Απανταχού hardware-ρακηδες του φόρουμ χρειάζομαι τα φώτα σας απεγνωσμένα, γιατί κατά 99.9% κάηκα μαζί με το τροφοδοτικό μου.
Μετά από μία διακοπή ρεύματος πήγα να ανοίξω και παλι το pc αλλά μετά απο 2-3 δευτερόλεπτα μαζί με έναν παράξενο θόρυβο έκλεισε και έριξε και την ασφάλεια του σπιτιού, από εκεί και πέρα δεν ανταποκρίνεται σε τίποτα.
Το άνοιξα βγάζοντας ένα ένα (μνήμες, σκληρούς, dvd κλπ κλπ) δοκιμάζοντας κάθε φορά μήπως κάηκε κάτι από αυτά αλλά συνέχιζε να είναι νεκρό.
Οπότε ο γιατρός απεφάνθη οτι μας άφησε χρόνους το τροφοδοτικό (γιατί έβγαζε και μια μυρωδιά καμμένου) αν και όπως έγραψα στην αρχή κατά 99.9% γιατι κάτι παρόμοιο είχε συμβεί πριν κάποια χρόνια και τελικά έφταιγε το καλώδιο τροφοδοσίας του τροφοδοτικού και όχι το ίδιο το τροφοδοτικό (μακάρι να είναι αυτό και πάλι αν και δεν το βλέπω)
Τώρα το θέμα μου είναι εάν χρειαστεί να πάρω άλλο τροφοδοτικό τι θα πρέπει να προσέξω? έχω χάσει επισόδεια σε αυτό το θέμα, η μητρική μου ειναι παλιού τύπου (MSI k9agm). Θέλω να πω δηλαδή οτι θα πρέπει να βρω τροφοδοτικό που να κουμπώνει στην μητρική μου ή παλιού και καινούργιου τύπου μητρικές έχουν τις ίδιες θέσεις όλες?
Οποιαδήποτε πληροφορία θα μου ήταν χρήσιμη, εκπέμπω S.O.S
ΥΓ : Λέτε το τροφοδοτικό να πήρε μαζί του στον άλλο κόσμο και τίποτα άλλο??
(Μόνο τον σκληρό να μην πήρε [-o<)
εχω εγκαταστησει το Pro 2012 και οταν παω να το τρεξω μου λεει οτι δεν το σηκωνει ο υπολογιστης μου. κατι για το GPU γραφει
βεβαια δεν γινεται να μην το σηκωνει! ο υπολογιστης ειναι καινουργιος(1 μηνα) και εχει 2,4 διπυρηνο επεξεργαστη, ραμ 6γβ και μνημη της καρτας γραφικων 1 γβ
Λοιπόν εγώ έχω πρόβλημα με το μtorrent. Στο παλιό το μtorrent οταν κατέβαζες το τόρρεντ και πηγαινε να ανοίξει το πρόγραμμα σου έβγαζε ένα παράθυρο που μπορούσες να επιλέξεις απο το τόρρεντ τι θες να κατεβάσεις. Πχ απο μία δισκογραφία μπορουσες να επιλέξεις ένα αλμπουμ μόνο. Τώρα στην καινούργια έκδοση την 3.1.2 με το που κατεβάζεις τορρεντ ξεκινάει να κατεβάζει κατευθείαν. Έχω ψάξει στις επιλογές δεν μπόρεσα να βρω τιποτα. Αν ξερει καποιος αν γίνεται ας πει.
έτσι γίνεται όταν σου έχει επιλογή μόνο για magnet link πλέον. περιμένεις λίγο και μετά μπορείς από τα files να διαλέξεις τι θες και τι δε θες να κατέβει.
Πάνε options->preferences->ui settings και δες άμα είναι απενεργοποιημένο το show a window that displays the files inside a torrent in advanced mode και το activate window.
Άμα κατεβάζεις magnet links όπως λέει ο dude αρχικά στο παράθυρο δεν θα σου δείχνει τα αρχεία αλλά μετά μπορείς να επιλέξεις αυτά που θες να κατεβάσεις στο tab files.
Πως μπορεις να επιλέξεις όμως τι θες να κατεβάσεις?. Δηλαδη βρηκα μια δισκογραφια που τα πιο πολλα cd τα έχω. Εγώ θέλω να κατεβάσω μόνο ένα cd. Μην κατεβάζω τσαμπα 1,7 giga
Να ρωτήσω και εγώ κάτι. Πριν μερικές μέρες ήρθε ειδοποίηση για εγκατάσταση νεας Java. Την έκανα κανονικά και μετά όταν πήγα να ανοίξω στον firefox μια σελίδα που ανοίγει μέσω Java, δεν άνοιγε και έλεγε ότι απαιτούνται κάποιες πρόσθετες λειτουργίες και με στέλνει ξανά να κατεβάσω Java. To ίδιο και ο Chrome. ο explorer για κάποιο λόγο την ανοίγει κανονικά την ίδια σελίδα. Κοίταξα στη σελίδα της Java πιθανές αιτίες και παρότι νόμιζα ότι διόρθωσα το πρόβλημα ακόμα δεν έχω βγάλει ακρη…Καμία ιδεά?