AMD Athlon 64 x2 Dual Core Processor 4200+ 2.21 Ghz
πιστευω ειναι νορμαλ οι θερμοκρασιες.
αρα μαλλον psu.
Χθες που έγραψα την απάντηση είχα αλλάξει τροφοδοτικό. Πήγα πλαίσιο και πήρα ένα 450άρι 34 ευρώ Turbo X. η Θήκη δεν είχε ανοιχθεί, αλλά όταν έφτασα σπίτι παρατήρησα ότι έλειπε ένα “δοντάκι” από το βύσμα τροφοδοσίας της Motherboard.
Anyway, έβγαλα το παλιό, έβαλα το καινούριο (στην αρχή ξέχασα να βάλω και το βύσμα του τροφοδοτικού στον επεξεργαστή…), το ξανανοίγω και ΠΑΛΙ τα ίδια προβλήματα. ΤΣΑΜΠΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.
Μετά νευρίασα έκανα φορμάτ και παραδόξως δεν έσβηνε. Κάνει μια χαρά εγκατάσταση τα Windows XP SP 3, και μόλις το ξανανοίγω για να εγκαταστήσω drivers κάρτας γραφικών, ΤΣΟΥΠ, σβήνει.
Λέω , δεν πειράζει, drivers ήταν. Το ξανανοίγω , εμφάνιζε πριν μπει στα windows μαύρη οθόνη και το μήνυμα “The following file is missing, please press R for recovery on the first screen on the boot stuff”.
Το κάνω, αλλά ήταν πολύπλοκες οι εντολές. Πατάω το ρηκάβερη πιο μετά στο boot from cd, τα κάνει πάλι εγκατάσταση, και μετά που έφτιαχνε τις ρυθμίσεις, σβήνει. Το ξανανοίγω γίνεται πάλι αυτό 2 φορές. Ε τώρα μόνο format μπορώ να κάνω και πάλι εγκατάστηση , αλλά δεν υπάρχει νόημα.
ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΦΤΑΙΕΙ?
(Ευχαριστώ μάκιντος)
Αν εχεις 2ο πισι, μπορεις να κανεις το εξης ταλαίπωρο αλλα σιγουρο.
Παιρνεις το psu και το βαζεις στο αλλο πισι.Αν δουλεψει τοτε δεν εχει προβλημα το psu.
Μετα παιρνεις την γραφικων, κοκ.
Αν ολα δουλευουν, τοτε πας για mobo.
2ο πισί, εδώ κοντά δυστυχώς , δεν έχω.
mobo τι είναι?
Άλλαξα και πολύμπριζο/πρίζα μπας και γαμιέται η τάση, αλλά τίποτα…
Επίσης διάφορες πληροφορίες. Όταν βάζω τώρα πια (μετά το Format) το mp3 player΄, σβήνει. Προχθές (πριν το φορμάτ) δεν το κανε…
mobo=motherboard,μητρικη
Για να μην πετας τζαμπα λεφτα καλυτερα να κανεις τις δοκιμες που σου ειπαν πιο πανω και οταν σιγουρευτεις ποιο εξαρτημα φταιει να πας για την αγορα.Εμενα παντως η μητρικη σου μου φαινεται οτι φταιει αλλα και παλι το λεω με καθε επιφυλαξη.
Κοιτα, κατα 99% κατι φταιει στο hardware σου.
Αλλα απο υποθεσεις αλλο τιποτα.
Ξερω οτι δεν ειναι οτι πιο ευκολο να κανεις τις παραπανω δοκιμες, αλλα ειναι καλυτερο για σενα για να μην πετας τσαμπα λεφτα, ειναι κριμα.
Λοιπον τωρα ερχομουν να γραψω κι εγω γι’αυτο που αναφερει και ο Spriggs. Θα το γαμησω στο μπλα μπλα λιγο να τα γραψουμε ολα να δουμε τι σκατα γινεται.
