Δεκάδες μπορεί να είναι οι λόγοι.
Αυτό που έπρεπε να κάνεις εσύ το έκανες και το μόνο που μένει είναι να περιμένεις να το φτιάξουν.
rip noob εισαι ο owner του topic ή με φαινεται?
Παίρνω ποσοστά από τις διαφημίσεις του site για να απαντάω.
Εγω το κανω εθελοντικα!
^ Κλασσικος linuxας.
I lol’d
Ξέρει κανένας αν υπάρχει κανένα ημερολόγιο σε φάση να βάζω events, things to do κλπ κλπ και να μου τα βγάζει κάπου στην επιφάνεια εργασίας;;

ναι στο κινητο.
Στα Windows 7 υπαρχει,στα παλιοτερα δεν ξερω τι παιζει.
Αμα εχεις 7,πατα δεξι κλικ στην επιφανεια εργασιας,μετα gadgets,και επελεξε το calendar.
Yπάρχει κάποιος τρόπος να μην αντικαθιστά το “ö” με το “φ” το Windows Media Player σε ονόματα τύπου Motörhead , Blue Öyster Cult … Κάνω κάποια μλκια εγώ ?
ω ρε φιλεεε…το ίδιο σκεφτόμουν και εγω χθες!
απαντήστε!
Δοκιμασε να βαλεις το τραγουδι σε αλλον player (winamp,foobar) για να δεις αμα το βγάζει σωστα εκει.
Το σύστημά μου έχει Windows Xp Professional version 2002 service pack 3, δίσκο 75 Gb με partition (το λειτουργικό είναι στο κομμάτι με τα 24 Gb), επεξεργαστή Athlon AMD 1,14 Ghz και μνήμη 512 ΜΒ RAM. Μια αναβάθμιση μνήμης θα μου προσφέρει κάτι σε ταχύτητα ή αδίκως ελπίζω; Αν ναι τι μνήμη μου προτείνετε;
Παίζει και το format βέβαια αλλά που να σβήνεις και να ξαναπερνάς προγράμματα, έχω και μπόλικα από δαύτα.
Σιγουρα θα δεις διαφορα. Πρεπει να δεις τι μνημη υποστηριζει το mainboard σου πρωτα για να αγοτασεις την αναλογη.
Σαν light αναβαθμιση θα προτεινα και αγορα σκληρου δισκου αλλα δεν θες να κανεις format.
Στο πατρικό μου υπάρχει μια Sony Bravia με θύρα USB. Eυκολία μεγάλη, δε λέω. Τι γίνεται όμως αν θες να δεις μια ξένη ταινία με υπότιτλους, τους έχεις κατεβάσει, τους έχεις βάλει σε φάκελο και έχουν και τα τρία, φάκελος/ταινία/υπότιτλοι το ίδιο όνομα αλλά υπότιτλους δε βλέπεις;
Πιθανότατα δεν κατεβάζω το σωστό τύπο αρχείου υποτίτλων, για αυτό ρίξτε καμιά ιδέα.
Στα φλας games δεν ανταποκρινεται καθόλου το πληκτρολόγιο εκτος απο μερικά πληκτρα οπως ctrl και P . Βελακια και WASD δεν δουλεύουν .
Κάποια λύση ?
ρεσετ και τέτοια πέχτηκαν αφου ηδη είναι απο χθές το πρόβλημα
μια βοήθεια θα την εκτιμούσα 
το λοιπόν.
εχω διάφορα DVD video και θέλω να φτιάξω ενα DVD με διάφορες στιγμές απο αυτά χωρίς να αλλάξω τον τύπο του αρχείου.
το windows media maker απο οτι βλέπω δεν δέχεται να επεξεργαστείς αρχεία VOB χωρίς να τα μετατρέψεις.δεν θέλω να το κάνω γιατί χρειάζομαι την ανάλυση και τον τύπο.
υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που μπορώ να κόψω συγκεκριμένα σημεία(διάρκειας 5-15 δευτερολέπτων) από κάμποσα dvd και να τα κάνω μια συνεχόμενη ταινία dvd.??
αν γινεται να είναι και κάπως (σχετικά)εύκολο πρόγραμμα και οχι κάτι που θέλει 5 χρόνια σπουδές, γνώσεις μαγειρικής, ευθυγράμμιση των πλανητών, και μια υπογεγραμμένη φανέλα του κροιφ
*ελπιζω να εχω γίνει κάπως κατανοητός.δεν είμαι και τόσο του αθλήματος :-s
Boilsoft Video Splitter
απλο και γρηγορο, διαλεγεις το vob που θες, επιλεγεις αρχη και τελος και μετα Direct Stream Cut
μήπως μετά χρειάζεται και το Boilsoft Video Joiner να τα ενώσεις αυτά τα πολλά κομμάτια σε ενα?
ναι αν θες να τα ενωσεις μετα μπορεις να το χρησιμοποιησεις
απλα να ξερεις οτι προφανως το αποτελεσμα που θα εχεις στο τελος θα ειναι λογικα ενα vob αρχειο,δεν θα ειναι δηλαδη ακριβως η δομη ενος dvd (ενας φακελος δηλαδη VIDEO_TS και AUDIO_TS).
αν θες να κανεις αυτο πες να σου δωσω ενα προγραμμα που θα στο φτιαξει ετσι