σωστός, μέσω compatibility mode λειτουργεί μια χαρά προς το παρόν. Ευχαριστώ πολύ ωρέ!
κλασική άκυρη ερώτηση…πολλές φορές οταν γράφω, το γραμμα p (π) μετακομίζει, όπου θέλει.!!! τι παίζει??!
problems, problems problems.
mackintosh ή όποιος άλλος γνωρίζει
ποια 32 bit virtual machine προτείνετε (+ λινκ για download αμα είναι εύκολο) :please::anyone:;;;;
Virtualbox
http://www.virtualbox.org/wiki/Downloads
http://download.virtualbox.org/virtualbox/4.1.2/VirtualBox-4.1.2-73507-Win.exe
Έκανα την εγκατάσταση και έβαλα τα Windows XP. Στην συνέχεια εγκατέστησα τη Fortran στο Virtual Machine και τα προγράμματα τρέχουν.
Ευχαριστώ πολύ!!!
:rockon::rockon::trombone:
:dance::hippy:\:D/:respect:

Καλησπερα παδια.Θα ηθελα τα φωτα σας σε κατι.Εχω στο desktop τα Win7 Home Premium και το θεμα μου ειναι οτι στο δεξι κλικ σε καποια αρχεια δεν μου εμφανιζει τις επιλογες καποιων προγραμματων.Για παραδειγμα στο laptop με ΧΡ στα win rar αρχεια οταν κανω δεξι κλικ μου εμφανιζει αναμεσα στα αλλα και τις επιλογες του rar οπως compress κλπ, ή για παραδειγμα εχω ενα converter τραγουδιων και οταν κανω δεξι κλικ σε ενα αρχειο mp3 μου εμφανιζει στην λιστα την επιλογη Convert With.Στο desktop ομως τιποτα.Οχι οτι δεν κανω δουλεια αλλα πρεπει να ανοιγω καθε φορα τα προγραμματα απο τις συντομευσεις προκειμενου να επεξεργαστω το καθε αρχειο ξεχωριστα.Καμμια ιδεα??
Τι μαλακία μπορεί να έχω κάνει και δεν μου κραταέι πλέον το persona ο firefox;
Εχεις το default profile ή εχεις φτιαξει νεο δικο σου?
Δεν έπιασα τι εννοείς. Είχα βάλει εκεί ένα persona κάτι καιρούς πριν, βγήκε από μόνο του μια μέρα και όποιο βάζω από τότε δεν το κρατάει. Δε θυμάμαι να 'χω αλλάξει πάντως κάτι εγώ…
Το ίδιο ακριβώς παθαίνω με το φόντο στον υπολογιστή.
Σε φρεσκια εγκατασταση firefox, καλο ειναι να ανοιγουμε start -> run
γραφουμε firefox -profilemanager
ανοιγει ενα πλαισιο, φτιαχνουμε ενα νεο profile και χρησιμοποιουμε αυτο, για κατι τετοιους λογους που τρωει ακυρα σκαλωματα ο φφ.
ανοιγω πισι,ακουγεται το φορτωμα κανονικα(η τελος παντων δε το ακουω να κολλαει καπου)αλλα στην οθονη βγαζει ‘‘check signal cable’’.Δοκιμασα με αλλα καλωδια οθονης και αλλη οθονη,δεν ειναι εκει το προβλημα.Καρτα γραφικων?
Ο επόμενος ύποπτος είναι η κάρτα γραφικών.
Πριν την κηδευσεις, ανοιξε το κουτι, βγαλτην, ξεσκονησε και ξαναβαλτην.
Μια στο τοσο τυχαινει να θελει νταντεμα.
Αν οχι, μαλλον την χαιρετας.
μαγκες θελω και εγω μια βοηθεια γιατι εχουν σπασει τα νευρα μου…
εχω το ρουτερ συνδεδεμενο με εθερνετ στον κεντρικο μου υπολογιστη και μεσω wireless πιανει και ο αδερφος μου στο λαπτοπ
εδω και 2-3 μερες καθε φορα που παει να συνδεθει,πεταει κατευθειαν οτι δεν μπορει να μπει…
μπορει 1 στις 30 να μπει βεβαια αλλα η θα πεταξει σε 2 λεπτα εξω η θα σερνεται…
πραγματικα δεν ξερω τι σκατα να κανω,εκανα και firmware update στο ρουτερ χτες μηπως και γινει τιποτα αλλα τζιφος
εχει κανεις καμια ιδεα η καμια προταση?
υπαρχει περιπτωση να εχει παρει μεντα το ρουτερ?
το κεντρικο pc μου μεσω εθερνετ δεν εχει κανενα προβλημα
Δοκιμασε να κλεισεις το dhcp server απο το ρουτερ και να μπαινεις με στατικες ip
ωχ αυτο δεν εχω ιδεα πως να το κανω…
To DHCP server το κλεινεις απο το μενου του ρουτερ.
Στατικη ΙΡ στο πισι βαζεις στο συνδεσεις δυκτιου, και αντι για την αυτοματη επιλογη βαζεις
192.168.1.2
255.255.255.0
192.168.1.1
και στα DNS βαλε
8.8.8.8
8.8.4.4
δοκιμασε και πες αν εχεις το ιδιο προβλημα.