Ιδια ιστορια και με μενα. Πριν 3 μερες ξυπναω το πρωι και το ανοιγω… αρχιζει να φορτωνει τα windows και τσαφ… σβηνει. -Να σημειωσω εδω οτι αν παταγα το κουμπι απλα, δεν ανοιγε. Επρεπε να βγαλω το καλωδιο του τροφοδοτικου απο πισω, να αναβοσβησω το διακοπτακι του power, να ξαναβαλω το καλωδιο και μετα να πατησω το κουμπι για να αναψει.-
Αναβει κανονικα και παρατηρω οτι μου εχει βγαλει το windows genuine authentication ταμπελακι. Και καλα οτι δεν ειναι αυθεντικα τα windows, αν και μου το ειχε βγαλει και στο παρελθον και το ειχα αφαιρεσει με το removeWAT.exe. Ψυλλιαζομαι οτι εχει περασει το service pack 1 (ειχα windows 7 ultimate 32bit) και γι’αυτο ξαναβλεπει οτι δεν ειναι αυθεντικα τα windows και μου σβηνει το pc η μαλακια. Παω να κανω system restore πριν τη μερα που κατεβηκε το SP1 και μου λεει οτι δεν εχει προηγουμενα “checkpoints”. Τι σκατα λεω… Λες να ειναι ιος? Αποφασιζω για καλο και για κακο να του κανω ενα φορματ. Εν τω μεταξυ εχει φτασει στο σημειο που ανα 10-15 λεπτα σβηνει το pc.
Παω να του κανω format, σβηνω τα windows απο τον C, και εκει που παω να φορτωσω τα Windows 7 απο την αρχη, τσαφ, σβηνει το pc. Ακολουθουν χριστοπαναγιες και η σκεψη οτι αν οντως ηταν ιος, με το σβησιμο των Windows λογικα θα σταματαγε να το κανει αυτο. Αλλα γιοκ. Εχω προσπαθησει να τα στησω αλλες 2 φορες και παντα στα μισα μου σβηνει. Ημουν σχεδον σιγουρος οτι ειναι θεμα hardware γιατι παλαιοτερα ειχα κατι θεματακια με το τροφοδοτικο μου, αλλα γαμωτο, πηρα καινουργιο πριν 5 μηνες και οταν διαβασα το ποστ του Spriggs μου φανηκε λιγο περιεργο να εχουμε και οι 2 το ιδιο προβλημα hardware με τα ιδια χαρακτηριστικα μεσα σε 10 μερες.
Spriggs πριν το φορματ, XP ειχες, ή 7? Επαιζε τιποτα παρομοιο με το windows authentication?
Οποιος εχει καμια ιδεα ας την ριξει. Δεν ξερω τι να δοκιμασω γαμωτο και δεν εχω και pc καβατζα να αρχισω να κανω τραμπες να δω τι φταιει.
Αλουκαρδε σορρυ αλλα δεν θα απαντησω τωρα στο προβλημα σου γιατι ειμαι κομματια, αλλα μια γενικη συμβουλη.
Οταν θελετε να δειτε τι φταιει μεταξυ hardware & software, μην κανετε φορματ.
Βαλτε ενα live cd των λινουξ, τσαμπα το φορματ.
Ξερει κανεις απο Vray?
File alucard ta windows XP mou einai af8entika, opote den eixa provlhma me authentication. Kai prin to format eixa pali XP. SKATA!
Σήμερα θα πάω να πάρω cheap- ass μνήμη 1gbyte από το πλαίσιο να δω αν φταίει αυτό. Λογικά όχι, γιατί στην αρχή που την φορτώνει δεν λέει τίποτα, άλλα είναι το Πίο φθηνό από τα εξαρτήματά, και ΑΝ φταίει αυτό( πιθανότητές: 10 %) , την γλυτώνω φθηνά.
Κάρτα γραφικών λογικά δεν είναι, αφού ούτε καν στα windows δεν βαίνει. Δεν είναι ότι κολλάει σε games/videos. Έτσι κι αλλιώς μόλις κάνεις φορματ στην ουσία δεν έχεις Κάρτα γραφικών μέχρι να εγκαταστήσεις τους Drivers. Θα την αποσυνδεσω από μοθερβοαρδ όμως για να δω ΑΝ δημιουργεί κάποιο εντελως τεχνικό πρόβλημά και δημιουργείται βραχυκύκλωμα(!).
Τσέκαρα που λέτε και motherboard και είδα έναν πυκνωτή λίγο να γέρνει και κάτι άλλους που ήταν 5 στη σειρά να έχουν μαυρίσει λίγο στο πάνω μέρος. Παίζει με αυτό λέτε κάνα πρόβλημά?
(metatropi apo greeklish se greek gia na mhn vrizete).
Οι πυκνωτες κοιτα να μην εχουν κανει ‘‘κοιλια’’ στο πανω μερος που ειναι flat.
Εχω την εντυπωση πως ετσι τους ελεγχεις.
Ενα καλο φυσιγμα της σκονης που μενει στις θυρες μια φορα το 6μηνο κανει καλο…
Αν φορατε τροφοδοτικα της ‘‘σειρας’’ να τα περιμενετε ολα απο εκει…
Φυσικα μπορει να ειναι απο οπουδηποτε σε hardware. 
