κατι παιζει ουτε στο bunalti δεν μπορω να μπω σημερα… :?
ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΏ!!!
edit το bunalti ηταν false alarm το btjunkie παπαρια…
κατι παιζει ουτε στο bunalti δεν μπορω να μπω σημερα… :?
ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΏ!!!
edit το bunalti ηταν false alarm το btjunkie παπαρια…
To bunalti το απόγευμα που μπήκα είχε κάτι περίεργα μηνύματα, σαν χακαρισμένο.
Τώρα δεν μπαίνει καθόλου.
σκεφτομαι να παρω καρτα γραφικων για gaming κυριως…εχει καει αυτη που χα και ειμαι με την μπακαπ της μητρικης οποτε μιας που χρειαζομαι λεω να παρω κατι καλο…τι προτεινετε?
εχω αυτο [U]Intel® Core™2 Quad CPU Q6600 2.40GHz[/U] και 2 GB RAM.
Με την cpu & ram που εχεις πιστευω μια καρτα στα 100 ευρω σε καλυπτει.
Υπολογιστης γνωστου μου βγαζει ποπ απ παραθυρακι που γραφει afxsocketinit failed ενω προσπαθει να ανοιξει το media player classic…εψαξα λιγακι να δω τι παιζει αλλα δεν καταλαβα και πολλα.καμια βοηθεια?η τουλαχιστον να μου πει κανεις αν ξερει τι φθαιει?
Συμβαινει οταν προσπαθει να ανοιξει γενικα το προγραμμα ή εναν συγκεκριμενο τυπου αρχειο?
το προγραμμα προσπαθουσε να ανοιξει
Δε ξερω, δοκιμασε να κανει ενα clean install ?
Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια το πήγε σε κάποιον κομπιουτεράκια και τελικά είχε πολλά περισσότερα προβλήματα από το afxsocketinit.
τι να κοιταω περα απτη μνημη ???
Διαβασε κανα review απο κανα blog ρε 
λεπόν.κατεληξα σε καποιες καρτες.αλλα επειδη τιθεται το θεμα συμβατοτητας,μπορει καποιος να μου πει τι καρτα γραφικων μπορει να στηριξει η μητρικη μου? αυτην εχω
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.526780
εντιτ: το βρηκα
Από την μητρική δεν θα έχεις θέμα με την συμβατότητα, πλέον όλες οι κάρτες που κυκλοφορούν είναι pci express.
Στη συνέχεια τίθεται το θέμα του τροφοδοτικού σου, 1ον άμα είναι αρκετά ισχυρό και σταθερό και 2ον να έχει τα κατάλληλα καλώδια για την τροφοδοσία της κάρτας σε περίπτωση που χρειάζεται απευθείας τροφοδοσία από το τροφοδοτικό.
Όπως είπε ο mac δεν αξίζει να δώσεις πάνω από 100? με τη σύνθεση του υπολογιστή σου.
κατεληξα σε αυτη http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/TwinTech-GT-440-PCI-Express-GDDR5-1GB-TT-GT440-1GD5E-HDMI.htm
και σημερα μου προτεινανε και τη παρακατω
αξιζει να ανοιχτω για τη 2η?
http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/TwinTech-GTS-450-PCI-Express-GDDR3-2GB-TT-GTS450-2GD3E-HDMI.htm
btw κατεβασα ενα cpu monitor και εκανα ενα τεστ.ειναι 50-60 η θερμοκρασια.
θα ταν καλο να αλλαξω και τροφοδοτικο?η να παρω μια ψυκτρα?
Έψαξα αλλα δεν βρηκα τιποτα λογικα επειδη δεν το ψαχνω σωστα αλλα δεν ξερω πως να το εξηγησω.λοιπον,κατι πατηθηκε στο λαπτοπ μου και η οθονη αντι να ειναι οριζοντια κανονικα ειναι καθετη.δηλαδη τα βλεπω ολα στα μακρουλα και πρεπει να γυρισω η την οθονη η το κεφαλι μου ωστε να δω κανονικα!Βοηθειααα!!
Αν εχεις Windows 7, πατα στην επιφανεια εργασιας δεξι κλικ, μετα αναλυση οθονης και μετα σου εχει καπου “προσανατολισμος” (φατσα φορα μπροστα σου ειναι). Ε και εκει το ρυθμιζεις αναλογα. Εκτος αν καταλαβα λαθος τι εχει γινει.
Έχω αρκετά μεγάλα θέματα lagging στο gaming μου. Δεν ξέρω αν είναι λόγω του ότι έχει παλιώσει το σύστημά μου(7-8 χρόνια υπολογίστε, με μόνη αναβάθμιση καινούρια κάρτα γραφικών φέτος) ή απλής ανεπάρκειας όσων έχω. Τεσπα, έβαλα προχτές το Gothic 3 και έχω ΠΟΛΥ έντονο lagging, αν και έχω τρέξει πιο απαιτητικά παιχνίδια. Οπότε, υποθέτοντας με το φτωχό μου μυαλό ότι το πρόβλημα είναι του επεξεργαστή, σκέφτομαι μήπως χρειάζομαι καινούριο(έχω [U]αυτόν[/U] αν το βρήκα σωστά). Έχετε να προτείνετε κάποια λύση;
Ευχαριστω πολυ!
Υπηρχαν πριν 7-8 χρονια dual core επεξεργαστες ? :-k
Δεν θυμαμαι.CPU,RAM και καρτα γραφικων χρειαζεσαι για να παιζεις.
Δες τις απαιτησεις του παιχνιδιου και δες τι δεν εχεις απο τα αυτα.
πηρα καρτα γραφικων και πριν την εγκαταστησω λεει να απενεργοποιησω την καρτα γραφικων που χρησιμοποιω η οποια ειναι ενσωματωμενη στην μητρικη…πως το κανω αυτο?βρισκεται στην north bridge λεει απτη motherboard.μπηκα απο bios Ομως εχει 2 επιλογες για το chipset.μια απαντηση γρηγορη παρακαλω.