες, βάζω να κατεβάζει Futurama από Bitcomet. Ξανασβήνει μετά από 5 λεπτά.
Να μην σας τα πολυλογώ έχει σβήσει γύρω στις 40 φορές από το πρωί. Για ιό πολύ χλωμό το κόβω. έχει σβήσει και 10 φορές πριν καν μπει στα Windows αλλά άμα “ζεσταθεί”, σβήνει αργότερα.
Τροφοδοτικό φταίει? Αν και πολύ χλωμό ρε πούστη μου,γιατί δεν είναι να πεις ότι σταδιακά έπεσε η απόδοση του. Δεν το χε ξανακάνει αυτό. ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ από τη μια μέρα στην άλλη.

Τσεκαρε θερμοκρασιες.

Αν και μαλλον τροφοδοτικο.Τι παει να πει ‘πολυ ξαφνικο’?Δεν υπαρχει σβηνει λιγο το πισι ή σβηνει πολυ.

Οταν τα φτυσει θα αρχισει να σου κλεινει, τελος.Δεν υπαρχει κατι σταδιακο.

Έχεις ένα δίκιο σ’αυτό που λες. Αλλά εγώ εννοούσα ότι π.χ. εδώ και 3.5 χρόνια δεν είχε σβήσει ούτε μία φορά. Και σήμερα το κανε 50. Αν έσβηνε 5 φορές τον τελευταίο μήνα θα ταν “σταδιακό”.
Ευχαριστώ πάντως. Θερμοκρασίες θα κοιτάξω μετά βαριέμαι να κάνω ρηστάρτ πάλι. Άμα είναι θα κάνει μόνο του :stuck_out_tongue:

E σήμερα χαλασε το τροφοδοτικό σου. :stuck_out_tongue:

double post και λίγο άσχετο με το θέμα αλλά βαριέμαι να ανοίγω νέα θρεντ.

ξέρει κανείς τίποτα από επεξεργασία φωνής και matlab. έχω μία εργασία και είναι λίγο κινέζικη για μένα.

matlab νομιζω ο παναγιωτης.

Eυχαριστώ για τις απαντήσεις μέχρι τώρα.

Σας παραθέτω τα στοιχεία από τα BIOS :
Shutdown Temperature :70
CPU Fan Off : 16
CPU Fan Start : 32
CPU Fan Full Speed : 64
CPU Fan PWM Value :64
CPU Temp : 35
Current CPU Fan Speed : 3.068 rpm
Current NB Fan Speed : 5.910 rpm

Και πριν έγραφα το μηνυμα αλλά έσβησε πάλι το μπουρδέλο και δεν τα σωσε…

ποια cpu εχεις?