σκεψου οτι καποτε εδινες τοσα για μια 15αρα crt 
i’ve got a question for ye !
πως μπορώ να δώ ποσα [B]Watt[/B] είναι ένα τροφοδοτικό? πάνω του γράφει AC (dc :P) 240V . Πολλά είναι 240v και μπορεί να είναι 400watt - 650watt ξερω γώ. Πως θα δω ποσο ακριβώς είναι?
Βρες το ακριβες μοντελο του που αναγραφεται πανω στο κουτι και google it.
Μπορώ να περνάω τα εξώφυλλα στο Winamp ανα άλμπουμ και όχι ανα τραγούδι;
Και δε λέω να το βρίσκει μόνο του το Winamp, γιατί μετά δεν το εμφανίζει στο Ipod.
Όντως όταν τα περνάς με winamp στο ipod δεν εμφανίζεται τίποτα. Εγώ τα περνάω με Tag Scanner και εμφανίζονται παντού.
δεν είναι πρόβλημα με τον υπολογιστή αλλά δεν ήξερα που άλλου να ποστάρω και το βάζω εδώ.
Τι στην ευχή είναι τα αρχεία 7z όπως έχω καταλάβει είναι κάτι σαν τα zip αλλά πως διάολο τα ανοίγεις; Δεν μπόρεσα ούτε καν με το google Να βρω κάτι. Δηλαδή βρήκα αλλά προφανώς δεν ήταν αυτό. Καμία βοήθεια;
δοκίμασε να κάνεις άνοιγμα με winrar
Γι’ αυτή τη δουλειά εγώ έχω το dBpoweramp music converter.
Έχει επιλογή και ανά κομμάτι, και για όλα μαζί.
αν πάρω Pc απο εξωτερικό θα μπορέσω να γυρίσω όλα τα windows σε ελληνικά? όλα μεσα μενού οδηγίες κλπ όχι τη γλώσσα γραφής
Δεν ανοίγουν. Βασικά δεν τα αναγνωρίζει καν πολύ παράξενο πράγμα. Τέσπα αυτό που είχα το έσβησα έτσι και αλλιώς αρα…
Ναι μπορείς . Κατεβάζεις την Greek language pack μέσω του windows update την εγκαθιστάς και όλα κομπλέ .
και αν είναι fake τα windows? που δεν νομίζω αλλα … just in case
Οταν γράφεις fake εννοείς σπασμένα; Κάνουν κανονικότατα updates μέσω της αγαπημένης μας microsoft .
λολ,ναι αντιγραμένα ξερω γω.Παλιότερα είχα ανοίξει Updateς αλλα το χαλασε επειδή βρήκε οτι ήταν φέικ και επρεπε να τα ξαναβάλω απο την αρχή. Απο τοτε δεν έχω ανοίξει Updates
Για τι Windows μιλάς καταρχήν;
Xp,πιθανόν και 7,αλλα μάλλον xp
Έχει αντιμετωπισει κανείς προβλήματα σε pc με επεξεργαστή στα 64 bit με προγράμματα που τρέχουν σε 32 bit?? Αν ναι, πώς τα έλυσες;;; Εγώ για παράδειγμα προσπαθώ να εγκαταστήσω την Fortran στο καινούργιο μου λαπτοπ (64 bit) και μου το παίζει δύσκολο (λέει οτι η εφαρμογή είναι για 32 bit κλπ). Τώρα κάνω κάποια κόλπα που λένε στο νετ σε ένα φόρουμ για φορτραν και η εγκατάσταση φαινεται να προχωρά. Τεσπα, η ερώτηση μου είναι πιο γενική και όχι απαραίτητα για τη φορτραν. Τί μπορείς να κάνεις για να τρέξεις τέτοιου είδους εφαρμογές (που τρέχουν δλδ στα 32 bit) σε pc των 64 bit? Γιατί δεν είναι μόνο η Fortran είναι και ένα σωρό άλλα προγράμματα και κώδικες που έχω γράψει στο παρελθόν σε άλλες γλώσες κλπ και θέλω να τους χρησιμοποιώ στο νέο pc.
Απο το site της MS
Can I run 32-bit programs on a 64-bit computer?
Most programs designed for the 32-bit version of Windows will work on the 64-bit version of Windows. Notable exceptions are many antivirus programs.
Device drivers designed for 32-bit versions of Windows won’t work on computers running a 64-bit version of Windows. If you’re trying to install a printer or other device that only has 32-bit drivers available, it won’t work correctly on a 64-bit version of Windows. If you are unsure whether there is a 64-bit driver available for your device, go online to the Windows Vista
Γενικα οταν μια εφαρμογη ειτε ειναι κακογραμμενη, ειτε αρκετα παλια, μπορει να τρεχει κουτσουρεμενη (ή να μην τρεχει καθολου) σε 64 bit.
Προσπαθησε ή να τα τρεξεις σε ‘προς τα πισω’ compitability mode ή μπακαλιστικα σαν τελευταια λυση μεσω ενος 32bit virtual machine.