ok.μαλλον θα το χρειαστώ.θα επανέλθω όταν εχω το υλικό στα χέρια μου.
ευχαριστώ πάντως.! είναι πολύ γρήγορο στο κόψιμο και μοιάζει να ειναι αυτό που θέλω. well done 
Βλέπει κανείς ταινίες με τον xbmc player;
Μου έχουν πεί πως είναι ότι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή
καθως το pc θελει ενα μικρο “καθαρισμα” για πειτε μια γνωμη για τα παρακατω:
TuneUp Utilities 2012
FinalWire AIDA64
SiSoftware Sandra
Ashampoo WinOptimizer 9
thaks
Μάλλον δεν χρειάζεσαι τίποτα απ όλα αυτά πίστεψέ με. Τι είδους καθάρισμα θες να κάνεις;
Τωρα τελευταια “αργει” λιγο …σε ολα
Για πες τι λειτουργικό έχεις και επεξεργαστή και μνήμη.
http://www.f-secure.com/linux-weblog/2008/06/19/f-secure-rescue-cd-300-released/
Κατεβαζεις
Καις σε cd
Restart, Boot & scan
λοιπον, σοβαρο προβλημα, ο φορητος WD τα εχει παιξει μαλλον και καθε φορα μου ζηταει να του κανω format οταν τον συνδεω στο pc και δεν ανοιγει… ευτυχως καποια σημαντικα πραγματα τα εχω σωσει και αλλου αλλα πχ 300 giga ταινιων, σειρων, μουσικης και αρκετων εγγραφων-φωτο κτλ κινδυνευουν!
ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ??
Δοκιμασε να τον συνδεσεις σαν εσωτερικο/
CLeaner
και TuneUp Utilities 2012!
Δεν χρειάζεται κατι παραπάνω! Ρίχνεις ενα καθάρισμα με το CCleaner και μετα ενα με το Utilities και εισαι κομπλε! Επισης το πισι αργει πολυ αν εχεις πολλα πραγματα στην επιφανεια εργασιας σου και στην γραμμη εργασιων! Αυτα! 
Όποιος έχει πάθει κάτι παρόμοιο ή γνωρίζει ας ρίξει μια ιδέα. Έκανα πρόσφατα Format επειδή είχα κολλήσει ιο. Κάνω φορματ και καλώς ή κακώς έκανα και τα automatic updates των XP. Ο C είναι ένα partition 20 gb. Από ένα σημείο και μετά εδώ και 2-3 μέρες έχει πηδηχτεί να κατεβαίνει ο διαθέσιμος χώρος στο δίσκο για πλάκα και χωρίς να κάνω τίποτα εγώ προσωπικά. Φτάνει συνήθως να είναι διαθέσιμα 300 mb και μερικές φορές κατεβαίνει στα 5-10. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει.
Και ένα παλιότερο πρόβλημα που όσα φορματ και να έχω κάνει δε φεύγει με τίποτα. Κρυφά αρχεία δε μπορώ να δω με τίποτα.
Σήμερα όλη μέρα προσπαθώ να μπω στην σελίδα του ΝΒΑ και μου βγάζει την παρακάτω εικόνα

any ideas??
Και εμένα καμιά φορά μου βγάζει κάτι περίεργα, δεν μπαίνει με τίποτα. Για να μπώ μετά πληκτρολογώ nba στο google και πατάω στα link κάτω απο το βασικό που γράφουν new, scores and schedule και με βγάζει στη σελίδα.
Χμμ, δες τον φάκελο temp μηπώς αυτος είναι που γεμίζει ασφυκτικά… Τώρα για το που θα τον βρεις… Στα 7 βρίσκεται στο C/User/(το όνομα του pc)/Local/Temp
Από τότε που έχω βάλει το Microsoft security essentials έχει δημιουργηθεί ένα θέμα όχι τόσο σημαντικό βέβαια , αλλά σπαστικό. Την πρώτη φορά μετά την εγκατάσταση μου ζήτησε επικύρωση γνησιότητας του λογισμικού (το οποίο είναι Windows Xp και είναι και γνήσιο). Μπήκα λοιπόν στο site για επικύρωση έκανε τι έκανε επικυρώθηκε τελικά, το πρόβλημα όμως είναι ότι κάθε φορά που κλείνω και ξανα ανοίγω τον υπολογιστή ή τον κάνω επανεκκίνηση τσουπ!! Πετάγεται πάλι ζητώντας επικύρωση όποτε πρέπει να μπω στο site για να κάνω πάλι την ίδια εργασία για επικύρωση.
Τι διάολο συμβαίνει? Είναι πρόβλημα του προγράμματος ή ο υπολογιστής μου κάθε φορά που κλείνει δεν σώζει τις διεργασίες που προηγήθηκαν?
Έχετε καμία λύση ? πρόταση? (πέρα από το να τον βάψω μπλε και να τον πετάξω στην θάλασσα)
Έχω και γώ ένα προβληματάκι. Είχα βάλει πριν απο καιρό ένα προγραμματάκι στο pc που τώρα θέλω να το απεγκαταστήσω. Κάνω απεγκατάσταση μια χαρά κανονικά και ενώ μου λέει ότι τελείωσε με επιτυχία το πρόγραμμα παραμένει στο pc και λειτουργεί κανονικά. Καμιά ιδέα;
Ένας player είναι
θενκς Ριπ :thumbup:
Λοιπόν που λέτε έκανα format και το pc [B]πετάει [/B]σε σχέση με πριν. Εμφανίστηκαν όμως κάποια προβλήματα:
1ον εγκατέστησα windows xp professional αγγλικά. Θέλω να κατεβάσω service pack (όχι απαραίτητα 3 που είχα αλλά το 1 ή το 1a) αλλά στο download center της Microsoft τα Windows αναγνωρίζονται ως “πειρατικά” και δε μου επιτρέπεται το κατέβασμα. Τι μπορώ να κάνω;
2ον και ίσως σημαντικότερο, μου παρουσιάζει πρόβλημα στην εγκατάσταση - του λείπει κάποιο αρχείο - του Adobe Flash Player που μου χρειάζεται οπωσδήποτε για να δω video, να δω πρόσθετα σε κάποιες σελίδες κ.λπ. Να δοκιμάσω να κατεβάσω παλιότερη έκδοση μήπως και μου την τρέξει;