Απο το BIOS.
αυτο λεω.μπαινω bios Και μου εχει 2 επιλογες για το chipset.ποια απτις δυο κανω disabled?
2004/2005 πρέπει να το πήρα το PC, οπότε ναι.
Τα έχω τσεκάρει ρε, δεν θα ερχόμουν να ποστάρω στην πλάκα. Από κάρτα γραφικών είμαι υπερκαλυμμένος, RAM έχω 1GB(για το game που είπα τόσο έχει recommended).Από CPU το παιχνίδι έχει απαίτηση 3GB ταχύτητα(που μου φαίνεται ΤΡΑΓΙΚΑ μεγάλη για παιχνίδι του 2006) αλλά παραδόξως μου το βγάζει pass και μου γράφει κι αυτό εδώ:“You Have: 2.1 GHz Performance Rated at: 3.68 GHz”, δεν ξέρω και πως ακριβώς καθορίζεται αυτή η αξία οπότε I’m a bit confused.
Το τσεκ το έκανα [U]εδώ[/U].
Και εγω τοτε το πηρα το pc αλλα εχω μονοπυρηνο 64μπιτο.
Τεσπα.Επειδη δεν αρκει οτι εχεις απλως κατεβασε την αναλυση και
οτι αλλο σε παιρνει στο παιχνιδι.Tα RPG’s ειναι απο τα πιο βαρια
παιχνιδια στο να παιξουνε παντως.
Ε ποιες ειναι οι 2 επιλογες βλακα ? 
τωρα εχω αλλο θεμα…επειδη πρωτα περασα το καινουριο τροφοδοτικο…μολις παω να το ανοιξω με βγαζει boot failed.Και μου λεει να βαλω cd…μου παν οτι λογικα χαθηκαν οι ρυθμισεις απτα bios αλλα δεν εχω ιδεα αυτη τη στιγμη τι να κανω.
μάλλον δεν το πέρασες σωστά. Ξανατσέκαρε την συνδεσμολογία. Δεν χάνονται οι ρυθμίσεις ρε από το Bios αν βγει το τροφοδοτικό.
εβαλα την καινουρια καρτα γραφικων,παιρνει ρευμα κανονικα,ανοιγω το πισι αλλα η οθονη μενει χωρις σημα…διαβαζω οτι παιζει να φταιει οτι εχει καποια drivers nvidia απο προηγουμενη καρτα που ειχα (πριν γυρισω στην ενσωματωμενη) και πρεπει να διαγραφτουν για να αφησει ΑΤΙ καρτα να εγκατασταθει.τωρα που εχω απενεργοποιησει τα drivers της ενσωματωμενης πως μπορω να μπω στο desktop?
Mία ερώτηση για Windows Live Messenger, τις τελευταίες βδομάδες γαμιέται και δε μπαίνει, λεει συνέχεια Error 8100030d, ξέρετε πώς το φτιάχνω ? Έψαξα στα forums τους μα και αλλού, δοκιμάζωντας όλες τις πιθανές λύσεις που βρήκα, και δεν άλλαξε τίποτα! Το έσβησα και το ξανακατέβασα, τίποτα. Άν ξεκινήσω νέο account στο hotmail λέτε να φτιάξει τελικά ?
Δοκίμασες να το ανοίξεις από άλλο υπολογιστή?
Αν ανοίγει,τότε φταίει κάτι στον υπολογιστή σου.
Αν δεν ανοίγει,πιθανότατα φταίει κατά κάποιο τρόπο το ακκάουντ σου…δοκίμασε να αλλάξεις κωδικό
Ανοιξα σημερα το πρωι το pc και βλεπω (κυριως στο μαυρο χρωμα) οτι ολα φαινονται σαν να εχει πεσει ενα “πεπλο” πρασινο απο πανω.
Λετε να τα εφτυσε η οθονη?Πανω στην καρτα γραφικων εχω συνδεδεμενη και μια τηλεοραση,στην οποια δεν βλεπω κατι περιεργο στα χρωματα.
Η αληθεια ειναι οτι εχει καμποσο καιρο που κανει κατι μαλακιες η οθονη.
Ειμαι σχεδον σιγουρος αλλα πειτε και καμια γνωμη.
Δεν υπάρχει άλλος υπολογίστης σπίτι.
Έφτιαξα καινούργιο ακκάουντ τελικά αλλά πάλι δεν έμπαινε. Το πρόβλημα είναι στο πρόγραμμα κι όχι στο ακκάουντ. Κάτι πρέπει να παίζει με την ώρα μάλλον. Δε ξέρω τι σκατά του φταίει και πως να το φτιάξω…
Μηπως να ρυθμισεις την ωρα τοτε μιας και το λες και μονος σου οτι μαλλον κατι
παιζει με αυτην ?
Χσίρω πολύ, ρυθμισμένη την έχω. Στο messenger όμως δε δείχνει πουθενά την ώρα να δώ μήπως χάλασε και γι’αυτό δεν ανοίγει. Δοκίμασα και τις επιλογές στο Internet Time εκεί που λεει automatically synchronize with an internet time server μα πάλι δεν έγινε τίποτα.
Ε δεν ειναι εκει το θεμα.Το messenger εχει θεμα μονο οταν η ωρα του υπολογιστη
δεν ειναι σωστη και η ημερομηνια.Το ιδιο το προγραμμα δεν εχει δικια του ωρα.
Ευχαριστώ για τη προσπάθεια να βοηθήσεις, αλλά δεν έφτιαξε τίποτα όσο κι άν πειράξα και την ώρα.
Το ειχα παθει και εγω παλιοτερα αλλα εφτιαξε μονο μετα απο format αν θυμαμαι καλα.
Format δε παίζει σύντομα γιατί όλα τα υπόλοιπα προγράμματα είναι μία χαρά, οπότε δε με βλέπω να ξαναμπαίνω εκεί.
εχει καποιο καιρο τωρα που το λαπτοπ μου υπερθερμαινεται πολυ ευκολα. τι παιζει να φταει? τι μπορω να κανω?
Άμα μπορείς, άνοιξε το και καθάρισε τα ανεμιστηράκια.