Πόσο μου τη σπάει όταν συμβαίνει το παρακάτω:
Για κάποιο λόγο ο Firefox τρώει κολλήματα μερικές φορές και “παγώνει”, δεν ανοίγει σελίδες και δεν κάνει refresh αν δεν κουνήσεις το mouse !
Ναι, ναι καλά διαβάσατε ! Αν δεν κουνάς συνεχώς τον κέρσορα δεν ανταποκρίνεται !
Δείτε κι εδώ --> http://support.mozilla.com/en-US/questions/746602
Πόσο πιο κουλό πρόβλημα !? Είναι λίγο αστείο αλλά και ενοχλητικό.
Βέβαια η λύση είναι απλή. Απλά επανεκκινείς τον browser (ή αλλάζεις browser ;p).
Αν έχω παρατηρήσει σωστά, πρέπει να παίζει κάτι με τον flash player γιατί νομίζω όταν ανοίγω κανα βιντεάκι να παίξει το παθαίνει καμια φορά.
Τέλος πάντων. Το έπαθα ξανά πριν από λίγο γι’αυτό το θυμήθηκα…
Εμενα ο firefox κολλαει οταν βλεπω βιντεακια και πρεπει να κανω restart το pc.
Οχι συνεχεια αλλα αν θελω να δω 10 βιντεο στο youtube δεν μπορω. 
Αν και το κανει και ο chrome οποτε μαλλον φταινε τα xp.
Εμένα παλιά αυτό δεν μου το κανε (με την παλιά έκδοση του Firefox).
Anyway, έβαλα πρώτα την καινούργια RAM (Trancend 1Gbyte DDR 2 , 800 Mhz). Τα ίδια. Μετά έβαλα και τις 2 RAM. Τα ίδια. Βασικά μετά που έβαλα και τις 2 εμφάνιζε ERROR (στην οθόνη μετά από κει που διάβαζε μνήμες, RAM , σκληρούς και DVD-ROM) :
εκεί που έκανες το συνηθισμένο φόρτωμα “Verifying POOL DMI…” μετά ξαφνικά από κάτω μου εμφανίζει :
DISK BOOT FAILURE,INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER.
άλλαζα μαλακίες τυχαία από τα BIOS (ξέρετε DISK BOOT priority και λοιπές μαλακίτσες) και είχε φτιάξει. Αλλά μετά δεν ξαναασχολήθηκα.
Σήμερα αποφάσισα να βγάλω όλα τα έξτρα από τη Motherboard και να τα ξαναβάλω για προπόνηση μωρέ. Ο επεξεργαστής είχε λίγο ξεθωριάσει/μαυρίσει , όπως και μερικοί πυκνωτες της mo/bo (όπως σας είχα πει). Κατα τα άλλα απ ’ όσο θυμάμαι ότι θύρα έβγαλα την ξαναέβαλα. Όμως μετά δεν μου διάβαζε DVD-ROM και σκληρό.
Τι σκατά έκανα λάθος? Αυτά τα 2 είναι τα μοναδικά που ΔΕΝ συνδέονται με την mo/bo. Ή κάνω λάθος?
Please help!
Α, η μάδερμπόρντ πρέπει να ναι πολύ για τον πούτσο μάρκα.
Eχω το εξης προβλημα:
Καποτε χρησιμοποιουσα το ΑVG ως αντιβιοτικο.
Το απεγκατεστησα αλλα στα ΑΡΧΕΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ παραμενει ο φακελος του ΑVG με ενα στοιχειο μεσα που δεν μπορω να το διαγραψω.
Το στοιχειο αυτο λεγεται [B]avgse.dll[/B] και οταν παταω διαγραφη μου εμφανιζει το μηνυμα: ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.
Τι μπορω να κανω για να το διαγραψω;
υπαρχει ενα προγραμμα που εχω σε αλλο υπολογιστη καπως anti logg λεγεται δεν θυμαμαι ακριβως ,και τα σβηνει ολα τα αρχεια που δεν σβηνονται με τη μια
ας απαντησει και καποιος αλλος καλυτερα
Το unlocker είναι το πρόγραμμα που θες.
Αν και μου κάνει εντύπωση το πρόβλημα σου, ίσως δεν έγινε σωστά το uninstall.
Σας ευχαριστω πολυ παιδια για τη βοηθεια σας!
Χρησιμοποιησα το unlocker και διεγραψα το αρχειο χωρις κανενα προβλημα.
θα ήθελα να προτείνετε κανά προγραμματάκι στυλ nero αλλα πιο ελαφρύ,πιο προσιτό,πιο ανανεωμένο