Πάει το λάπτοπ μου…κάηκε κάρτα γραφικών και επεξεργαστής:(
Νούμπικη ερώτηση:Αν βάλω τον σκληρό στο παλιό μου λάπτοπ και το ανοίξω, θα είναι σαν να ανοίγω αυτόν που χάλασε?
Κοίτα προφανώς αν θες να κρατήσεις τα δεδομένα βγάλε τον σκληρό και βάλτον σε άλλο λαπτοπ. Θα μπορέσεις να τα μεταφέρεις κανονικά. Αν και να σου πω την αλήθεια βάλτον καλύτερα σε σταθερό αν έχεις γιατί είναι μανούρα να ανοίγεις λάπτοπ και μπορεί να γίνει και καμιά στραβή. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς κάηκε η κάρτα γραφικών σε λάπτοπ. Μήπως κάηκε όλη η μητρική;
Δεν ξέρω…το λάπτοπ είναι για πέταμα πάντως
Αυτό που εννοούσα είναι να βάλω στη θέση του σκληρού του παλιού μου λάπτοπ αυτόν του χαλασμένου
Αν ανοίξω το λάπτοπ, θα bootάρει σε windows7 και θα είναι σαν να δουλεύω στον χαλασμένο ή λέω βλακείες?
Win7 εχεις στο παλιο λαπτοπ το καμενο ή το νεο?
Σε αυτό που κάηκε είχα windows7, το οποίο ήταν και το “καινούριο”(ούτε 2 χρόνια)
Το παλιό μου που δουλεύει έχει vista
Δηλαδή ρωτάω αν γίνεται να βάλω τον σκληρό από το χαλασμένο στο λάπτοπ που δουλεύει και όταν τον ανοίξω να είναι σαν να ανοίγω αυτόν που χάλασε
Δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητός:p
Τωρα εγινες κατανοητος.
Κοιτα, αν τα win7 που εχεις ειναι original απο την μαμα εταιρια κατασκευης, τοτε αυτα ειναι hardburnt σε ολο το λαπτοπ, και θα δουλεψουν [B]νομιζω[/B] στο -χαλασμενο πλεον- λαπτοπ και μονο.
Επικοινωνησε με την αντιπροσωπεια για λεπτομεριες.
original είναι
Θα το δοκιμάσω αν είναι και θα δω…
Μεγαλο πρόβλημα. Δεν εχω ήχο . (w7 ultimate)
Πήγαινα διακοπές και έπρεπε να κλείσω βιαστικά τον υπολογιστή αλλα εκανε μόνο του update οποτε τον εκλεισα απο ρεύμα για να τελειώνω.
Πατάω αντιμετόπιση προβλημάτων και μου βγάζει οτι πρεπει να εγκαταστήσω ξανά το πρόγραμμα για τα ηχεία,(που δεν είχε κανένα πρόγραμμα , του υπολογιστή είναι αυτό) , ξεκινάει η εγκατάσταση και δεν μπορεί να ολοκληρωθεί.Απλα λέει απέτυχε.
Τα ηχεία είναι κανονικά συνδεδεμένα , όλα νορμαλ.
και αν βοηθάει :
Οταν εκανε το update δεν ειδες που εγραφε με κατι υπερτεραστια γραμματα “ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ”?
ναι.αλλα βιαζόμουν και δεν ήξερα αν θα κλείσει μετά ή όχι
Θα εκλεινε.
Εχω συνηθίσει με αρχαίο υπολογιστή που κάνει τα δικά του .
Πρέπει να βρω αυτό το update δηλαδή ?
Δοκιμασε να κανεις repair -οχι φορματ- με το cd των win7
Υπάρχει ένα πρόγραμμα που βρίσκει αυτόματα τους κατάλληλους drivers για τον υπολογιστή και το λειτουργικό που τρέχεις (για windows).
Σκανάρει και σου βρίσκει τους πιο καινούργιους drivers για όποια συσκευή χρειάζεται update ή έχει πρόβλημα. Τους κατεβάζει και στη συνέχεια τούς εγκαθιστάς.
Είναι πολύ βολικό και πρακτικό (ειδικά μετά από format). Το χρησιμοποιώ τακτικά.
Μπορείς επίσης να κάνεις backup όλους τους drivers που τρέχουν στο υπολογιστή σου.
[I]Driver Genius[/I] λέγεται.
[SPOILER]Βρες και κατέβασε κάποιο σπασμένο για να ξεκλειδωθεί…
[/SPOILER]
Επειδή δεν βρίσκω το cd των windows,και δν είναι και οριτζιναλ,αν κάνω μια επαναφορά πριν γίνει το πρόβλημα θα επιδιορθωθεί ?
edit: δεν έχει για εκείνο το σημείο. φακ
Θα δοκιμάσω το πρόγραμμα του brein
εδιτ , δεν δουλεύει
Εχει δουλεψει κανεις router με dd-wrt?
Θελω να δωσω 2 IP σε 1 interface και δε ξερω αν γινεται.
ειμαι κοντα στο εμφραγμα…
μολις ακουστηκε ενας “περιεργος” θορυβος απο τον εξ. σκληρο σαν τον θορυβο που κανει οταν σβηνει
μετα κολλησε ο explorer,εκανα ρεσταρτ και απο τοτε δεν μπορει να τον ανοιξει με τιποτα,δειχνει οτι φορτωνει τα περιεχομενα αλλα κολλαει…
υπαρχει καμια ελπιδα να σωσω τα αρχεια?
Ξηλωσε τον και βαλτον σαν εσωτερικο, ισως εχεις παραπανω πιθανοτητες να αναγνωριστει και να σωσεις οτι μπορεις.
μετα απο πολλες προσπαθειες χτες βραδυ καταφερε και τον ανοιξε κανονικα και τα μετεφερα ολα!! [-o< [-o<
το θεμα ειναι οτι τωρα δειχνει να δουλευει κανονικα…τι διαολο να φταει?
κατεβασα τωρα και ενα προγραμμα που δινει η western digital και τον τσεκαρει για προβληματα
Έχει πέσει στα χέρια μου ενα αρχαίο λάπτοπ και λέω να το σουλουπώσω.Έχει μέσα εξ-πι (σερβις πακ 2) αλλά κολλάει συχνά.Έχει να προτείνει κανείς καμία ελαφριά διανομή λίνουξ ώστε να μην σέρνεται?