ξεβιδωνω ο,τι βιδα βλεπω, το ανοιγω και το περναω μια με το πιστολακι?
Χμμ, δεν είναι τόσο απλό της λογικής ξεβιδώνω οτι βίδα βλέπω. Γιατί μπορεί να ξεβιδώσεις κάτι που δεν χρειάζεται και ίσως έχεις πρόβλημα μετά. Άμα δεν είσαι σίγουρος για το τι κάνεις δώστο σε κάποιο φίλο/γνωστό που έχει εμπειρία πάνω στο θέμα.
Και όχι με το πιστολάκι βέβαια.
οκ. παντως αυτο με το πιστολακι μου το ειχε πει αυτος που ειχα αγορασει τον προηγουμενο σταθερο που ειχα για να τον καθαριζω.
θα τον δωσω σε γνωστο. θενξ για τη βοηθεια. 
Δεν είναι σίγουρο οτι θα χαλάσει άμα χρησιμοποιήσεις πιστολάκι απλά καλό είναι να το αποφεύγουμε και να καθαρίζουμε τα fans με προσοχή.
Εξαρτάται από το λαπτοπ.
Συνήθως χρειάζεται να αφαιρεθεί ολόκληρη η μητρική για να μπορέσεις να έχεις πρόσβαση στον ανεμιστήρα. Πράγμα που σημαίνει αφαίρεση 30+ βιδών που αν μπερδέψεις μετά θα έχεις πρόβλημα.
Καταρχάς όμως, κοίτα στο πίσω μέρος του λαπτοπ. Αν το ανεμιστηράκι γυρνάει ή είναι μπλοκαρισμένο.
Εφόσον γυρνάει δεν έχει και πολύ νόημα να το ανοίξεις. Πέρνα το ένα πέρασμα με το πιστολάκι χωρίς να ανοίξεις το κάλυμμα.
Το ιδανικό είναι βέβαια να το ανοίξεις, να το καθαρίσεις, να αλλάξεις την θερμοαγώγιμη πάστα στον επεξεργαστή και να ρίξεις και λίγο λαδάκι στον ανεμιστήρα. Αυτό βέβαια αν έχεις γνώσεις και όρεξη.
Εδώ και λίγο καιρό έχω παρατηρήσει κάτι περίεργο.
Σύμπτωμα:
Ανοίγω μερικά tabs στον browser με βίντεα στο youtube και όταν τα κλείσω, η RAM που είχε δεσμευτεί γι’αυτά δεν απελευθερώνεται. Κατά συνέπεια, αν ανοίξω αρκετά tabs με flash videos, συσσωρεύεται μνήμη και όταν φτάσει ένα όριο crash-άρει ο browser και πούλους (a.k.a. κλείνει)…
Βέβαια αν κλείσω τον browser πριν φτάσω σε αυτο το σημείο, η RAM απελευθερώνεται μόνη της κανονικά.
Το έχω δοκιμάσει με διαφορετικούς browsers οπότε δεν είναι αυτό το θέμα.
Βασικά συμβαίνει το ίδιο και όταν παίζω offline videos από τον σκληρό μου σε κάποιον video player οπότε…
Δεν έχω παρατηρήσει τί γίνεται με άλλες εφαρμογές αλλά βγάζω ένα πρόχειρο συμπέρασμα:
Τρέχω κάποιο πρόγραμμα που τρώει αρκετή RAM και όταν το κλείνω, η RAM που δεσμεύτηκε, δεν απελευθερώνεται.
Καμιά ιδέα ? :dunno:
Κάτι τέτοια σκηνικά μου τα έκανε ο firefox στην 6 έκδοση.
Βεβαιώσου ότι όσους browsers έχεις είναι up-to-date, κάνε full update τα γουίντοζ, και στη χειρότερη κάνε ένα re-install τον flash player από την adobe.
Πόση ραμ έχει το pc? Και όταν δεν κάνεις τίποτα, δηλαδή τον ανοίγεις και κάθεται 5’, πόση είναι η RAM που μένει διαθέσιμη?
Ναι κι εγώ με firefox το πρωτοπαρατήρησα αλλά το δοκίμασα και με άλλους browsers και τα ίδια.
Γενικά όλα τα προγράμματα, windows κλπ τα ενημερώνω τακτικά οπότε δε νομίζω να είναι εκεί το θέμα.
2GB RAM έχω. Συνήθως έχει δεσμευμένη γύρω στο 35-40% σε idle (που ok δεν είναι πρόβλημα, αλλά παλιότερα ήταν και 20% και μου φαίνεται περίεργο).
Δεν ξέρω άμα το ποστάρω στο σωστό θρεαντ !
Το πρόβλημα μου είναι το εξής :
Στο blog που έχω στο blogspot έχω κάνει 5 - 6 κατηγορίες (σελίδες τις ονομάζει )
. Όταν όμως κάνω ένα νέο ποστ μου το εμφανίζει μόνο στην αρχική σελίδα και δεν μπορώ να το μεταφέρω στην κατηγορία (σελίδα) που θέλω …
Μπορεί κάποιος να βοηθήσει ? :!:
Uninstall/reinstall flash player μπας και, αν και μου φαίνεται πολύ εύκολο για να το λύσει
στο blogspot το κανεις μεσω labels αυτο και διαλεγεις σε ποια label το θες κατω κατω εκει που λεει ετικετες οταν γραφεις το ποστ
Ναι το κάνω αλλά δεν γίνεται … Έχω φτιάξει 5 κατηγορίες και όταν βάζω ετικέτες στο κάθε άρθρο δεν γίνεται τίποτα … :-s
βασικα τι εννοεις εχεις φτιαξει 5 κατηγοριες? :?
εννοω πως στο blogger απλα βαζεις τις ετικετες και απο την σχεδιαση διαλεγεις που θελεις να εμφανιζεται. καλυτερα να πας σε wordpress παντως 
Για πείτε φωστήρες μου, πως θα φτιάξω μεσσεντζερ now playin στην καινούρια έκδοση του foobar2000 (1.1.10);
Βρήκα κάπου στα νετς ένα dll που έπρεπε λέει να κάνω κοπυ πεηστ στο φάκελο κομπονεντς του φουμπαρ αλλά τζίφος.
Καμιά ιδέα;
Τένκιου, λειτουργεί μια χαρά.
Ε ρε φίλος, αν δε βλέπουν οι άλλοι τι ακούς, ποιό το νόημα να το ακούς; :dunno:
Αυτό ξαναπέστο.
Ερώτηση προς windows γνώστες:
Έστω ότι έχω φάκελο “μουσική” με υποφακέλους ιδιώματα και υπο-υπο φακέλους μπάντες.
Θέλω να αποτυπώσω κάπως τη δομή σε κάποιου είδους document ώστε να είναι printable.
Πχ.
Μουσική
…|______Μέταλ
…|…|___Μέηντεν
…|…|___Μετάλικα
…|
…|______Ελέκτρο
…|…|___ΧΨΖΨΧΖΨ
…|…|___…
…
Υπάρχει τρόπος?