Εγω χρησιμοποιω το Ashampoo Burning Studio καιρο τωρα και δεν εχω κανενα προβλημα.
Μπορεις να γραψεις τα παντα,ειναι ευχρηστο και επισης δεν ειναι βαρυ.
thanks you guys
Καποιος που ασχολειται με Joomla,προτεινετε μου κανενα site με καλα templates εκτος απο gavick και yootheme,ψαχνω αλλα δεν βρισκω κανενα που να μ αρεσει.
Στην προνομιακή τιμή των 499? σου φτιάχνω ένα.
χαχ με επεισες.
πες κανα σαητ ρε.
Δεν ασχολούμαι με joomla (παίζει να είναι το πιο τρύπιο cms).
Ψάξε στο google.
μπορει και να μην ταιριαζει ακριβως εδω το ποστ…
για να φαινεται “wide” ενα βιντεο που ανεβαζω στο youtube εξαρταταια μονο απο την αναλυση ή υπαρχει καποια ρυθμιση?
Παιδιά! Έχει παρατηρήσει κανείς δυσλειτουργία στον browser του? Συνεχώς μου κολλάει και κάνει περίεργα πράγματα όπως κάποιο ταμπ να το μετατρέπει σε window, να κολλάει και να κόβεται η σύνδεση του ενώ ότι άλλο σχετίζεται με το δίκτυο,msn πχ, λειτουργεί κανονικά. Έψαξα για ιούς, malwaresm worms δεν ξέρω και εγώ τι αλλά δεν βρήκα κάτι. Και μου ανέφεραν και κανα δυό ακόμα ότι αυτές τις μέρες αντιμετωπίζουν κάτι παρόμοιο. Στην αρχή νόμιζα ότι έχει να κάνει με κάποια Applications tou facebook αλλά παρατηρώ ότι το πρόβλημα είναι γενικό. έχω κατεβάσει τα τελευταία flash, java κτλ αλλά τίποτα! Μετά από κανα 3λεπτο επανέρχεται στην κανονική λειτουργία! Χρησιμοποιώ κυρίως μοζιλα αλλά μου κάνει τα ίδια και με τον explorer! έχει κανείς καμιά ιδέα??
Aπό ότι είδα δεν κρασάρει…Hang λέγεται αυτό το πρόβλημα!
αν το antivirus μου (avast) βρει κάποιον ιό και αντί για ‘abort connection’ πατήσω χ και το κλείσω θα μπει ο ιός στον υπολογιστή μου?
ρε σεις πως κανω ενα link πχ απο utube να φαινεται σαν μια λεξη κ πατωντας επανω να ανοιγει το link?
αναλογα που θες να το κανεις αυτο υπαρχει διαφορετικος κωδικας
για το φορουμ
πατας το εικονιδιο με τη γη και το συνδετηρα , γραφεις το λινκ και μετα αυτοματα σου βγαζει εναν τετοιο κωδικα
[ URL=“http://λινκ”][B]http://λινκ[/B][/URL ]
αυτο που εχω μπολνταρισμενο στο μαρκαρει αυτοματα και εσυ μπορεις να το αλλαξεις
για html που το συναντας για παραδειγμα σε σχολιασμο σε blogs
γραφεις αυτο <A href=“http://www.link.gr”>οτι θελεις</A>
θενκιου!
οχι οτι με τρώει και πολύ, καθώς το αναίρεσα , αλλά γιατι τώρα που μπήκα στο msn μου έλεγε οτι εχω αποκλείσει τους diskovolo, floydized και έναν φίλο μου απο αγγλια??!!
sorry παλικάρια.,.δεν το έκανα εγώ.!!
το μσν σου προσπαθει να σε προστατεψει! :p:p
γενικα μου το εκανε και μενα καποτε.δοκιμασε να αλλαξεις τον κωδικο σου.
Update απλά για να δώσω τέλος στο δικό μου ερώτημα.
Τελικά πήρα μάδερμπορντ και είναι εντάξει τώρα το πισί.
Σήμερα έφαγα μια ωραία blue screen…
Το μόνο μήνυμα που ξεχώρισα ήταν BAD_POOL_CALLER…
Γνωρίζει κανένας τίποτα?
παταω να ανοιξει.παει να κανει resume απο κει που το χα αφησει αλλα καπου κολλησε και κανω ρισετ…ανοιγει το πισι.φτανει σε οθονη που γραφει “ο υπολογιστης σας ξερω γω απετυχε να κανει το resume τη προηγουμενη φορα,επιλεξτε τι θελετε να κανετε”.αλλα στη παρουσα φαση το πληκτρολογιο και το ποντικι δε δουλευουν…και δε μπορω να επιλεξω τιποτα και δεν εχει και countdown…και μενει εκει…καμια λυση?εστω καπως να ξεχασει το γαμημενο οτι ηθελα resume
Βγάλε το καλώδιο τροφοδοσίας βγάλε καλώδια keyboard mouse ξαναβαλτα αναμανα πάνω και προσπάθησε πάλι