Pc problems\αποριες

Ευχαριστώ both (πλας brein.d3d :wink: ).

Έχω πρόβλημα με το πληκτρολόγιο του laptop. Μου είχε χαλάσει και είτε εγραφε ότι να 'ναι είτε δεν έγραφε καθόλου. Μετά από αρκετές μέρες έφτιαξε μόνο του για μία μέρα, μετά ξαναχάλασε και σήμερα επανήλθε πάλι μόνο του. Ξέρει κανείς τι παίζει; Πάει για αλλαγή; Πόσο θα κοστίσει περίπου;

Δεν μου άρεσε το world press … Τελικά με τις ετικέτες είμαι οκ … Αυτό που έλεγα εγώ είναι αυτό εδώ http://tsekouratoi.blogspot.com/ με τις κατηγίες πάνω πάνω . Αυτό δεν μπορώ να φτιάξω . Βάζω κανονικά μια ανάρτηση αλλά ανεβαίνει μόνο στην αρχική σελίδα και όχι και σε αυτήν που θέλω … HELP ANYONE? :-s

Επίσης θέλω να μην εμφανίζεται όλη η αναάρτηση αλλά να πρέπει κάνεις κλικ για την δεις όλη …

1ον εδώ και δύο περίπου μήνες όταν γράφω στη γραμμή αναζήτησης του [B]google [/B]οι λέξεις δε συμπληρώνονται αυτόματα με τις δημοφιλέστερες προς αναζητηση λέξεις όπως παλιότερα. Επίσης στην αναζήτηση [B]εικόνων [/B]ποτέ δε μου βγάζει πάνω από 20 αποτελέσματα ενώ παλιότερα έβγαζε σελίδες επί σελίδων.

2ον Τοποθέτησα σε Lexmark X 1130 ανακατασκευασμένο μελανοδοχείο από Amazon. Έχω αφαιρέσει την ταινία προστασίας, ο Η/Υ το αναγνωρίζει, μου λέει ότι το δοχείο είναι γεμάτο αλλά αποτέλεσμα λευκές σελίδες. Άπειρα restarts εκτυπωτή, αποτέλεσμα το ίδιο…

Για να μην εμφανιζεται ολη η αναρτηση, πρεπει οταν γραφεις ενα ποστ να βαζεις σε ενα σημειο μεταπηδηση (εχει ενα εικονιδιο με ενα κομμενο χαρτι διπλα στο εικονιδιο για τα βιντεο) Για να αλλαξεις το “Διαβαστε περισσοτερα” που θα λεει, πανε σχεδιαση και πατα επεξεργασια σtις αναρτησεις ιστολογιου.

Αυτό με τις κατηγοριες που λες, δεν στο προσφερει το blogger απο μονο του. Ψαξ’το στο google και καποιοι θα γραφουν αναλυτικα πως να το επεξεργαστεις στο html

κανε μια αναζητηση και δες κατω κατω αν λεει πουθενα αλλαγη σε κανονικη εκδοση

Ευχαριστώ για το πρώτο :smiley:

To άλλο το googlara και προσπαθώ να το φτιάξω ! Ελπίζω να πετύχει 8)

Κανονική προβολή λέει και είναι ρυθμισμένο σε αυτήν την προβολή ήδη.

Βάζω για φόντο μια φωτογραφία είτε κατευθείαν από τα ιντερνετς είτε κατεβασμένη, και μετά από λίγο το φόντο γίνεται μαύρο πάλι.

Και βασικά αυτό γίνεται από τότε που έβαλα τα 7, που σημαίνει χρόνο+, αλλά ξεχνούσα να ποστάρω

Αυθεντικά τα 7;

…nope.

Σε άλλο πισι που έχω δει και δεν ήταν αυθεντικά τα 7 αν το καταλάβει η Microsoft γίνεται αυτό.

λοιπον εχω μια μεγαλειωδη απορια που βασανιζει το μυαλο μου.

σκεφτομαι να κανω φορματ για να ξεβρωμισει ο σκληρος μου και δεν ξερω με τι λογισμικο να συνεχισω.

μου αρεσαν τα Xp και τα εχω συνηθησει.Επισης δε βγαζουν και πολλα προβληματα.

Απο την αλλη ομως Φημες λενε οτι και τα Win7 ειναι και γαμω τα λογισμικα.

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?

Φήμες λένε οτι εξαρτάται από τον υπολογιστή που έχεις.
Μια φήμη που άκουσα πρόσφατα είναι οτι άμα πας να βάλεις τα 7αρια σε υπολογιστή 10ετίας δεν θα ξεκινήσει καν, ενώ πρέπει να είσαι μαζόχας για να βάλεις xp τα οποία κυκλοφόρησαν πριν 10+ χρόνια σε καινούριο υπολογιστή.

το pc μου ειναι περιπου 4.5 χρονων…απλα δε θελω να αλλαζω μονο και μονο για καλυτερο design…που μπορει να μου τρωει και ram…

αμα ηθελα αυτο θα εμπαινα με τα linux που τα εχω παραλληλα…

Εφόσον κάνεις την δουλειά που θες χωρίς πρόβλημα δεν πιστεύω οτι αξίζει να κάνεις την αλλαγή.
Απλά τα 7άρια είναι καλύτερα στο θέμα της διαχείρισης μνήμης/επεξεργαστή.

Μετά από 2ώρες ανοιχτός μου βγάζει μήνυμα “virtual memory too low”. Χώρος στο δίσκο υπάρχει αρκετός. Τι να κάνω; Αναβάθμιση μνήμης; φορμάρισμα; καθάρισμα; Λειτουργικο Windows Xp

Άμα μπορείς να βάλεις λίγη ram παραπάνω θα είναι καλό για τον υπολογιστή σου αλλά για να μη βγαίνει αυτό το μήνυμα:

Open System in Control Panel.
2.
On the Advanced tab, under Performance, click Settings.
3.
On the Advanced tab, under Virtual memory, click Change.
4.
Under Drive [Volume Label], click the drive that contains the paging file you want to change.
5.
Under Paging file size for selected drive, click Custom size, and type a new paging file size in megabytes in the Initial size (MB) or Maximum size (MB) box, and then click Set.

Για initial size βάλε 2048 και maximum 4096.

CHEERS!

512 είναι η RAM μου. Μήπως καλύτερα να βάλω “no paging”;

Οχι γιατι μερικα προγραμματα θα εχουν προβλημα. Για παταδειγμα το Photoshop δεν ανοιγει καν αν δεν εχεις paging file ακομα και αν εχεις 8gb ram. Τα 512 πλεον θεωρουνται πολυ λιγα ακομα και για browsing.

Για την ακρίβεια το κινητο μου εχει τόση ram :stuck_out_tongue:

Έχει κανείς ιδέα να μου πει γιατί έτσι ξαφνικά δύο μέρες τώρα η σύνδεση μου πέφτει συνεχώς?? Κάθε 2-3 λεπτά. Ίσως λίγο παραπάνω. Και μετά ξανασυνδέεται μόνο του. Αναβοσβήνει συνεχώς το @ σύμβολο στο ρούτερ. Το Ip είναι? Πήρα τον οτε και μου είπαν θα το κοιτάξουν ψηφιακά μέσα στο επόμενο 2ήμερο.